Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Viktigheten av et godt medarbeiderskap og arbeidsmiljø

Adrian Lund

Adrian Lund

Engasjert foredragsholder som brenner for et inkluderende arbeidsliv der alle personlighetstyper er verdifulle.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Foredraget var helt rått. Punktum. Adrian er en herlig person. Vi avsluttet vårt 3 dagers Kick Off med Adrian. Og det var magisk. Aldri vært med på att en foredragsholder skaper en slik stemning. Adrian tok pusten fra samtlige i salen i 80 minutter med ett herlig engasjement og innlevelse som jeg aldri har sett før. Hele følelsesregisteret ble tatt i bruk og det var latter og gråt i salen. Det ble en herlig avslutning på samlingen. Adrian har en herlig måte å formidle på, og dette skapte magi og engasjement."

Kjetil Haagensen - Gjensidige Forsikring Vis alle referanser

Et foredrag med Adrian Lund gir deg:

 • En berg–og-dalbane av følelser med både tårer og latter i skjønn forening
 • Forståelse for at ikke alle er like, og at det kan være en fordel
 • Inspirasjon til å møte utfordringer med et positivt tankesett
Uforpliktende forespørsel på Adrian Lund

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Adrian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Mange kjenner Adrian Lund fra realityserien 71˚ Nord. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. Som foredragsholder prøver han å inspirere deg til å se potensiale i alle, utnytte mangfoldet og forstå at annerledeshet kan være en styrke i en organisasjon. Adrian har blitt en erfaren foredragsholder som er dyktig på å skreddersy sine foredrag til å passe sitt publikum. Han evner å underholde de fleste, fra næringsliv til skoleelever – og det meste i mellom.

 

Et foredrag med Adrian Lund gir deg:

 • En berg–og-dalbane av følelser med både tårer og latter i skjønn forening
 • Forståelse for at ikke alle er like, og at det kan være en fordel
 • Inspirasjon til å møte utfordringer med et positivt tankesett

Adrian Lund bruker sin stemme for flere enn seg selv, han har et stort ønske om at vi alle kan bli flinkere på å se hele mennesket – det som kan skjule seg bak diagnoser, hudfarge og annerledeshet. Og han brenner for et inkluderende arbeidsliv der alle personlighetstyper er verdifulle.

Med kraftfull innlevelse, lidenskap, mye latter og en sårbar entusiasme i sin historiefortelling, tar han tilhørerne med på det som best kan beskrives som en følelsesmessig berg- og dalbane – brolagt med tårer og latter i skjønn forening.

Ved å bruke gode og vonde erfaringer fra et liv med Tourettes syndrom som fram til sent i tenårene var preget av mobbing, har Adrian ETT mål for øyet: Å inspirere enda flere unge, voksne og gamle i alt fra skolesystem til næringsliv, til å gi det lille ekstra til sine medmennesker – omfavne og akseptere ulikheter – med de utfordringer og muligheter det fører med seg.

Adrian sitt foredrag treffer like hardt voksne mennesker i næringsliv som det treffer tenåringer på skolebenken – og de fleste målgruppene mellom. Han gjør alltid gode tilpasninger mtp. humor, tidsbruk og målgruppe sett i forhold til hvem han har i salen.

Adrian Lunds foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Adrian Lund
Adrian Lund foredrag

Hvordan lage vinnerlag og skape arbeidsglede ?

 • Værekraft – Hvor viktig det er i en bedrift, for arbeidsmiljø, arbeidskultur. Hva skal til for å bygge det ultimate teamet?
 • Inkluderende arbeidsliv der alle personlighetstyper er verdifulle. Viktigheten av et godt medarbeiderskap og arbeidsmiljø.
 • Hvordan kan man akseptere ulikheter og benytte seg av mangfold for å styrke en organisasjon?
 • Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være “annerledes” i arbeidslivet. Han tar han for seg de styrkene og egenskapene man innehar som arbeidstaker, enda man ikke er “helt som alle andre”.
 • Dette er et foredrag fullstappet med latter, glede og tårer, og du lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.
 • Passer for alle arbeidsplasser og organisasjoner
Adrian Lund foredrag

Djevelen på ryggen - Om psykisk helse

Det ligger mye skam knyttet til mange aspekter av livet. Rundt økonomi, samliv, utenforskap, diagnoser og selv det å be om hjelp. Adrian har selv erfart dette med skam, og hvilken påvirkning det har på fysisk og psykisk helse.

 • Med en følelsesladd opptreden og kraftfulle skildringer fra situasjoner hvor Adrian selv har opplevd skam, er det lett å kjenne seg igjen og ta til tårene.
 • Adrian serverer i tillegg til sterke historier mye humor som ufarliggjør det å være “annerledes”. Det forklares i tillegg godt hvordan man kan komme seg opp og fram her i livet med et positivt tankesett, åpenhet og mye selvironi.
 • Dette foredraget kan skreddersys til å passe de fleste målgrupper, fra næringsliv til skoler – og alt i mellom.
Adrian Lund foredrag

Et stk. Tourettes syndrom - Nøkkelen til suksess

 • Dette er Adrians mestselgende foredrag!
 • Hvor går egentlig grensen for hva du kan oppnå? Hva skal faktisk til for å sette seg de store, hårete målene? Svaret på dette spørsmålet er like komplekst og stort som det er viktig.
 • Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse.
 • I løpet av “Nøkkelen til suksess” blir du tatt med på en følelsesmessig berg-og-dalbane. Sammen med et solid budskap får du oppleve tårer og latter i skjønn forening. Parallelt med gode og vonde historier fra Adrians liv får du servert fantastiske skildringer fra Norge på langs og hans deltakelse i 71˚ Nord.
 • Dette foredraget er grunnsteinen i alt Adrian står for. Det er laget for å gi tilhørerne påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb.
 • Adrians entusiastiske budskap gjør at du etter foredraget plutselig sitter med lysten til å strekke deg etter de store drømmene, som du 90 minutter tidligere ikke ante at du hadde.
 • Her kan elever fra ungdomsskole og oppover få seg en skikkelig vekker på hva mobbing kan gjøre med et individ. Samtidig får de både se og høre at det faktisk ikke pågår for alltid.
 • Passer for både daglige ledere i næringslivet og ungdomsskoleelever.
Adrian Lund foredrag

Skreddersydde foredrag

 • Adrian leverer motivasjonsforedrag rettet mot både næringsliv og skoler. Vinklingen i foredraget tilpasses målgruppen, og de verdier og ønsker bedriften/institusjonen måtte ha.

Referanser

Foredraget var helt rått. Punktum. Adrian er en herlig person. Vi avsluttet vårt 3 dagers Kick Off med Adrian. Og det var magisk. Aldri vært med på att en foredragsholder skaper en slik stemning. Adrian tok pusten fra samtlige i salen i 80 minutter med ett herlig engasjement og innlevelse som jeg aldri har sett før. Hele følelsesregisteret ble tatt i bruk og det var latter og gråt i salen. Det ble en herlig avslutning på samlingen. Adrian har en herlig måte å formidle på, og dette skapte magi og engasjement.

Kjetil Haagensen

Gjensidige Forsikring

Karakteren er basert på en samlet evaluering etter at han hold foredrag for rådgiverne ved fylkeskontorene i NSF. En utrolig imøtekommende, klok, reflektert, omsorgsfull, morsom og tvers gjennom herlig person som formidlet vanskelige historier med en fantastisk varme og humor. Kommentarer fra evalueringen: - "Ga meg mange tanker til refleksjon og bra formidlet" - "Inspirerende å høre på Adrian og hans utfordringer og mestring. En tankevekker at vi ikke vokser med å kun holde oss inne i komfortsonen." - "Et sterkt og berørende foredrag som traff meg både faglig og personlig. Personlig synes jeg han klarte å balansere sin historie og budskap til vår rolle og funksjon. Ga inspirasjon og energi og en skikkelig pang-avslutning på samlingen" - "Et fantastisk menneske som kan det med å by på seg sjøl. Veldig inspirerende og tankevekkende"

Johanne Nygaard

Norsk Sykepleierforbund

«Foredraget var ment som inspirasjon til medarbeidere, mht. å komme seg ut av komfortsonen, og å tørre mer. Adrian er selv også et levende eksempel på at man kan strekke sine grenser/ferdigheter MYE lenger enn man tror. Adrian traff forskjellige aldersgrupper i salen, både på det personlige plan med tankevekkende fortellinger/hendelser fra eget liv, og med opplevelser man kan ta med seg i arbeidslivet. Man får en tankevekker mht. å ikke dømme folk etter førsteinntrykk. En åpen, raus og hjertevarm foredragsholder. Det var en fin blanding av humor, alvor og dose med selvironi i foredraget hans. Anbefales på det sterkeste!»

