Lasting innhold ...

Anja Hammerseng edin

Anja Hammerseng-Edin

En av Norges beste håndballspillere, gründer og daglig leder. Holder fantastiske foredrag for både ungdom og næringsliv

Foredragsholder Anja Hammerseng-Edin er en av Norges beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger! 

Når du booker et Anja Hammerseng-Edin foredrag får du mer mental trening enn ved et vanlig foredrag. Hun leverer teknikker som du enkelt kan ta i bruk før, under og etter en prestasjon for å stå bedre rustet i det du ønsker å levere.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Foredragsholder Anja Hammerseng-Edin er daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Mind.

Et foredrag med Anja Hammerseng-Edin gir deg:

 • En svært karismatisk og inspirerende foredragsholder som motiverer til å se muligheter i stedet for begrensninger.
 • Levende og ærlige foredrag som treffer deg midt i hjertet.
 • Konkrete tips og verktøy som er enkle å ta i bruk.

Fearless Mind er 50 % eid av Mind AS som også er faglig ansvarlig for innholdet i alle leveranser Anja gjør. Alt dere får servert er basert på den nyeste forskningen, men samtidig så hverdagslig og enkelt at du lett henger med. Ved flere av øvelsene vil du kjenne effekten umiddelbart.

Foredraget har selvsagt også en bit med faglig påfyll i form av tale.

Anja holder helst foredrag på norsk, men kan også stille opp på engelsk.

Foto: Mona Nordøy

 

Oppland Fylkeskommune

«Anja Edin er ei utrolig tøff dame, som leverte et levende, ærlig og sårbart foredrag, men samtidig veldig motiverende på en tøff måte! Vi trenger å bli minnet på at vi skal se etter muligheter i stedet for begrensninger!»
Sigrun Tomt Ulset, Ungdomskoordinator

  Anja Hammerseng-Edin foredrag

  FEARLESS

  • Hva får mennesker til å prestere på sitt beste?
  • Et edutainmentforedrag basert på den nyeste forskningen innen positiv psykologi. Anjas mål er å lære bort på en underholdende måte.
  • Foredraget åpner opp for en mulighet til å jobbe videre med temaet i ettertid, med de nyeste verktøyene og teknologien. Opplegget er laget av Anjas firma Fearless Mind – verdens første mentale treningssenter.
  • Foredragene kan tilpasses etter kundens egen problemstilling. Fagkunnskapen er alltid på plass!

   

  Anja Hammerseng-Edin foredrag

  ANJA & GRO – HELT UTEN BALLER

  • Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillere gjennom tidene legger ballen på hylla. Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill.
  • Anja og Gro gir deg et innblikk i hvordan de riktige byggeklossene skaper fundamentet som gir styrken til å være seg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker.
  • Du lærer hvordan du best kan være modig når du egentlig er litt redd, samt å stå imot fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og generell mental fattigdom.
  • I dette svært ærlige foredraget snakker Anja og Gro om sin filosofi og sine personlige erfaringer rundt hvordan håndtere egne følelser ved å trene tanker og bevissthet, samtidig som man befinner seg i en krevende foreldrerolle.

   

  Anja Hammerseng-Edin foredrag

  Mental trening

  • En mental treningsøkt for din bedrift. Glem stoler og projektor, men du kan ha på dress om du ønsker det. Dette er rå mental trening for hodet. Finn ut hvordan du kan levere på topp når det gjelder som mest.
  • Opplev forskjellen mellom ulike varianter av indre dialoger og tren deg opp i å registrere hvordan du snakker til deg selv gjennom dagen og før, under og etter en prestasjon.
  • Få tips om hvordan du kan håndtere nederlag. Hvordan du kan forberede deg godt på det du skal levere. Om ønskelig tar Anja dere også gjennom en ny variant av en actionplan som gjør at du har større sjans for å faktisk gjennomføre det du har satt deg som mål å gjøre.

   

  Anja Hammerseng-Edin foredrag

  TALENTETS INDRE KAMP

  • Gjennom sin tid som håndballspiller har Anja fått møte tusenvis av ungdom, trenere og foreldre som på hver sin måte har bidratt til innholdet i dette foredraget.
  • Dette er den rå virkeligheten. Historiene er ekte. Følelsene er ekte. Dette er foredraget om talentene som kjemper hver sin indre kamp. Som tror de må kjempe den alene, og som tror de er alene med følelsene de innehar.
  • Disse spillerne har foreldre og trenere som på hver sin unike måte gir dem tilbakemeldinger. De aller fleste med intensjon om å hjelpe. Bidra til sportslig vekst. Og i mange tilfeller – bidra til at den neste landslagsspilleren vokser frem.
  • Anja har møtt enormt mange voksne med store ambisjoner for akkurat sitt talent. Som av og til blir nettopp det – den neste landslagsspilleren, og som i andre tilfeller blir lasset med trening, skader, motivasjonsbrist, og depresjon som en følge av frykten for å skuffe sine støttespillere.
  • Og mange unge spør seg selv: Hva er egentlig godt nok? I et samfunn hvor vi daglig får høre at vi må utvikle oss, kan det være vanskelig å tro at vi noensinne er gode nok. Mange lever i et jag etter noe mer. Uten helt å vite hvorfor.
  • Dette foredraget er laget for å sette ord på tankene og følelsene idretten drar med seg. Og for å bidra til en måte å håndtere dem på. Det finnes utallige foredrag rundt idrettspsykologi og teknikker som kan benyttes for å håndtere ulike idrettsutfordringer. Det er bra, og noen teknikker vil du også se her, men det viktigste budskapet i foredraget er de reelle følelsene og problemstillingene utøverne kjemper med.
  • Viktige spørsmål som blir tatt opp i foredraget: 1) Hva er et talent? 2) Hva er forskjellen på talent og identitet? Og kanskje det viktigste spørsmålet: 3) Hvordan påpeker vi voksne denne forskjellen?
  • Foredraget passer for idrettslag, trenere og foreldre

   

  Anja Hammerseng-Edin foredrag

  Anja + Gro = Mio

  • Holdningsskapende foredrag basert på boken Anja+Gro =Mio. Teamet er annerledeshet. Tanker og følelser som skal håndteres og holdninger som møtes. På godt og vondt.

   

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Anja Hammerseng-Edin

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Anja Hammerseng-Edin