Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Karismatisk foredragsholder som viser deg muligheter i stedet for begrensninger

Anja Hammerseng-Edin

Anja Hammerseng-Edin

En av Norges tidligere beste håndballspillere, gründer og daglig leder. Holder fantastiske foredrag for både ungdom og næringsliv.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Anja Edin er ei utrolig tøff dame, som leverte et levende, ærlig og sårbart foredrag, men samtidig veldig motiverende på en tøff måte! Vi trenger å bli minnet på at vi skal se etter muligheter i stedet for begrensninger!"

Oppland fylkeskommune, Sigrun Tomt Ulset, Ungdomskoordinator Vis alle referanser

Et foredrag med Anja Hammerseng-Edin gir deg:

 • En svært karismatisk og inspirerende foredragsholder som motiverer til å se muligheter i stedet for begrensninger.
 • Levende og ærlige foredrag som treffer deg midt i hjertet.
 • Konkrete tips og verktøy som er enkle å ta i bruk.
Uforpliktende forespørsel på Anja Hammerseng-Edin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Anja Hammerseng-Edin

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Anja Hammerseng-Edin er en av Norges tidligere beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger! Når du booker et foredrag med Anja Hammerseng-Edin får du mer mental trening enn ved et vanlig foredrag. Hun leverer teknikker som du enkelt kan ta i bruk før, under og etter en prestasjon for å stå bedre rustet i det du ønsker å levere.

Et foredrag med Anja Hammerseng-Edin gir deg:

 • En svært karismatisk og inspirerende foredragsholder som motiverer til å se muligheter i stedet for begrensninger.
 • Levende og ærlige foredrag som treffer deg midt i hjertet.
 • Konkrete tips og verktøy som er enkle å ta i bruk.

Anja Hammerseng-Edin er daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Heart.

Fearless Heart er 50 % eid av Mind AS som også er faglig ansvarlig for innholdet i alle leveranser Anja gjør. Alt dere får servert er basert på den nyeste forskningen, men samtidig så hverdagslig og enkelt at du lett henger med. Ved flere av øvelsene vil du kjenne effekten umiddelbart.

Anja holder helst foredrag på norsk, men kan også stille opp på engelsk.

Foto: Mona Nordøy

 

Oppland Fylkeskommune

«Anja Edin er ei utrolig tøff dame, som leverte et levende, ærlig og sårbart foredrag, men samtidig veldig motiverende på en tøff måte! Vi trenger å bli minnet på at vi skal se etter muligheter i stedet for begrensninger!»
Sigrun Tomt Ulset, Ungdomskoordinator

Vis foredrag med Anja Hammerseng-Edin
Anja Hammerseng-Edin foredrag

Fearless

 • Anja Hammerseng Edin er grunder av Fearless Heart.
 • I 2019 var Larvik Håndballklubb på vei til skifteretten. Uten sponsorer, spillere, et svært mettet og glissent publikum og med 12 millioner i underskudd.
 • På en uke hadde Anja og en lite knippe andre mennesker snudd hele situasjonen på hodet, slettet enormt mye gjeld, tiltrukket seg sponsorer og fått samlet en svært ung, men dedikert spillergruppe som dannet grunnlaget for en ny og annerledes reise.
 • 1 år senere: Opprykk til eliteserien foran 1000 ivrige hjemmefans. Økonomisk overskudd. Stolte sponsorer og frivillige, og spillere som opplevde mestring og felles utvikling. Spillere og sponsorer peker på 1 felles faktor: KULTURPLATTFORMEN. Denne kalles WOW ( Wishing others well) og er fundet på helt andre ídeer enn den tradisjonelle: 3-4 ord som skal peke på bedriftens verdier.
 • WOW er annerledes. Og det utfordrer de mer «satte» og tradisjonelle ideene rundt kulturplattformer. Vil du vite hvordan dette gjøres?  Kontakt oss her.
Anja Hammerseng-Edin foredrag

Anja & Gro - Helt uten baller

 • Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillere gjennom tidene legger ballen på hylla. Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill.
 • Anja & Gro har en klar ambisjon om å være med å bidra til et varmere, rausere og mer inkluderende samfunn. I dette ærlige foredraget formidler de sine tanker om hvordan vi alle sammen kan gjøre en positiv forskjell slik at enda flere kjenner at de hører til.
 • Du får et innblikk i hvordan de jobber med mental trening for å stå så stødig som mulig i en verden med fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og massiv input utenfra.
 • Et foredrag til ettertanke som utfordrer og inspirerer.
Anja Hammerseng-Edin foredrag

