Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Motivasjon til å takle endringer, levert med humor

Anders Martinius Tangen

Anders Martinius Tangen

Profesjonell komiker og foredragsholder som tilbyr humor for næringslivet og nyttige foredrag om endring og spontanitet.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Det var mitt i blinken for oss og de omstillingen vi står i. Med innlevelse, humør, alvor og snert ble dette dagens høydepunkt. Han hadde satt seg godt inn i vår organisasjon - profesjonell og folkelig på samme tid. Karakter 6 ! :-)"

Eva Giskås, Avdelingsleder - NAV Familie og pensjon Steinkjer Vis alle referanser

Et foredrag med Anders Martinius Tangen gir deg:

 • Inspirerende og nyttig foredrag om et svært aktuelt tema.
 • En fantastisk formidler som balanserer humor og alvor på en elegant måte.
 • Tankevekkende budskap som gir motivasjon til endring.
Uforpliktende forespørsel på Anders Martinius Tangen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Anders Martinius Tangen holder spennende, morsomme og matnyttige foredrag om endringer og spontanitet. Han er en profesjonell komiker med humor for næringslivet som sin spesialitet.

Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Janni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994. Det er likevel først siden 2001 han har levd profesjonelt som komiker med humor for næringslivet som spesialitet.

Gjennom foredrag, standup og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer. Anders kombinerer bare tull, med nyttig læring.

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var arkitekt bak og moromann foran kamera i «NRQ» og «God Elg». I flere sesonger har han vært stuntreporter i «Nitimen» og «Reiseradioen», mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”.

De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker, Vin og Sang”. Han har også hatt flere standupopptredener i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”.

Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttelige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i «Frokost TV», blant for å snakke om kunsten å drive med ”Smalltalk” og om Melodi Grand Prix. Nå ser du han som programleder for «Extra-trekningen» på NRK TV på tirsdager.

Tangen er utdannet cand. mag ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov, i tillegg til all den humor som alltid er tilstede!

I tillegg til å holde foredrag tar Anders også konferansieroppdrag. Dette er et område han har mye erfaring med og liker svært godt, etter å ha jobbet tyve år i NRK og P4 som programleder. Som både foredragsholder og konferansier er Anders profesjonell og leverer alltid med et glimt i øyet.

Anders Martinius Tangen kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Anders Martinius Tangens foredrag holdes på norsk.

Et foredrag med Anders Martinius Tangen gir deg:

 • Inspirerende og nyttig foredrag om et svært aktuelt tema.
 • En fantastisk formidler som balanserer humor og alvor på en elegant måte.
 • Tankevekkende budskap som gir motivasjon til endring.
Vis foredrag med Anders Martinius Tangen
Foredrag med Anders Martinius Tangen

Født til omstilling

 • I dette foredraget motiverer Tangen deg til å godta omstilling som en naturlig tilstand.
 • Gjennom merkelige assosiasjoner, gjenkjennelige typer og betraktninger, gir han deg nye perspektiver. Han tar utgangspunkt i organisasjonspsykologi, men også i sin egen mer eller mindre utviklede evne til omstilling.
 • Han har hatt egne programmer i NRK og P4 med de omstillinger det krever. Han har studert jus og statsvitenskap, men jobbet lenge med tullete barneradio og barne-TV. På grunn av originale valg både i karrière og privat, har han klart å bygge opp sitt eget firma med stor suksess. Anders er utdannet gestaltterapeut ved Høyskolen i Oslo og tar klienter.
 • Vil du ha en stund med mye latter, moro, nye og gamle tanker om livet vi har fått utdelt, så er ”Født til omstilling» noe for deg.
 • Foredraget blir alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller på telefon.
Foredrag med Anders Martinius Tangen

It's all in the huggu

 • Anders M. Tangen er en harlekin i showbiz. Harlekin er en av klovnearketypene med to ansikter, en glad og en alvorlig side. Dette er et foredrag i Harlekins ånd!
 • Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt.
 • Tangen påstår i foredraget at man ved å sette av tid til spontanitet og ved stole litt mer på magefølelsen, vil øke lønnsomheten i virksomheten. Og han bør vite hva han snakker om! Gjennom 15 år har han levd av å drive sitt eget firma. Firmaets omsetningstall er et bevis på at spontanitet og bruk av intuisjon lønner seg.
 • Det er et morsomt, tankevekkende og småfilosofisk foredrag som gjør deg i litt bedre humør.
 • Dette kan være starten på en prosess som gjør deg til et helere menneske, både på jobben og privat.
 • Husk: It`s all in the huggu!
 • Foredraget blir alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller på telefon.
Foredrag med Anders Martinius Tangen

