Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Fagfornyelsen

Foredragsholdere om Fagfornyelsen

Fagfornyelsen er utdanningsforbundets arbeid med å utforme et nytt læreplanverk i norsk skole. En viktig del av prosjektet er den sentrale rollen ansatte i norsk skolesystem har i dette arbeidet. Det er en stor, kompleks jobb, med svært mange utfordringer og spørsmål som det skal tas stilling til.

Foredragsholdere med innsikt i fagfornyelsen kan være med på å ruste deg og dine kollegaer på rollen dere skal ha i dette arbeidet. De vil gjøre ting klarere og gi dere konkrete råd om hvordan dere håndterer problemstillingene og utfordringene som dukker opp.

Book et øyneåpnende foredrag om Fagfornyelsen med en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor Fagfornyelsen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Fagfornyelsen. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor Fagfornyelsen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Fagfornyelsen. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Alle forelesere om fagfornyelsen (5)

Hjelp meg å velge
Tor Haugnes

Tor Haugnes

Historiker, bedriftsøkonom, blogger og foreleser. Foredragsholder med fokus på endring, læring og innovasjon.

Tor Haugnes er virkelig et fyrverkeri av en foredragsholder! Mottoet hans er at "forelesningen skal være dagens høydepunkt" og med det forsøker han å tilpasse formidlingsform og innhold til...

Sunniva Rose

Sunniva Rose

Forsker og PhD i kjernefysikk med rosa lipgloss og høye hæler - ekspert innen vitenskap og å skille seg ut i forskerverden.

Sunniva Rose er kjernefysikeren, rosabloggeren og småbarnsmoren som ønsker å sette fordommene våre på prøve. Hun holder populærvitenskapelige foredrag om kjernekraft, forskning og...

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Gründer, dagligleder, kjent for markedsanalyser og forbrukerinnsikt. En av Norges mest populære foredragsholdere.

Ole Petter Nyhaug holder inspirerende, utfordrende, oppdaterte og veldokumenterte foredrag. Han er en av landets mest brukte foredragholdere og får stadig toppkarakterer for sine...

Jo Røislien

Jo Røislien

Jo Røislien holder spennende og originale foredrag om populærvitenskap, matematikk, statistikk og formidling. Jo er kjent for å være en fremragende formidler med solid kunnskap og kjærlighet for sitt fag.

Jo Røislien er en av Norges mest profilerte forsknings- og vitenskapsformidlere. Han elsker tall, har hår som et norsk skogstroll, drikker pulverkaffe med melk og synes gårsdagen er sterkt...

Stig Roar Wigestrand

Stig R. Wigestrand

Inspirerer og utvikler din evne til endring.

Med Stig R. Wigestrand på scenen får du en svært erfaren og inspirerende foredragsholder som brenner for nye måter å se verden...

Fagfornyelsen
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Fagfornyelsen

Fagfornyelsen

Fagfornyelsen er en del av dagens arbeid med å fornye Kunnskapsløftet. Man har en rekke mål med arbeidet, men sentralt står ønsket om å styrke elevens dybdelæring og forståelse. Man ønsker også å tilrettelegge slik at fag ikke bare får nytt innhold. Det skal skapes sterke rammer som i større grad prioriterer fremdyrking av egenskaper som kritisk tenkning og refleksjon. De gamle fagene beholdes, men fornyes. Det er stort fokus på at fagstoffet skal være relevant og gi elever kunnskap de vil kunne dra aktiv nytte av senere. Både i samfunnet og i arbeidslivet. 

Ny teknologi, kunnskap og utfordringer endrer stadig samfunnet. Det er svært viktig å tilrettelegge skolen slik at dagens læreplan holder tritt med aktuelle tendenser. Et mål med den nye læreplanen er for eksempel at elevene skal jobbe tverrfaglig med demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling og folkehelse og livsmestring.

Å fornye en læreplan er et svært omfattende arbeid. Våre foredragsholdere har god kunnskap om de ulike aspektene ved en slik prosess. Ved å booke en foredragsholder til å snakke om Fagfornyelsen kan dere møte godt beredt og være med på å skape den best mulige nye læreplanen. 

Book en av våre fantastiske foredragsholdere fra utvalget over! Synes du det er vanskelig å velge? Vi kan hjelpe deg med å finne den rette foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato