Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Alt er mulig så lenge du tør å tro på deg selv

Adrian Lund

Adrian Lund

Bli med på en følelsesfylt reise sammen med vår tourettes-rammede foredragsholder, motivator og komfortsone-ekspert.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Adrian Lund ga en levende og sterk forestilling. Godt gjennomarbeidede power points, to the point, og med et redskap i kraft av seg selv som er helt unikt. En enorm formidlingsevne, stor evne til refleksjon. Temaene han snakket om gikk rett inn både til elevene og de voksne som var på foredraget.Bare positive tilbakemeldinger, og stor respons!!! Anbefales absolutt!!!"

Inga Snøve, Leder Psykisk Helse - Oppdal kommune Vis alle referanser

Et foredrag med Adrian Lund gir deg:

 • En berg–og-dalbane av følelser med både tårer og latter i skjønn forening.
 • Motivasjon til å strekke deg etter større og mer hårete mål.
 • Inspirasjon til å møte utfordringer med et positivt tankesett.
Uforpliktende forespørsel på Adrian Lund

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Adrian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Mange kjenner Adrian Lund fra realityserien 71˚ Nord. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. Som foredragsholder prøver han å inspirere deg til å følge drømmer du ikke visste at du hadde, og overbevise deg om at alt er mulig så lenge du tør å tro på deg selv!

 

Et foredrag med Adrian Lund gir deg:

 • En berg–og-dalbane av følelser med både tårer og latter i skjønn forening.
 • Motivasjon til å strekke deg etter større og mer hårete mål.
 • Inspirasjon til å møte utfordringer med et positivt tankesett.

Adrian Lund er hardt rammet av Tourettes, noe som innebærer mange ufrivillige lyder og bevegelser. På tross av dette har han jobbet 10 år i serviceyrket. Høsten 2016 stilte han som deltaker i 71˚ Nord. Adrian er ekspert på å utfordre sine egne komfortsoner, og vet hva som skal til for å mestre ting i livet – tross de utfordringene han har i sin hverdag.

Adrian Lund foredrag tar for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger egen komfortsone, og hvordan man skal utfordre disse grensene i jakten på mestringsfølelsen. Adrian tar deg med på en berg–og-dalbane av følelser, hvor du sammen med et solid budskap får oppleve både tårer og latter i skjønn forening.

Han forteller med engasjement og innlevelse om sin vei fra mobbeoffer, til foredragsholder og deltaker i 71˚ Nord. Gjennom morsomme og tøffe historier, får han det til å virke enkelt å snu motgang og negativitet. Du blir motivert til å strekke deg etter større og mer hårete mål. Et foredrag med Adrian Lund inspirerer til å presse deg ut av egen komfortsone, og du vil garantert bli flinkere til å møte utfordringer med et positivt tankesett.

Adrians største styrke som foredragsholder er hans egenskap til å vekke publikums følelser på godt og vondt. Et øyeblikk vil du grine av latter, det neste gråter du så tårene renner. Hvis du vil gi elevene dine en vekker, dine ansatte motivasjon eller rett og slett bare trenger inspirasjon for å komme deg videre fram i livet.. Da er Adrian rette mann å engasjere!

Adrian Lund foredrag holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Adrian Lund

  Adrian Lund foredrag

  Et stk. Tourettes syndrom – Nøkkelen til suksess

  • Dette er Adrians mestselgende foredrag!
  • Hvor går egentlig grensen for hva du kan oppnå? Hva skal faktisk til for å sette seg de store, hårete målene? Svaret på dette spørsmålet er like komplekst og stort som det er viktig.
  • Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse.
  • I løpet av «Nøkkelen til suksess» blir du tatt med på en følelsesmessig berg-og-dalbane. Sammen med et solid budskap får du oppleve tårer og latter i skjønn forening. Parallelt med gode og vonde historier fra Adrians liv får du servert fantastiske skildringer fra Norge på langs og hans deltakelse i 71˚ Nord.
  • Dette foredraget er grunnsteinen i alt Adrian står for. Det er laget for å gi tilhørerne påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb.
  • Adrians entusiastiske budskap gjør at du etter foredraget plutselig sitter med lysten til å strekke deg etter de store drømmene, som du 90 minutter tidligere ikke ante at du hadde.
  • Passer for både daglige ledere i næringslivet og ungdomsskoleelever.