Ingelin Føllesdal

Tryg Forsikring AS

"Helt fantastisk, og utrolig viktig!"

Elin Brandsrud, Biblioteksjef

Eidsberg bibliotek

"Adrian Lund ga en levende og sterk forestilling. Godt gjennomarbeidede power points, to the point, og med et redskap i kraft av seg selv som er helt unikt. En enorm formidlingsevne, stor evne til refleksjon. Temaene han snakket om gikk rett inn både til elevene og de voksne som var på foredraget.Bare positive tilbakemeldinger, og stor respons!!! Anbefales absolutt!!!"

Inga Snøve, Leder Psykisk Helse

Oppdal kommune

«Adrians historie er utrolig viktig. Åpenhet, klare mål og det å oppleve mestring er viktig for alle mennesker. Presentasjonen var særdeles bra, og med humor og selvironi ble dette et av de beste foredragene vi har hørt på lenge!»

Eivind Landsverk, Programdirektør

TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway

«Med humor og varme forteller Adrian om sitt liv. En utrolig sterk og unik historie som inspirerer og setter ting i perspektiv. Dette foredraget er et must!»

Astri Lundberg, Executive Producer

TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway

«Adrian holdt sitt foredrag for 130 av Vikings samarbeidspartnere. Tilbakemeldingene var unisone og entydige; dette var veldig bra. Adrian imponerer og beveger, og formidler en historie som gir tro på at alt er mulig til tross for betydelige utfordringer. Jeg anbefaler ham på det varmeste.»

Eirik W. Henningsen, Daglig leder

Viking Fotballklubb

«Personalet på Grønnåsen og Bodøsjøen skole var så heldig å få et tankevekkende, inspirerende og engasjerende foredrag med en Adrian byr så til de grader på seg selv. Det store samtaleemnet på jobb dagen etter. Vi har mye å lære av Adrian, anbefales på det varmeste! Han burde være obligatorisk på ungdomsskole/videregående og gjerne lenger ned i grunnskolen.»

Sølvi Kristiansen, Rektor

Grønnåsen skole

«Vi i Kraftinor var så heldig å få Adrian Lund til å holde foredrag der vi inviterte våre næringskunder i Lofoten. Det kom over dobbelt så mange som det vi forventet! Og Adrian innfridde til de grader. De fleste satt med en klump i halsen samtidig som latteren satt løst. Virkelig et foredrag til ettertanke som anbefales på det sterkeste. Gjennom lang fartstid i kraftbransjen har jeg vært på div foredrag opp gjennom årene. Men det er ingen som har engasjert og rørt både meg og forsamlingen slik som dette. Det hele toppet seg med stående trampeklapp etterpå.»

Trond Seloter, Salgsleder

Kraftinor

«Fagforbundet avd 131 i Bodø hadde gleden av Adrians fantastiske foredrag 8. November 2016. At man kan nå sine mål, og også nå de målene man ikke visste man hadde er dette foredraget et bevis på. De godt over 60 tilhørerne satt som tente lys under foredraget. Adrian trollbandt salen, og tilbakemeldingene vi som Fagforbund har fått er fantastiske. Fantastisk inspirerende og engasjert tøff foredragsholdet, karakter 6 +. I ettertid vet vi mange har omtalt foredraget i positive ord til sine ledere, bedre reklame kan vel man ikke få. Adrian ønskes lykke til fra Fagforbundet i Bodø. Vi kan anbefale Adrian på det aller sterkeste til alle. Dere vil ikke angre på det.»