Livet er aldri helt okey og det er helt okey for meg

 • Noen ganger er det lett å tenke at alt, til og med ferie, handler om prestasjon og vellykkethet. Har du ikke fått badet tilstrekkelig mange ganger på sommeren, ikke grillet nok med kompisene, og heller ikke fått vært på Tusenfryd med unga? Har vinteren gått uten de flotte skiturene avisene skriver om? Været ble ikke som det skulle, og forholdet mellom deg og kjæresten som skulle bli et bål av lidenskap i ferien, er fortsatt en askehaug.
 • Det er mye som kan gå galt. Faktisk så mye at vi er nødt til å bli skuffet. Hva med å forsøke å se litt annerledes på det?
 • Anders M. Tangen laget et motto etter en sommerferie som ble totalt annerledes enn han hadde håpet: «Livet er aldri helt ok, og det er helt ok».
 • Ved å fokusere på alt ikke noensinne kan være helt perfekt, frigjøres ressurser som kan gi deg mer motivasjon personlig, men også øket lønnsomhet i bedriften din.
 • Imperfektheten er viktig i eksistensialismen, som er ett av verdigrunnlagene i gestaltterapi. Og siden Anders M. Tangen er utdannet psykoterapeut ved Høyskolen for Gestaltterapi i Oslo, bruker han denne bakgrunnen i foredragene sine.
 • Han kommer gjerne til din bedrift eller organisasjon for å ta en prat dersom det er litt tungt å komme i gang etter ferien.
 • «Lykkelig er bare den som innser at ingenting er perfekt», sier buddhistene. Lykke skaper mer energi og bedre arbeidsmiljø! Anders M. Tangen har kjempelyst til å motivere dere til å sparke i gang høsten!
 • Foredraget «Livet er aldri helt okey og det er helt okey for meg» er et musikalsk foredrag med både egne og andres sanger, i tillegg til motiverende moro med mening.
 • Selv om det er alvor i det som formidles, er foredragene alltid fylt av humor og galskap.
 • Foredraget blir dessuten alltid tilrettelagt etter dine behov ut ifra informasjon Tangen får på forhånd gjennom mail, møter eller telefon
Foredrag med Anders Martinius Tangen

"Snakk bedre sammen" - halvdags og heldags workshop for din bedrift

 • Å snakke sammen er en kunst, men det er også noe vi kan øve oss på å bli bedre til. 
 • Det er som å kjøre bil. Etter å ha kjørt noen år legger vi oss til uvaner og en kjørestil som i verste fall kan være farlig. Derfor tror Anders organisasjoner og bedrifter noen ganger trenger “glattkjøringskurs” for å bli bedre til å kommunisere.
 • Når vi begynner å snakke dårlig sammen fører det til at idé-skapning stopper opp. Konflikter oppstår, ofte uten reell grunn. Kolleger og medarbeidere føler seg misforstått og trekker seg unna.
 • “Snakk bedre sammen” er et halvdags- eller heldagsopplegg der Anders bruker sin kompetanse som journalist fra både NRK og P4, som debattleder ved ulike arrangementer i tjue år og ikke minst utdannelsen som gestalt-psykoterapeut hvor han har fått kompetanse i å lede, forstå og håndtere gruppeprosesser.
 • “Snakk bedre sammen” kan bookes som et helt selvstendig opplegg – eller kombineres med et av Anders’ andre foredrag. 
Foredrag med Anders Martinius Tangen