Mental trening

 • En mental treningsøkt for din bedrift. Glem stoler og projektor, men du kan ha på dress om du ønsker det. Dette er rå mental trening for hodet. Finn ut hvordan du kan levere på topp når det gjelder som mest.
 • Opplev forskjellen mellom ulike varianter av indre dialoger og tren deg opp i å registrere hvordan du snakker til deg selv gjennom dagen og før, under og etter en prestasjon.
 • Få tips om hvordan du kan håndtere nederlag. Hvordan du kan forberede deg godt på det du skal levere. Om ønskelig tar Anja dere også gjennom en ny variant av en actionplan som gjør at du har større sjans for å faktisk gjennomføre det du har satt deg som mål å gjøre.
Anja Hammerseng-Edin foredrag

Talentets indre kamp

 • Gjennom sin tid som håndballspiller har Anja fått møte tusenvis av ungdom, trenere og foreldre som på hver sin måte har bidratt til innholdet i dette foredraget.
 • Dette er den rå virkeligheten. Historiene er ekte. Følelsene er ekte. Dette er foredraget om talentene som kjemper hver sin indre kamp. Som tror de må kjempe den alene, og som tror de er alene med følelsene de innehar.
 • Disse spillerne har foreldre og trenere som på hver sin unike måte gir dem tilbakemeldinger. De aller fleste med intensjon om å hjelpe. Bidra til sportslig vekst. Og i mange tilfeller – bidra til at den neste landslagsspilleren vokser frem.
 • Anja har møtt enormt mange voksne med store ambisjoner for akkurat sitt talent. Som av og til blir nettopp det – den neste landslagsspilleren, og som i andre tilfeller blir lasset med trening, skader, motivasjonsbrist, og depresjon som en følge av frykten for å skuffe sine støttespillere.
 • Og mange unge spør seg selv: Hva er egentlig godt nok? I et samfunn hvor vi daglig får høre at vi må utvikle oss, kan det være vanskelig å tro at vi noensinne er gode nok. Mange lever i et jag etter noe mer. Uten helt å vite hvorfor.
 • Dette foredraget er laget for å sette ord på tankene og følelsene idretten drar med seg. Og for å bidra til en måte å håndtere dem på. Det finnes utallige foredrag rundt idrettspsykologi og teknikker som kan benyttes for å håndtere ulike idrettsutfordringer. Det er bra, og noen teknikker vil du også se her, men det viktigste budskapet i foredraget er de reelle følelsene og problemstillingene utøverne kjemper med.
 • Viktige spørsmål som blir tatt opp i foredraget: 1) Hva er et talent? 2) Hva er forskjellen på talent og identitet? Og kanskje det viktigste spørsmålet: 3) Hvordan påpeker vi voksne denne forskjellen?
 • Foredraget passer for idrettslag, trenere og foreldre
Anja Hammerseng-Edin foredrag

Anja + Gro = Mio

 • Holdningsskapende foredrag basert på boken Anja+Gro =Mio. Teamet er annerledeshet. Tanker og følelser som skal håndteres og holdninger som møtes. På godt og vondt.
  Anja Hammerseng-Edin - Fearless foredrag for bedrifter

  Anja Hammerseng-Edin - Fearless foredrag for bedrifter

  Vis foredrag med Anja Hammerseng-Edin

  Referanser

  "Da sitter jeg trygt og glad på kontoret etter noen fantastiske dager. 3 foredrag som tok Klepp med storm. Ikveld var vi over 350 personer... Hele Klepp er blitt løftet etter dette... Tilbakemeldinger fra alle kanter har haglet inn- kanonflott...Og vi på Jæren er ikke vant med så mange positive «superlativer...» På en poengskala fra 1-10 gir jeg 25.. Dette var en flott opplevelse sammen med skoleelever, kommune, skoleetat og vi har hatt besøk av nær 900 i løpet av dette døgnet. Jeg sitter på kontoret bakoverlent og nyter alle timer vi har planlagt dette. Takk!"

  Odd Byberg, Daglig Leder

  Klepp Næringsforening

  "Anja Edin er ei utrolig tøff dame, som leverte et levende, ærlig og sårbart foredrag, men samtidig veldig motiverende på en tøff måte! Vi trenger å bli minnet på at vi skal se etter muligheter i stedet for begrensninger!"

  Sigrun Tomt Ulset, Ungdomskoordinator

  Oppland Fylkeskommune

  "Anja var veldig flink til å snakke og formidle med begeistring og innlevelse."