Wenche Høyforslett, Hovedtillitsvalgt

Fagforbundet Bodø

«Adrian Lund leverer et ytterst profesjonelt foredrag om å tro på seg selv, en 90 minutter lang reise mellom alvor og humor om å bruke eget handicap til å mestre det umulige. Jeg var spesielt opptatt av hvordan han klarte å formidle hvor viktig det er å ufarligjøre tourettes tics for å unngå mobbing i de sårbare skoleårene. Publikum felte tårer sammen med Adrian når han hadde det vondt og gråt av latter når han gjenga korte, «pinlige» episoder fra sin egen hverdag. I tillegg var presentasjonen i Prezi både lekker og lettfattelig. Adrian leverer et viktig og modent foredrag trass ung alder,- det anbefales!»

Ketil Stokkan

Stokkan Scene/Storsteinnes Ungdomsskole

Adrian formidler godt om det å ha vokst opp med Tourette og ADHD. Han er ærlig og deler av hele seg. Det setter seg langt inn i hjerterota.

Miriam Modalsli

STATped

"Adrian tok oss med på en reise fra en mobbet 12 åring til idag. Ståpels, latter og gråt om hverandre i hans fortellinger. En meget sterk opplevelse som gav perspektiv på hverdagen til oss "normale" ADRIAN FORTJENER ALL RESPEKT OG HONNØR FOR HANS TILNÆRMING TIL LIVET."

Jostein Starbo, Universitetslærer

UiT Norges arktiske universitet

"Jeg har hørt Adrian Lund ved flere anledninger og også leid han inn til et eget arrangement for 200 firmakunder i Stavanger distriktet. Det er en fantastisk og inspirerende foredragsholder som på en unik måte formidler et svært viktig budskap. Vi har tidligere brukt flere av Norges mest profilerte foredragsholdere, men foredraget til Adrian er i særklasse. Om det treffer deg slik som det gjorde med meg, sitter det i kroppen veldig lenge og det vil garantert påvirke ditt tankesett."

Ådne Stensland

Golf Management AS

"Utrolig god til å formidle. Målgruppa vår var ungdom mellom 16-18 år, og han traff dem helt og holdent. Hadde hele personalet med (alle typer ansatte), og han traff også dem! Han har et viktig budskap!"

Liv Bjorklund, Studierektor

Narvik videregående skole

"Mye energi, gir av seg selv!"

Ingeborg Lunde, Folkehelsekooordinat

Hamarøy kommune

"Veldig bra! Flott å avslutte samlinga med Adrian som foreleser, da alle dro hjem med en god følelse etter at han var ferdig."

Silje Uteng, Spesialpedagog

Troms fylkeskommune

"Tror at alle Lærlingene syns det var et fantastisk foredrag. Adrian burde holde dette foredraget på ungdomsskoler, videregående skole, i vekstbedrifter og i andre bedrifter og fortelle historien sin. Tror aldri at 90 minutter har gått så fort når man har hørt på en foredragsholder. Man sitter igjen med en følelse å ha vært med på noe spesielt, denne opplevelsen av Adrian kommer til å feste seg hos alle som hører på han. Han har en sterk historie å fortelle, og det er så bra måten han forteller den på. Man finner sine egne begrensninger og setter egne mål som passer. Som han sa at for noen er et mål å stå opp om morgenen å koke seg kaffe, for andre kan det være å sykle Norge på langs osv. Det må være rom for at man er forskjellige, det er det som er så viktig å formidle til ungdommene våre, at man rett og slett er god nok fordi man er den man er."

Lene Laxaa, Kontorsjef

Indre Salten Opplæringskontor AS (ISOK AS)

Veldig bra. Temaet traff oss veldig godt.

Tore Aasen, Koordinator

Celsa Armeringsstål AS

"Foredraget traff studentene og flere kom bort til Adrian etterpå for å takke. Budskapet han formidlet var midt i blinken mht det vi ønsket for dette arrangementet i Fadderuka."

Kristin Aldo, Seksjonsjef

Universitetsbiblioteket, NTNU i Gjøvik

Adrian er en fantastisk flott og engasjerende foredragsholder med en god formidlingsevne. Han engasjerer og berører sitt publikum via hele følelsesspekteret, gjennom latter, alvor og tårer. Og mye av det han snakker om er noe vi alle kan relatere til og ta med oss i våre egne liv. Anbefaler alle å delta på et foredrag med Adrian!