Skjult teater

 • Tangen er den komikeren i Norge med lengst og bredest erfaring med skjult teater. Enkelt og greit er konseptet at han later som han er noe han ikke er, går inn i bedriften og lager ulike scenarier før han avslører spøken under for eksempel en middag eller en firmafest.
 • Han har vært statssekretær som har lurt Nordea til å tro at Staten vil tenke mer kommunistisk i banksektoren, han har fått sjefen ved et stort sykehus til å krabbe på gulvet for å finne krokodillen i seg selv, han har skremt Psykiatrien i Vestfold til å tro at Regjeringen vil godkjenne fjernhealing som et psykiatrisk tilbud og han har vært nyansatt sjef i et revisorfirma hvor det i i tiltredelsestalen kommer fram at han stort sett bare er ute etter å frelse folk inn i sekten hans.
 • Like vanlig er det at han er en kelner under middagen som gjør litt mye ut av seg på en søt og hyggelig, men litt påtrengende måte.
 • Skjult teater passer veldig godt å kombinere med foredrag, hvor foredraget starter på en crazy måte som skjult teater, for så å gli over i et mer seriøst foredrag som for eksempel “Født til omstilling”, eller “It`s all in the huggu”.
Anders Martinius Tangen kurs

Kurs

 • Anders Martinius Tangen kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
  Anders Martinius Tangen foredrag

  Anders Martinius Tangen foredrag

  Anders Martinius Tangen - "Født til omstilling"

  Anders Martinius Tangen - "Født til omstilling"

  Vis foredrag med Anders Martinius Tangen

  Referanser

  «Foredraget var etter bestilling. Et vanskelig tema som omstilling til nye arbeidsoppgaver ble formidlet på god måte. Våre innspill i forkant av samlingen ble tatt med og spisset innholdet til å gjelde akkurat oss slik at det ble gjenkjennbart for hver og en. Det var viktig for oss. Humor tror vi hjelper ansatte til å senke skuldrene og tenke at dette er kanskje ikke så farlig allikevel...selv om jeg må bytte kontor.»

  Vibeke Blikra, Trafikantleder

  Statens vegvesen

  Traff meget godt, han hadde satt seg godt inn i våre utfordringer. Anders var en energibunt og hadde en meget god formidlingsevne. Han balanserte alvor og humor med glimt i øyet.

  Bjarne Janson

  DNB Bank ASA

  "Fantastisk formidling!"

  John Arne Lillestøl, Seksjonsleiar

  Helse Vest IKT AS

  "Vi hadde store forventninger når det gjaldt foredraget til Anders, dette da jeg i forkant har forhørt meg litt og sendte inn en bestilling om hva vi forventet. Samt hva behovet vårt var. Resultatet var langt over forventet, han leverte kjempebra i forhold til bestilling og fikk samtlige engasjert i sin lune og gode fremtoning. Alle opplevde at dette berørte dem bra og gav endel ettertanke som vi nå tar tak i og jobber videre med."

  Wenche Stenstad

  Sykehuset Innlandet

  "Foredraget var midt i blinken for vårt behov. Kan anbefales for enheter som står i omstilling som ønsker et seriøst tema i en humoristisk "drakt"."

  Avd.sjef Ingvild Grønnerud

  Sykehuset Innlandet

  Tankevekkende og meget klok formidling av et viktig og (egentlig) alvorlig tema - født til omstilling. Til tider hysterisk morsomt og gjennomført med formidlingskunst på høyt nivå.

  Morten Halvorsen

  Finansforbundet

  Veldig bra foredrag. Relevant, motiverende og morsomt.

  Anders Nergård

  OBOS

  "Fantastisk foredrag, stand-up ja alt. Fikk utrolig mange positive tilbakemeldinger, en energibombe i starten av seminaret. SUPERT."

  Anne Kittelsen, Fagutv.kons

  Utviklingssenter for sykehjem i Oslo

  " Han traff så bra i forhold til tema på konferansen og deltagerne. Ikke alltid du hører 300 le hjertelig i en time, samtidig som de sitter igjen med mye alvor. Det ble impulsivt stående applaus, noe vi tolket som vellykket. Stor takk."

  Anne Kittelsen, Fagutv.kons

  Utviklingssenter for sykehjem i Oslo

  Dette var helt i verdensklasse. Deltakerne (over 300 stk) lo så de gråt samtidig som de helt klart tok budskapet som lå mellom humor og annen innpakning som f,eks teater. Fantastisk evaluering fra alle deltakerne. Dette ga mersmak.

  Trine Aakermann, Tilretteleggingskoor

  Sandefjord videregående skole

  "Spot-on foredrag knyttet til omstilling og endringsvilje."

  Ass. Direktør Anne Berit Loe

  NAV Økonomi

  "Innertier, akkurat som vi hadde tenkt det. Takk takk."