  Markedsansvarlig June Skandsen

  Bryne Håndball

  «Det var et veldig bra foredrag. Hun spisset det med å bruke seg selv og kona som eksempler, og det gjør det mye mer levende. Ut fra det vi snakket om på forhånd som skulle være tema så traff det bra. Det hvar flere som sa at de var klare for Anja del 2»

  Randi Håland Vikanes, Hovedtillitsvalgt

  Fagforbundet Klepp

  Anja er veldig imøtekommende, hyggelig og profesjonell. Hun traff målgruppen veldig godt med sitt foredrag og vi er kjempeglade for at Anja hadde muligheten til å komme til oss!

  Susanne Porskrog Heiestad, Rådgiver

  NMBU-Veterinærhøgskolen

  "Jeg hadde en stor opplevelse i Kongsvinger i helga, hvor jeg fikk gleden av å høre Anja snakke til UKM ungdommen. Det var virkelig med hånden på hjerte det beste jeg har hørt, og noe som traff meg!"

  Hanne Kristin Medlien

  Privatperson

  "Anja var veldig tilpasningsdyktig. Hun så an publikumet og endret til presentasjonen. Hun snakket både om fearless og koblet dette til barna som var tilstede."

  Emilie Mæland, Senior Markedkord

  DNB

  "Meget dyktig foredragsholder som fanger publikum på sin helt egen måte. Relevant og tankevekkende. Gir mye av seg selv under foredraget og tar seg god tid til publikum etterpå! Vil ikke nøle med å anbefale videre til andre."

  Trine Pettersen, Markedsrådgiver

  DNB

  "Anja holdt et helt fabelaktig foredrag for vår næring, og vi kan varmt anbefale henne for andre som jobber med endringsprosesser. Hennes personlige tilnærming i forhold til mindset - ved å gå fra et låst til et lærende tankesett, var virkelig inspirerende å høre på. Hennes foredrag burde være obligatorisk læring i forkant av alle endringsprosesser."

  Torstein Schroeder, Direktør KBS

  Hovedorganisasjonen Virke

  " Forventningene innfridde, og hun er en fantastisk foredragsholder med sin formidlingsevne. Hun var veldig godt forberedt og godt tilpasset for akkurat oss. Jeg har bare et ord som beskriver dette: MAGISK!"

  Anita Gaustad, Daglig leder

  Solbakken barnehage

  "Jeg vil gjerne få takke Anja for en utrolig bra dag nå på lørdag! Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger fra både barn og voksne. Allerede i dag, dagen etter, brukte J10 og J11 det de lærte av Anja på kampene sine. De skrøt av hverandre og brukte motivasjonen hennes til hverandre. Det var så rørende å se og høre at de aller yngste hadde fått med seg så mye av det hun Anja snakket om. Særlig det at alle var like viktig på laget og at de ikke kunne vinne uten hverandre. De prøvde på til og med på noen av de små tingene hun hadde vist dem."

  Camilla Myrvoll-Larsen, Styreleder

  Furuset Håndball

  "Et veldig godt og inspirerende foredrag. Anja var kjempeflink! Vi satte særlig pris på hennes ydmykhet, varme og tilstedeværelse."

  Ms Lene Høydahl

  Brystkreftforeningen U45

  "Har bare positive ting å si om foredraget! Jeg så at flere på kurset fikk en ny motivasjon og mestringsfølelse etter Anja hadde holdt foredrag! Jeg synes det var helt fantastisk måten hun vinklet foredraget sitt til oss. Hun fikk det til å handle om ungdommene i salen, og ikke hun personlig. Hun ga ungdommene noen "verktøy" som de vil få bruk for i hverdagen!"

  Gina Jevne Bakken, Tidlig Styremedlem

  Dysleksi Norge

  "Et engasjerende, nært og personlig foredrag av en strålende Anja. :-)"

  Nina Goa Evjen, Miljøterapeut

  Smiodden skole

  "Kjempebra foredrag som passet perfekt fra vår målgruppe. Anja er profesjonell, og samtidig lett å ha med å gjøre. Vi er kjempefornøyde!"

  Marianne Sundby, Studierådgiver

  Høyskolen Kristiania

  "Veldig bra formidling og bruk av øvelser som gjør publikum mer engasjerte."

  Lars Frantzen Pedersen, Student

  Karrieredagen 2017 UiA

  "Anja er bare knallgod, så ærlig, herlig og spot on temaet. Talentets indre kamp burde være nærmest obligatorisk både for foreldre, trenere og utøvere som vil opp og frem i verden."