Linnvigdis Fagerviket

Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep

Kommentarer fra konferansedeltakere: - Adrian er en fantastisk formidler. Temaet er viktig og historien er sterk, men for en fantastisk formidler! - SÅ bra innlegg fra Adrian! - Takk for et fantastisk og viktig foredrag, Adrian Lund!

Stine Øvrebø

Stat-ped

Takk for et absolutt fantastisk foredrag. Du er en fabelaktig og levende foredragsholder, og en enestående formidler. Tusen takk for et (for kort!) foredrag. 😊

Espen R. Haram, Avdelingsdirektør

Statped Utviklings- og digitaliseringsenheten

Bra fyr med masse liv, virkelig inspirerende!

Natalie Blomseth

U.-KA Ålesund

Adrian leverte svært godt i fh bestillingen. Han traff rådgivere og karriereveiledere med sine personlige og autentiske historier. Han var var energisk, ga alt og engasjerte og rørte oss alle sammen! Han er et godt eksempel på at det er muligheter der vi ser hindringene.

Gro Hege Stensrud

Veiledningssenteret Romerike, Viken fylkeskommune

Veldig bra foredrag på en søndags formiddag, det traff de fleste deltagerne. Flere av synspunktene, historiene Adrian kom med er noe vi jobber med hele tiden så veldig spot on og inspirerende. Og en veldig energisk foredragsholder!

Linn Flataune

Fagforbundet

Adrian formidler en sterk personlig historie på en gjennomtenkt og god måte. Han er ekte og byr så til de grader på seg selv. Han engasjerer og holder på tilhørerne gjennom sin sterke historie med en kombinasjon av alvor og humor.

Victor Pettersen

iLære

Fyrverkeri av et foredrag, og samtidig veldig til ettertanke.

Veronica Halligard Pettersen

Vefsn Kommune

Engasjerende og spenstig foredrag! Viktig kunnskap ble formidlet og forhåpentligvis mange nye positive holdninger i personalgruppa til mangfoldet hos oss mennesker og de ulike styrkene hver av oss har.

Anita Thomassen

Sentrum barnehage

Det var et kjempebra foredrag! Det var et hjertevarmt foredrag som berørte mange følelser i tilhørerne, og alle hadde noe å lære av det Adrian delte med oss

Monika Skum

Guovddáš mánáidgárdi

Veldig levende og han ga mye av seg selv. Jeg forstod mye bedre hvordan det er å leve med en diagnose sånn som han har og andre som har det litt annerledes.

Anne Lise Jonas

Bossekop barnehage

Meget bra, en reise i følelser. Fra latter til tårer. En utrolig fin fyr. Bare gode tilbakemeldinger fra medlemmene våre.

Rune Borgan Isaksen

Norsk Sarkoidose Forening

Adrian var utrolig flink. Veldig fint at han selv forteller at han er nervøs, og at ting ikke går helt som det skal. Han oppleves som veldig åpen og ærlig, og vi har mottatt gode tilbakemeldinger fra alle som deltok

Birk Bjørnaa

Abakus Linjeforening

Adrian Lund gjennomførte i kveld et fyrverkeri av en forelesning som både ble tankevekkende, inspirerende og engasjerende på en og samme tid. Han bad oss om å våge å være mer menneskelig i møte med våre elever, tørre å gå litt ut av komfortsonen samtidig som han utfordret oss på å se hvert enkelt individ for den de er. Han snakket om psykologisk trygghet og det å bli enda tryggere sammen, ved å tørre å ytre sine meninger i fellesskap

Erna Thorsrud Ravn

Utdanningsforbundet Vågan

Traff veldig bra i forhold til forventninger og publikum. Engasjerende og følelsesladd. Satt igjen etter foredraget med mange refleksjoner og god energi.

Trine Gulli Rones

Steinkjer kommune

Foredraget med Adrian er helt fantastisk! At han klarer å holde energinivået hele veien fra start til slutt er helt utrolig. Adrian byr virkelig på seg selv, både på godt og vondt og leverer med en nærhet og ærlighet jeg sjelden har opplevd. Til tross for et høyt tempo, og flere "avsporinger" underveis klarer han hele veien å holde tråden og har skreddersydd foredraget til bestillingen. Både tårer og latter sitter løst i salen med Adrian som formidler på en helt unik måte, og han gir virkelig av hele seg selv. Bøyer meg i støvet!

