Lasting innhold ...

Anders-Tangen

Anders Martinius Tangen

Profesjonell komiker og foredragsholder som tilbyr humor for næringslivet og nyttige foredrag om endring og spontanitet

Anders Martinius Tangen holder spennende, morsomme og matnyttige foredrag om endringer og spontanitet. Han er en profesjonell komiker med humor for næringslivet som sin spesialitet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Janni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994. Det er likevel først siden 2001 han har levd profesjonelt som komiker med humor for næringslivet som spesialitet.

Gjennom foredrag, standup og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer. Anders kombinerer bare tull, med nyttig læring.

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var arkitekt bak og moromann foran kamera i «NRQ» og «God Elg». I flere sesonger har han vært stuntreporter i «Nitimen» og «Reiseradioen», mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”.

De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker, Vin og Sang”. Han har også hatt flere standupopptredener i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”.

Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttelige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i «Frokost TV», blant for å snakke om kunsten å drive med ”Smalltalk” og om Melodi Grand Prix. Nå ser du han som programleder for «Extra-trekningen» på NRK TV på tirsdager.

Tangen er utdannet cand. mag ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov, i tillegg til all den humor som alltid er tilstede!

I tillegg til å holde foredrag tar Anders også konferansieroppdrag. Dette er et område han har mye erfaring med og liker svært godt, etter å ha jobbet tyve år i NRK og P4 som programleder. Som både foredragsholder og konferansier er Anders profesjonell og leverer alltid med et glimt i øyet.

Anders Martinius Tangen foredrag holdes på norsk.

 

Les vårt intervju med Anders her

  Anders Martinius Tangen foredrag

  Født til omstilling

  • I dette foredraget motiverer Tangen deg til å godta omstilling som en naturlig tilstand.
  • Gjennom merkelige assosiasjoner, gjenkjennelige typer og betraktninger, gir han deg nye perspektiver. Han tar utgangspunkt i organisasjonspsykologi, men også i sin egen mer eller mindre utviklede evne til omstilling.
  • Han har hatt egne programmer i NRK og P4 med de omstillinger det krever. Han har studert jus og statsvitenskap, men jobbet lenge med tullete barneradio og barne-TV. På grunn av originale valg både i karrière og privat, har han klart å bygge opp sitt eget firma med stor suksess. Anders er utdannet gestaltterapeut ved Høyskolen i Oslo og tar klienter.
  • Vil du ha en stund med mye latter, moro, nye og gamle tanker om livet vi har fått utdelt, så er ”Født til omstilling» noe for deg.
  • Foredraget blir alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller på telefon.

   

  Anders Martinius Tangen foredrag

  It’s all in the huggu

  • Anders M. Tangen er en harlekin i showbiz. Harlekin er en av klovnearketypene med to ansikter, en glad og en alvorlig side. Dette er et foredrag i Harlekins ånd!
  • Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt.
  • Tangen påstår i foredraget at man ved å sette av tid til spontanitet og ved stole litt mer på magefølelsen, vil øke lønnsomheten i virksomheten. Og han bør vite hva han snakker om! Gjennom 15 år har han levd av å drive sitt eget firma. Firmaets omsetningstall er et bevis på at spontanitet og bruk av intuisjon lønner seg.
  • Det er et morsomt, tankevekkende og småfilosofisk foredrag som gjør deg i litt bedre humør.
  • Dette kan være starten på en prosess som gjør deg til et helere menneske, både på jobben og privat.
  • Husk: It`s all in the huggu!
  • Foredraget blir alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller på telefon.

   

  Anders Martinius Tangen foredrag

  Livet er aldri helt okey og det er helt okey for meg

  • Noen ganger er det lett å tenke at alt, til og med ferie, handler om prestasjon og vellykkethet. Har du ikke fått badet tilstrekkelig mange ganger på sommeren, ikke grillet nok med kompisene, og heller ikke fått vært på Tusenfryd med unga? Har vinteren gått uten de flotte skiturene avisene skriver om? Været ble ikke som det skulle, og forholdet mellom deg og kjæresten som skulle bli et bål av lidenskap i ferien, er fortsatt en askehaug.
  • Det er mye som kan gå galt. Faktisk så mye at vi er nødt til å bli skuffet. Hva med å forsøke å se litt annerledes på det?
  • Anders M. Tangen laget et motto etter en sommerferie som ble totalt annerledes enn han hadde håpet: «Livet er aldri helt ok, og det er helt ok».
  • Ved å fokusere på alt ikke noensinne kan være helt perfekt, frigjøres ressurser som kan gi deg mer motivasjon personlig, men også øket lønnsomhet i bedriften din.
  • Imperfektheten er viktig i eksistensialismen, som er ett av verdigrunnlagene i gestaltterapi. Og siden Anders M. Tangen er utdannet psykoterapeut ved Høyskolen for Gestaltterapi i Oslo, bruker han denne bakgrunnen i foredragene sine.
  • Han kommer gjerne til din bedrift eller organisasjon for å ta en prat dersom det er litt tungt å komme i gang etter ferien.
  • «Lykkelig er bare den som innser at ingenting er perfekt», sier buddhistene. Lykke skaper mer energi og bedre arbeidsmiljø! Anders M. Tangen har kjempelyst til å motivere dere til å sparke i gang høsten!
  • Foredraget «Livet er aldri helt okey og det er helt okey for meg» er et musikalsk foredrag med både egne og andres sanger, i tillegg til motiverende moro med mening.
  • Selv om det er alvor i det som formidles, er foredragene alltid fylt av humor og galskap.
  • Foredraget blir dessuten alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller telefon.

   

  Anders Martinius Tangen foredrag

  Skjult teater

  • Tangen er den komikeren i Norge med lengst og bredest erfaring med skjult teater. Enkelt og greit er konseptet at han later som han er noe han ikke er, går inn i bedriften og lager ulike scenarier før han avslører spøken under for eksempel en middag eller en firmafest.
  • Han har vært statssekretær som har lurt Nordea til å tro at Staten vil tenke mer kommunistisk i banksektoren, han har fått sjefen ved et stort sykehus til å krabbe på gulvet for å finne krokodillen i seg selv, han har skremt Psykiatrien i Vestfold til å tro at Regjeringen vil godkjenne fjernhealing som et psykiatrisk tilbud og han har vært nyansatt sjef i et revisorfirma hvor det i i tiltredelsestalen kommer fram at han stort sett bare er ute etter å frelse folk inn i sekten hans.
  • Like vanlig er det at han er en kelner under middagen som gjør litt mye ut av seg på en søt og hyggelig, men litt påtrengende måte.
  • Skjult teater passer veldig godt å kombinere med foredrag, hvor foredraget starter på en crazy måte som skjult teater, for så å gli over i et mer seriøst foredrag som for eksempel “Født til omstilling”, eller “It`s all in the huggu”.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Anders Martinius Tangen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Anders Martinius Tangen