   

  Adrian Lund foredrag

  Et stk. Tourettes syndrom – Annerledeshet som ressurs

  • Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være «annerledes» i arbeidslivet. I dette foredraget tar han for seg de styrkene og egenskapene man innehar som arbeidstaker, enda man ikke er «helt som alle andre».
  • Adrian forteller om de store ringvirkningene jobben på Rema 1000 har hatt for hans liv. Samt de morsomme, flaue og mindre heldige episodene som har oppstått.
  • Her får du mye latter og glede, en del tårer, samtidig som du får muligheten til å se arbeidslivet fra en litt annen side enn vanlig.
  • Passer for servicebransjen, dagligvarekjeder og det generelle næringslivet.

   

  Adrian Lund foredrag

  Å leve med Tourettes syndrom

  • Dette foredraget passer bra for personer som er i stillinger hvor de bør utstråle trygghet og sikkerhet overfor menneskene de har ansvar for.
  • Trygghet i omgivelsene er viktig for en person med Tourettes syndrom. Da er det en stor fordel om de rundt vet hvilke knapper som bør trykkes på- og hvordan man tar tak i situasjoner som måtte oppstå.
  • Adrian tar seg tid til spørsmål i etterkant, hvor man kan drøfte både egne og andres problemstillinger. Her kan også fagpersoner engasjeres til å belyse utvalgte tema. Den gode samtalen kommer som regel etter endt foredrag.
  • Passer for helsefagutdannede og lærere i barnehage og skole.

   

  Adrian Lund foredrag

  Lys i enden av tunnelen

  • Med en følelsesladd opptreden og kraftfulle skildringer fra situasjoner hvor Adrian selv har opplevd mobbing, er det lett å kjenne seg igjen og ta til tårene.
  • Her kan elever fra ungdomsskole og oppover få seg en skikkelig vekker på hva mobbing kan gjøre med et individ. Samtidig får de både se og høre at det faktisk ikke pågår for alltid.
  • Adrian serverer i tillegg til sterke historier mye humor som ufarliggjør det å være «annerledes» i ung alder. Det forklares i tillegg godt hvordan man kan komme seg opp og fram her i livet med et positivt tankesett, åpenhet og mye selvironi.
  • Passer for ungdomsskole- og videregående elever.

   

  Adrian Lund foredrag

  Hvordan bygge et vinnerlag og skape arbeidsglede?

  • Adrian har Tourettes syndrom, men har på tross av dette jobbet 10 år i serviceyrket.
  • I foredraget forteller han om de store ringvirkningene denne jobben har hatt for hans liv. Samt morsomme, flaue og mindre heldige episoder som har oppstått pga. tics som kyssemunn, langefinger og roping.
  • Adrian har i løpet av disse 10 årene jobbet under mange forskjellige typer ledere, og innehar mye erfaring innen hva som skal til for å bygge det ultimate teamet i en butikk.
  • Dette er et foredrag fullstappet med latter, glede og tårer, og du lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.
  • Foredraget tar også opp temaer som kundebehandling, viktigheten av et godt medarbeiderskap og arbeidsmiljø, hva er en god leder, og hvordan skape fornøyde kunder.
  • Passer for mennesker i serviceyrker.

   

  Adrian Lund foredrag

  Skreddersydde foredrag

  • Adrian leverer motivasjonsforedrag rettet mot både næringsliv og skoler. Vinklingen i foredraget tilpasses målgruppen, og de verdier og ønsker bedriften/institusjonen måtte ha.

Referanser

«Foredraget var ment som inspirasjon til medarbeidere, mht. å komme seg ut av komfortsonen, og å tørre mer. Adrian er selv også et levende eksempel på at man kan strekke sine grenser/ferdigheter MYE lenger enn man tror. Adrian traff forskjellige aldersgrupper i salen, både på det personlige plan med tankevekkende fortellinger/hendelser fra eget liv, og med opplevelser man kan ta med seg i arbeidslivet. Man får en tankevekker mht. å ikke dømme folk etter førsteinntrykk. En åpen, raus og hjertevarm foredragsholder. Det var en fin blanding av humor, alvor og dose med selvironi i foredraget hans. Anbefales på det sterkeste!»

Ingelin Føllesdal

Tryg Forsikring AS

"Helt fantastisk, og utrolig viktig!"

Elin Brandsrud, Biblioteksjef

Eidsberg bibliotek

"Adrian Lund ga en levende og sterk forestilling. Godt gjennomarbeidede power points, to the point, og med et redskap i kraft av seg selv som er helt unikt. En enorm formidlingsevne, stor evne til refleksjon. Temaene han snakket om gikk rett inn både til elevene og de voksne som var på foredraget.Bare positive tilbakemeldinger, og stor respons!!! Anbefales absolutt!!!"