  Leder Inger Forodden Kvaal

  Eika Forsikring

  "Levering etter avtalte, forutsetninger og forberedelser. Relevant, nyttig og underholdende foredrag, der også komikken gir ettertanke. Svært gode tilbakemeldinger fra samtlige 47 deltakere."

  Prosjektleder Lars Kolsrud

  Barne- ungdoms- og familieetaten

  "Vi hadde laget en bestilling til Anders i forkant av arrangementet, og han kom opp med et foredrag som var veldig godt tilpasset målgruppen. Det ble gjort med humor og innsikt. Foredraget åpnet konferansen og det bidro til å sette hele forsamlingen i riktig modus. Som arrangører er vi kjempefornøyde!"

  Næringskonsulent Hilde Tveiten Døvre

  Valdres Næringshage AS

  "Meget bra foredrag tilpasset våre ønsker og behov. Flott veksling mellom humor og alvor. Foredrag var helt i tråd med bestilling og forventning."

  HR, Magnus Nilholm

  Ringerike kommune

  "Faglig dyktig og på kornet i forhold til vår bestilling. I tillegg en vanvittig humor, vi lo så tårene trillet. Anders er også en meget hyggelig og lun person. Anbefales på det varmeste."

  Ass.direktør Trond Jørgensen

  NAV innkreving

  "Vi hyret han jo inn i forbindelse med elevrådets dag og var selvsagt spente på hvordan dette skulle bli. Tilbakemeldingene jeg har fått fra elever jeg har snakket med i etterkant er at de var positive og syns det var ett morsomt og engasjerende foredrag der han fikk med seg "salen", alt i alt veldig positivt!!"

  Miljøarbeider Knut Fridlund

  Raufoss VGS

  "Jeg har brukt Anders tidligere og nok en gang greier han på en fantastisk måte å tilpasse seg situasjonen og leverer et fantastisk "foredrag" og gav meg også veldig god hjelp i toastmaster rollen på kvelden. Han leverte som vanlig fantastisk!"

  Daglig Leder, Arild Nybø

  Tekniske Foreningers Servicekontor AS

  "Anders klarte å flette budskapet (fravær/nærvær) godt inn i historier, egne erfaringer og kunnskap om emnet. Det ble ikke formanende eller "pekefinger", men noe vi kunne identifisere oss med. Ikke minst var det deilig med den humoristiske vinklingen - godt å bare kunne le sammen! Verdifullt å få gitt bakgrunnsinfo på forhånd, både gjennom skjema og samtale. Ble veldig skreddersydd. Et av de beste kursene vi har hatt i Monssveen barnehage! :-)"

  Daglig Leder, Berit Rydland

  Monssveen barnehage SA

  "Anders formidler en klok, varm og selvironisk humor mange av oss kjente oss igjen i. Vi lo så vi gråt og satt igjen med en god følelse om mye, men kanskje mest av alt at det er greit at vi støter på problemer, store og små i hverdagen, og at det er helt greit."

  Prosjektleder Torunn Jackson

  Foregangsfylket for økologisk korn

  «Seriøst, faglig og kjempemorsomt - traff målgruppa. Terningkast 6.»

  Lise Beathe Hov, Kursleder

  Utdanningsforbundet Hedmark

  «For oss i en stor omstillingsfase var foredraget spot on! En god blanding av humor og historier gjorde foredraget perfekt. Terningkast 6.».

  Pål Ligård, Daglig Leder

  EAB Engineering

  "Vi kjørte intern evaluering og her er noen kommentarer: Dette var veldig bra, og hvis man tenker litt selv – så er det mye av det han pratet om som er relevant for vår hverdag. Inspirerende og moro. Han var ukjent, men morsom. Det var mer moro enn motiverende. Anders Tangen overrasket nok de fleste....MEGET BRA!"

  Eivind Belsvik, Daglig Leder

  Elsikkerhet Norge

  "Veldig bra. Mange av kolleger lot seg både lure og provosere under skjult teater delen. Bare gode tilbakemeldinger fra de som var tilstede."

  Åse Bjorbækmo, Økonomirådgiver

  Bufetat Region Øst

  "Meget bra foredrag av Anders Tangen. Foredraget var tilpasset vår organisasjon. Født til omstilling er et foredrag som er nyttig både på jobb og privat. Tangen bruker seg selv på en humoristisk måte uten at det blir klovneaktig."

