Lasting innhold ...

Adrian Lund

Adrian Lund

Bli med på en følelsesfylt reise sammen med vår tourettes-rammede foredragsholder, motivator og komfortsone-ekspert!

Mange kjenner Adrian Lund fra realityserien 71˚ Nord. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. Som foredragsholder prøver han å inspirere deg til å følge drømmer du ikke visste at du hadde, og overbevise deg om at alt er mulig så lenge du tør å tro på deg selv!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Adrian Lund er hardt rammet av Tourettes, noe som innebærer mange ufrivillige lyder og bevegelser. På tross av dette har han jobbet 10 år i serviceyrket. Høsten 2016 stilte han som deltaker i 71˚ Nord. Adrian er ekspert på å utfordre sine egne komfortsoner, og vet hva som skal til for å mestre ting i livet – tross de utfordringene han har i sin hverdag.

Til Adrian Lund foredrag tar han for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger egen komfortsone, og hvordan man skal utfordre disse grensene i jakten på mestringsfølelsen. Adrian tar deg med på en berg–og-dalbane av følelser, hvor du sammen med et solid budskap får oppleve både tårer og latter i skjønn forening.

Han forteller med engasjement og innlevelse om sin vei fra mobbeoffer, til foredragsholder og deltaker i 71˚ Nord. Gjennom morsomme og tøffe historier, får han det til å virke enkelt å snu motgang og negativitet. Du blir motivert til å strekke deg etter større og mer hårete mål. Et Adrian Lund foredrag inspirerer til å presse deg ut av egen komfortsone, og du vil garantert bli flinkere til å møte utfordringer med et positivt tankesett.

Adrians største styrke som foredragsholder er hans egenskap til å vekke publikums følelser på godt og vondt. Et øyeblikk vil du grine av latter, det neste gråter du så tårene renner. Hvis du vil gi elevene dine en vekker, dine ansatte motivasjon eller rett og slett bare trenger inspirasjon for å komme deg videre fram i livet.. Da er Adrian rette mann å engasjere!

Adrian holder foredrag på norsk og engelsk.

  Adrian Lund foredrag

  Et stk. Tourettes syndrom – Nøkkelen til suksess

  • Dette er Adrians mestselgende foredrag!
  • Hvor går egentlig grensen for hva du kan oppnå? Hva skal faktisk til for å sette seg de store, hårete målene? Svaret på dette spørsmålet er like komplekst og stort som det er viktig.
  • Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse.
  • I løpet av «Nøkkelen til suksess» blir du tatt med på en følelsesmessig berg-og-dalbane. Sammen med et solid budskap får du oppleve tårer og latter i skjønn forening. Parallelt med gode og vonde historier fra Adrians liv får du servert fantastiske skildringer fra Norge på langs og hans deltakelse i 71˚ Nord.
  • Dette foredraget er grunnsteinen i alt Adrian står for. Det er laget for å gi tilhørerne påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb.
  • Adrians entusiastiske budskap gjør at du etter foredraget plutselig sitter med lysten til å strekke deg etter de store drømmene, som du 90 minutter tidligere ikke ante at du hadde.
  • Passer for både daglige ledere i næringslivet og ungdomsskoleelever.

   

  Adrian Lund foredrag

  Et stk. Tourettes syndrom – Annerledeshet som ressurs

  • Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være «annerledes» i arbeidslivet. I dette foredraget tar han for seg de styrkene og egenskapene man innehar som arbeidstaker, enda man ikke er «helt som alle andre».
  • Adrian forteller om de store ringvirkningene jobben på Rema 1000 har hatt for hans liv. Samt de morsomme, flaue og mindre heldige episodene som har oppstått.
  • Her får du mye latter og glede, en del tårer, samtidig som du får muligheten til å se arbeidslivet fra en litt annen side enn vanlig.
  • Passer for servicebransjen, dagligvarekjeder og det generelle næringslivet.

   

  Adrian Lund foredrag

  Å leve med Tourettes syndrom

  • Dette foredraget passer bra for personer som er i stillinger hvor de bør utstråle trygghet og sikkerhet overfor menneskene de har ansvar for.
  • Trygghet i omgivelsene er viktig for en person med Tourettes syndrom. Da er det en stor fordel om de rundt vet hvilke knapper som bør trykkes på- og hvordan man tar tak i situasjoner som måtte oppstå.
  • Adrian tar seg tid til spørsmål i etterkant, hvor man kan drøfte både egne og andres problemstillinger. Her kan også fagpersoner engasjeres til å belyse utvalgte tema. Den gode samtalen kommer som regel etter endt foredrag.
  • Passer for helsefagutdannede og lærere i barnehage og skole.

   

  Adrian Lund foredrag

  Lys i enden av tunnelen

  • Med en følelsesladd opptreden og kraftfulle skildringer fra situasjoner hvor Adrian selv har opplevd mobbing, er det lett å kjenne seg igjen og ta til tårene.
  • Her kan elever fra ungdomsskole og oppover få seg en skikkelig vekker på hva mobbing kan gjøre med et individ. Samtidig får de både se og høre at det faktisk ikke pågår for alltid.
  • Adrian serverer i tillegg til sterke historier mye humor som ufarliggjør det å være «annerledes» i ung alder. Det forklares i tillegg godt hvordan man kan komme seg opp og fram her i livet med et positivt tankesett, åpenhet og mye selvironi.
  • Passer for ungdomsskole- og videregående elever.

   

  Adrian Lund foredrag

  Hvordan bygge et vinnerlag og skape arbeidsglede?

  • Adrian har Tourettes syndrom, men har på tross av dette jobbet 10 år i serviceyrket.
  • I foredraget forteller han om de store ringvirkningene denne jobben har hatt for hans liv. Samt morsomme, flaue og mindre heldige episoder som har oppstått pga. tics som kyssemunn, langefinger og roping.
  • Adrian har i løpet av disse 10 årene jobbet under mange forskjellige typer ledere, og innehar mye erfaring innen hva som skal til for å bygge det ultimate teamet i en butikk.
  • Dette er et foredrag fullstappet med latter, glede og tårer, og du lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.
  • Foredraget tar også opp temaer som kundebehandling, viktigheten av et godt medarbeiderskap og arbeidsmiljø, hva er en god leder, og hvordan skape fornøyde kunder.
  • Passer for mennesker i serviceyrker.

   

  Adrian Lund foredrag

  Skreddersydde foredrag

  • Adrian leverer motivasjonsforedrag rettet mot både næringsliv og skoler. Vinklingen i foredraget tilpasses målgruppen, og de verdier og ønsker bedriften/institusjonen måtte ha.

   

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Adrian Lund

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Adrian Lund