Inga Snøve, Leder Psykisk Helse

Oppdal kommune

«Adrians historie er utrolig viktig. Åpenhet, klare mål og det å oppleve mestring er viktig for alle mennesker. Presentasjonen var særdeles bra, og med humor og selvironi ble dette et av de beste foredragene vi har hørt på lenge!»

Eivind Landsverk, Programdirektør

TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway

«Med humor og varme forteller Adrian om sitt liv. En utrolig sterk og unik historie som inspirerer og setter ting i perspektiv. Dette foredraget er et must!»

Astri Lundberg, Executive Producer

TV-Norge/SBS Discovery Networks Norway

«Adrian holdt sitt foredrag for 130 av Vikings samarbeidspartnere. Tilbakemeldingene var unisone og entydige; dette var veldig bra. Adrian imponerer og beveger, og formidler en historie som gir tro på at alt er mulig til tross for betydelige utfordringer. Jeg anbefaler ham på det varmeste.»

Eirik W. Henningsen, Daglig leder

Viking Fotballklubb

«Personalet på Grønnåsen og Bodøsjøen skole var så heldig å få et tankevekkende, inspirerende og engasjerende foredrag med en Adrian byr så til de grader på seg selv. Det store samtaleemnet på jobb dagen etter. Vi har mye å lære av Adrian, anbefales på det varmeste! Han burde være obligatorisk på ungdomsskole/videregående og gjerne lenger ned i grunnskolen.»

Sølvi Kristiansen, Rektor

Grønnåsen skole

«Vi i Kraftinor var så heldig å få Adrian Lund til å holde foredrag der vi inviterte våre næringskunder i Lofoten. Det kom over dobbelt så mange som det vi forventet! Og Adrian innfridde til de grader. De fleste satt med en klump i halsen samtidig som latteren satt løst. Virkelig et foredrag til ettertanke som anbefales på det sterkeste. Gjennom lang fartstid i kraftbransjen har jeg vært på div foredrag opp gjennom årene. Men det er ingen som har engasjert og rørt både meg og forsamlingen slik som dette. Det hele toppet seg med stående trampeklapp etterpå.»

Trond Seloter, Salgsleder

Kraftinor

«Fagforbundet avd 131 i Bodø hadde gleden av Adrians fantastiske foredrag 8. November 2016. At man kan nå sine mål, og også nå de målene man ikke visste man hadde er dette foredraget et bevis på. De godt over 60 tilhørerne satt som tente lys under foredraget. Adrian trollbandt salen, og tilbakemeldingene vi som Fagforbund har fått er fantastiske. Fantastisk inspirerende og engasjert tøff foredragsholdet, karakter 6 +. I ettertid vet vi mange har omtalt foredraget i positive ord til sine ledere, bedre reklame kan vel man ikke få. Adrian ønskes lykke til fra Fagforbundet i Bodø. Vi kan anbefale Adrian på det aller sterkeste til alle. Dere vil ikke angre på det.»

Wenche Høyforslett, Hovedtillitsvalgt

Fagforbundet Bodø

«Adrian Lund leverer et ytterst profesjonelt foredrag om å tro på seg selv, en 90 minutter lang reise mellom alvor og humor om å bruke eget handicap til å mestre det umulige. Jeg var spesielt opptatt av hvordan han klarte å formidle hvor viktig det er å ufarligjøre tourettes tics for å unngå mobbing i de sårbare skoleårene. Publikum felte tårer sammen med Adrian når han hadde det vondt og gråt av latter når han gjenga korte, «pinlige» episoder fra sin egen hverdag. I tillegg var presentasjonen i Prezi både lekker og lettfattelig. Adrian leverer et viktig og modent foredrag trass ung alder,- det anbefales!»

Ketil Stokkan

Stokkan Scene/Storsteinnes Ungdomsskole

Adrian formidler godt om det å ha vokst opp med Tourette og ADHD. Han er ærlig og deler av hele seg. Det setter seg langt inn i hjerterota.

Miriam Modalsli

STATped

"Adrian tok oss med på en reise fra en mobbet 12 åring til idag. Ståpels, latter og gråt om hverandre i hans fortellinger. En meget sterk opplevelse som gav perspektiv på hverdagen til oss "normale" ADRIAN FORTJENER ALL RESPEKT OG HONNØR FOR HANS TILNÆRMING TIL LIVET."