  Anne Mette Østeraas, Seniorinspektør

  Mattilsynet, avd. Trondheim og omland

  " Beskrevet med ett ord - INNERTIER! Tilhørerne var meget godt fornøyd, noen påstod til og med at det var det beste de noen gang hadde hørt. Kunne ikke truffet bedre! Ser ikke bort fra at det kommer flere forespørsler om å få ham i kjølvannet av dette. Meget bra."

  Randi Nessemo, Organisasjonsmedarbeider

  LOs distriktskontor i Nord-Trøndelag

  "Fantastisk festtaler torsdag, A. Tangen! Stort pluss til Anders Tangen! Morsom festtale med rom for ettertanke! Veldig inspirerende festtaler i forhold til endringsprosesser. Festtaler – morsom og til ettertanke. Vi anbefaler ham gjerne til andre, og vi bruker gjerne Athenas på et senere tidspunkt. :)

  Birgit Rennemo, Hovedtillitsvalgt

  NTL NAV Trøndelag

  "Var akkurat slik vi ønsket. Fått masse gode tilbakemeldinger."

  Jannicke Heggum, Teamleader

  Sarpsborg kommune

  "Et veldig bra foredrag som traff deltagerne. Her ble det mye latter, og samtidig mye alvor."

  Elisabeth N. Jensen, Barnehagestyrer

  Nordre Ås barnehage

  "Anders levde opp til forventningene. Han var godt forberedt og gjorde en god figur. Tommel opp!"

  Rakhee Sethi, Dagligleder

  Grant Thornton Økonomiservice AS

  "Foredraget var topp. Det var underholdende og lærerikt fra 1. sekund."

  Helge Olsen Bye, Konsulent

  Hedmark Trafikk FKF

  "Jeg har bare fått svært positive tilbakemeldinger. Jeg tror foredraget berørte samtlige. Han formidlet alvorlige tema på en personlig, berørende og morsom måte. Terningkast 6."

  Anne-Karin Femanger Pettersen, Generalsekretær

  Forum for Kontroll og Tilsyn

  "Veldig relevant og godt tilpasset oss som virksomhet. Flott blanding av humor og alvor og traff spikeren på hodet i vår endringssituasjon- satte den i perspektiv."

  Marit Forseth, Etatsdirektør

  Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo kommune

  "Utrolig bra foredrag. Anders byr på mye av seg selv. Mye humor, samtidig som det er seriøst. VELDIG BRA!"

  Helene Skeibrok, Leder

  Fagforbundet Hedmark

  "Veldig fornøyd med Anders. Både innhold og presentasjon. Personlig og profesjonell. Tok seg tid til å snakke med deltakerne etterpå. Bare positive tilbakemeldinger fra de andre deltakerne."

  Jo Sigurd Aurvoll, Returansvarlig

  UDI

  "Anders holdt ett inspirerende og morsomt foredrag/innlegg, som var godt tilpasset målgruppen og således traff blink. Han utstråler energi og humor, som gjør at han får tilhørernes fulle oppmerksomhet!"

  Kim Petersen, Partner

  Centigo

  "Det var mitt i blinken for oss og de omstillingen vi står i. Med innlevelse, humør, alvor og snert ble dette dagens høydepunkt. Han hadde satt seg godt inn i vår organisasjon - profesjonell og folkelig på samme tid. Karakter 6 ! :-)"

  Eva Giskås, Avdelingsleder

  NAV Familie og pensjon Steinkjer

  "Et inspirerende foredrag med både humor og alvor."

  Malin Iversen, Seniorrådgiver

  Fylkesmannen i Oppland

  "Et aktuelt tema for våre medlemmer fremført på en nær og humoristisk måte, temaet får en til å reflektere over endring/omstilling på en slik måte at det ufarliggjøres."

  Randi Lemberget Nergård, Hovedtillitsvalgt

  Åmot kommune

  "Haugesund brannvesen har vært gjennom et spesielt år mht. omstilling (hele organisasjonen var forberedt på en stor omstilling som det til slutt ikke ble noe av), og vi hadde derfor behov for litt "motiverende moro med mening". Dette leverte Anders til de grader, og fikk flettet utfordringer (og problemer) for brannvesenet inn i showet på en supert og treffende måte."