Karina Iversen

KomOpp

Helt utrolig flott. Her var det både alvor og humor, veldig inspirerende og lærerikt.

Nina Mellingeb

Ms foreningen Bergen

Adrian tok oss alle med storm. Humor og alvor balanserte på en perfekt måte. Han er troverdig, formidler fra hjerte til hjerte.

Eva Høili

MS-forbundet i Norge

Foredraget ble holdt på en samling for lærlinger i anleggsfagene. Fikk bra score på evalueringen. Vi spurte om kommentarer til innholdet: "Foredrag med Adrian var veldig bra" "Likte motivasjons foredraget, interessant å høre på om tourrettes og litt om adhd"

Nina Søndmør

OKAB - Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene

Veldig rørende, flott, inspirerende og engasjerende foredrag. Dette var noe som satte en tanke og refleksjonene igang hos de deltagende. Og som traff midt i blinken for våre studenter. Både studenter og andre oppmøtte aktører var veldig fornøyde etter foredraget. Det er kun positive tilbakemeldinger som er kommet, og alle har blitt inspirert og rørt av det. Foredraget er sårbart og Adrian byr på seg selv, dette er noe folk liker og som er med på å forsterke opplevelsen.Adrian er en fryktelig flink foredragsholder som får med seg publikum. Kommentarene fra studentene var at de aldri hadde vært på et foredrag som ikke har vært like engasjerende som dette, der de ikke tenkte på mobilen eller andre forstyrrende elementer en gang.

Ragnhild Olsen

Eureka Studentorganisasjon

Adrian hadde et forykende foredrag om arbeidsglede, sette seg mål og bevege seg utenfor komfort sonen. Masse energi og ikke et kjedelig øyeblikk, kan anbefales.

Jan Erik Kleven

Camfil Norge AS

Han leverte veldig bra , Hadde snakket litt med han på forhånd , og han tok det inn i foredraget

Gøril Linge Five

Trondheims Asylselskap

Knallbra foredrag:)

Ulrich Møller

Nordic Arena Nettverk Møre

Foredraget med Adrian ble svært godt mottatt. Det var en energisk reise som fremkalte både latter og tårer i salen, og de 60 minuttene gikk veldig raskt. Et fantastisk foredrag fra en person som byr på seg selv og som får publikum til å reflektere over utfordringene livet kan by på

May Kristin Lyngstad

Nord-Trøndelag og Sør Trøndelag Røde Kors

Adrian leverte en inspirerende, underholdende og rørende opptreden. Gjennom gode forberedelser hadde han tilpasset innhold og budskap til vår verdidag, og hva vi ønsket at forsamlingen skulle gå hjem med. Dette ble levert med innlevelse, nærhet og gjennom å by på seg selv til det ytterste. Tusen takk for opplevelsen.

Jonas Vatshaug Ottermo

Helgeland Kraft AS

Veldig inspirerende!

Ashab Mogul Ilahi

Digdir

Fantastisk flott foredrag, fullt av energi og gode refleksjoner. Mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant. Dette var en vinner!

Aleksander Kollen

Verd Gruppen AS
Uforpliktende forespørsel på Adrian Lund

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Adrian Lund
Adrian Lund

5 ut av 5 stjerner

"Foredraget var helt rått. Punktum. Adrian er en herlig person. Vi avsluttet vårt 3 dagers Kick Off med Adrian. Og det var magisk. Aldri vært med på att en foredragsholder skaper en slik stemning. Adrian tok pusten fra samtlige i salen i 80 minutter med ett herlig engasjement og innlevelse som jeg aldri har sett før. Hele følelsesregisteret ble tatt i bruk og det var latter og gråt i salen. Det ble en herlig avslutning på samlingen. Adrian har en herlig måte å formidle på, og dette skapte magi og engasjement."

Kjetil Haagensen - Gjensidige Forsikring Vis alle referanser

Foredragsemner med Adrian Lund