Jostein Starbo, Universitetslærer

UiT Norges arktiske universitet

"Jeg har hørt Adrian Lund ved flere anledninger og også leid han inn til et eget arrangement for 200 firmakunder i Stavanger distriktet. Det er en fantastisk og inspirerende foredragsholder som på en unik måte formidler et svært viktig budskap. Vi har tidligere brukt flere av Norges mest profilerte foredragsholdere, men foredraget til Adrian er i særklasse. Om det treffer deg slik som det gjorde med meg, sitter det i kroppen veldig lenge og det vil garantert påvirke ditt tankesett."

Ådne Stensland

Golf Management AS

"Utrolig god til å formidle. Målgruppa vår var ungdom mellom 16-18 år, og han traff dem helt og holdent. Hadde hele personalet med (alle typer ansatte), og han traff også dem! Han har et viktig budskap!"

Liv Bjorklund, Studierektor

Narvik videregående skole

"Mye energi, gir av seg selv!"

Ingeborg Lunde, Folkehelsekooordinat

Hamarøy kommune

"Veldig bra! Flott å avslutte samlinga med Adrian som foreleser, da alle dro hjem med en god følelse etter at han var ferdig."

Silje Uteng, Spesialpedagog

Troms fylkeskommune

"Tror at alle Lærlingene syns det var et fantastisk foredrag. Adrian burde holde dette foredraget på ungdomsskoler, videregående skole, i vekstbedrifter og i andre bedrifter og fortelle historien sin. Tror aldri at 90 minutter har gått så fort når man har hørt på en foredragsholder. Man sitter igjen med en følelse å ha vært med på noe spesielt, denne opplevelsen av Adrian kommer til å feste seg hos alle som hører på han. Han har en sterk historie å fortelle, og det er så bra måten han forteller den på. Man finner sine egne begrensninger og setter egne mål som passer. Som han sa at for noen er et mål å stå opp om morgenen å koke seg kaffe, for andre kan det være å sykle Norge på langs osv. Det må være rom for at man er forskjellige, det er det som er så viktig å formidle til ungdommene våre, at man rett og slett er god nok fordi man er den man er."

Lene Laxaa, Kontorsjef

Indre Salten Opplæringskontor AS (ISOK AS)

Veldig bra. Temaet traff oss veldig godt.

Tore Aasen, Koordinator

Celsa Armeringsstål AS

"Foredraget traff studentene og flere kom bort til Adrian etterpå for å takke. Budskapet han formidlet var midt i blinken mht det vi ønsket for dette arrangementet i Fadderuka."

Kristin Aldo, Seksjonsjef

Universitetsbiblioteket, NTNU i Gjøvik

Adrian er en fantastisk flott og engasjerende foredragsholder med en god formidlingsevne. Han engasjerer og berører sitt publikum via hele følelsesspekteret, gjennom latter, alvor og tårer. Og mye av det han snakker om er noe vi alle kan relatere til og ta med oss i våre egne liv. Anbefaler alle å delta på et foredrag med Adrian!

Linnvigdis Fagerviket

Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep

Kommentarer fra konferansedeltakere: - Adrian er en fantastisk formidler. Temaet er viktig og historien er sterk, men for en fantastisk formidler! - SÅ bra innlegg fra Adrian! - Takk for et fantastisk og viktig foredrag, Adrian Lund!

Stine Øvrebø

Stat-ped

Takk for et absolutt fantastisk foredrag. Du er en fabelaktig og levende foredragsholder, og en enestående formidler. Tusen takk for et (for kort!) foredrag. 😊

Espen R. Haram, Avdelingsdirektør

Statped Utviklings- og digitaliseringsenheten

Bra fyr med masse liv, virkelig inspirerende!

Natalie Blomseth

U.-KA Ålesund
Uforpliktende forespørsel på Adrian Lund

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Adrian Lund
Adrian Lund

5 ut av 5 stjerner

"Adrian Lund ga en levende og sterk forestilling. Godt gjennomarbeidede power points, to the point, og med et redskap i kraft av seg selv som er helt unikt. En enorm formidlingsevne, stor evne til refleksjon. Temaene han snakket om gikk rett inn både til elevene og de voksne som var på foredraget.Bare positive tilbakemeldinger, og stor respons!!! Anbefales absolutt!!!"

Inga Snøve, Leder Psykisk Helse - Oppdal kommune Vis alle referanser

Foredragsemner med Adrian Lund