  Øystein Fonnes, Leder Forebyggende

  Haugesund kommune - Enhet for brann og redning

  "Anders er spot on og tar forsamlingen med storm. Finner fort stemningen og bruker en mix av god historier flettet sammen med budskapet vi ville vår ansatte skulle sitte igjen med. De fleste lo i tillegg så de grein, en perfekt kick-start på en flott kveld for oss."

  Pål Ligård, Daglig Leder

  Gjermundshaug Gruppen

  "Inspirerende foredrag med god relasjon til virkeligheten og peronlige opplevelser og erfaringer."

  Tove Hungnes, EA

  Elkjøp Nordic AS

  Fungerte veldig fint! Vår mangfoldige ansattgruppe har bare gitt entydig positive tilbakemeldinger. Temaet og mulighetene til refleksjon var viktig for oss, og traff blink!

  Ingeborg Rivelsrud, Kultursjef

  Lier kommune

  Veldig bra! Han hadde forberedt seg godt på fag-området vårt, og hadde mange poeng som var innertiere! Flott med gitar og sang, varierende. Stor suksess. Han lurte også mange i kokkehabitten sin:-)

  Avd. Leder, Ann Kristin Gule

  SINTEF Norlab Molde

  Inspirerende godt foredrag av Anders. :-)

  Arne Vik

  Skedsmokorset Kulturforum

  Bra, spesielt bra at Anders ble med kvelden i forkant og kunne dra sammenligninger med foredrag kvelden før. Det skaper helhet og en rød tråd som publikum setter pris på. Det at Anders evner å se sammenheng mellom industri og sitt eget omstillingsforedrag gir troverdighet som mange satte pris på.

  Gunnar Andreas Aarvold

  MainTech AS

  Et meget alvorlig emne formidlet på en humoristisk måte uten at poengene ble borte. Et kunststykke!

  Grete Bremnes

  Fagforbundet Vågan

  Svært godt gjennomført. Det var lett å samarbeide med Anders for å få laget innslag, tilpasset vårt arrangement. Talk-showet var veldig morsomt, tok flere av våre medarbeidere på kornet, kun basert på noen stikkord. Anders viste stor musikalitet.

  Odd Arne Rønning

  Terramar AS

  Var veldig fornøyd med foredraget! Anders var godt forberedt og kunne knytte foredraget født til omstilling opp mot det som skjer i vår egen bedrift som har vært igjennom et krevende fusjonsår. Selv om temaet er alvorlig, satt latteren løst hos tilhørerne. Han fikk formidlet alvorlige tema på en meget underholdene måte full av selvinnsikt og selvironi. Veldig gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Underholdende, morsomt, alvorlig, masse selvironi og glede. Kan absolutt anbefales videre.

  Therese Skjold Jensen

  EDB ErgoGroup

  Anders svarte 100% til forventningene. Han var lydhør overfor mine innspill og ønsker i forkant og hadde satt sammen "et litt skeivt syn på konsulenter" på en glimrende måte! Han tok ting på sparket også (hvilket en god underholder skal :-) ) og fikk med seg alle de 27 som var tilstede. Vi lo så tårene trillet. Jeg anbefaler Anders på det varmeste uansett anledning og tema for foredrag/underholdning.

  Desiree Hafseng

  A-2 Norge AS

  Som jeg sa til han, han har utrolig mange strenger å spille på. Hans humoristiske opptreden har ofte en alvorlig undertone som gjør det hele mer realistisk. De musikalske innslagene svingte det skikkelig av. At han bruker seg selv på godt og vondt i sine sammenligninger, tyder på at han er trygg på seg selv.

  Heidi Henriksen

  NEO Monitors AS
  Uforpliktende forespørsel på Anders Martinius Tangen

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Anders Martinius Tangen
  Anders Martinius Tangen

  4.75 ut av 5 stjerner

  "Det var mitt i blinken for oss og de omstillingen vi står i. Med innlevelse, humør, alvor og snert ble dette dagens høydepunkt. Han hadde satt seg godt inn i vår organisasjon - profesjonell og folkelig på samme tid. Karakter 6 ! :-)"

  Eva Giskås, Avdelingsleder - NAV Familie og pensjon Steinkjer Vis alle referanser

  Foredragsemner med Anders Martinius Tangen