  Stein Bø-Mørland, Idrettsfaglig Rådgiv

  Aust-Agder idrettskrets

  "Fantastisk dame som vet i treffe tenåringene (og foreldre) rett i hjertet!"

  Sissel H. Finstad, Regnskapsfører

  Oppsal IF Håndball

  "Fikk svært god kontakt med publikum. Fått kun positive tilbakemeldinger, alle var så imponert og engasjert! Stående applaus sier vel alt!!"

  Liv Østbye, Regionsdirektør

  Stamina

  "Anja's foredrag om talentets indre kamp overgikk alles forventninger. Hennes formidlingsevne og innlevelse gjør at en er helt med i alt hun sier og kan se at dette brenner hun for. Veldig viktig tema som traff både barn og voksne tilstede."

  Anne Mette Deisz, Førskolelærer

  IK Borhaug

  "Det var et flott foredrag."

  Vigdis Nordtømme, Spesialsykepleier

  Hamar kommune

  "Foredraget var kjempebra. Foredraget blir veldig personlig på den måten at Anja hilste på alle deltagerne våre, og de følte at hun snakket direkte til dem."

  Madeleine Nilsen, Ungdomsutvalget

  Vestfold Idrettskrets

  "Hadde god kommunikasjon med Anja i forkant, derfor ble innholdet spisset godt mot det Sola kommune ønsket skulle sitte igjen etter innlegget. Det var veldig kjekt at Wilmer stilte opp, og den karakteren fylte fint inn i den tematikken som Anja formidlet. God samhandling dem i mellom på scenen. Og det gjorde seg på scenen at temaene ble så konkret og anvendelig inn mot barna."

  Tove Valdeland, Barnehagesjef

  Sola kommune

  "Det ble et intimt og hyggelig møte med to store forbilder og foredraget ble tilpasset publikummet, kjempebra!"

  Ulrike Haubenreisser, Adm.Ass

  Brekke & Strand Akustikk AS

  "Introduksjonen ga frysninger (på en positiv måte). Hun inkluderte publikum balansert, slik at de ble utfordret uten å bli satt til veggs. Dette gir positive ringvirkninger for voksne, ungdommer og skoleansatte, og det har inspirert til oppfølgning av det hun snakker om. Som formidler med sitt kroppspråk, stemmebruk og en passe ydmyk og imøtekommekommende fremtoning, er hun helt eksepsjonell. Ønsker å ta bruk av hennes styrker også i andre sammenhenger."

  Irene Bruun Andersen, Markedssjef

  Boehringer Ingelheim Norge KS (legemiddelselskap)

  "Ekte, profesjonelt og til ettertanke!"

  Gunhild Melbø Tajet, Daglig Leder

  Gruppen av Samarbeidende Begravelsesbyråer

  "Utrolig lærerikt. Bra med 2 timer. 1 time hadde blitt litt lite. Det kan anbefales til andre."

  Hanne Berntsen, Lærer

  Ullensaker/Kisa IL Håndball

  "Fantastisk!!!!!! Helt rått!!!"

  Cindy Iren Foss-Hauane, Frisør

  Tveit håndball

  "Inspirerende og lærerikt foredrag med innslag av humor."

  Kjersti Ingebrigtsen, Salg og booking

  Lampeland Hotell AS

  "Anja Hammerseng-Edin var perfekt og traff veldig godt for målgruppa som var ungdommer fra 8.-10. trinn og 1. og 2. trinn vgs. Superrelevant i forhold til Ungdata 2017 som var temaet for konferansen. Hun tok seg god tid til alle som ville snakke med henne etter foredraget og møtte ungdommene på en flott måte. Anja var super! Takk for samarbeidet!"

  Jon Løvaas, Kulturkonsulent

  Holmestrand kommune

  "Innholdet i foredraget traff alle som satt i rommet. Aktuelt som bare det! Dette tas med videre å vårt utviklingsarbeid - til det beste for våre elever."

  Kari Rygh Mæland, Ass. Rektor

  Bærland skole

  "Vi var en gjeng damer, 30 stk, i alderen 22 - 65. Familie, venner og venners venner. Vi var alle enige om at dette var en veldig bra innføring i mental trening. Alle burde hatt en time eller to med Anja. Anja på blå resept. :-)"

  Tone Lise Raugstad, Finansrådgiver

  Lysthuset / DNB

  "Helt supert - budskap er tilpasset godt til vår organisasjon og egne verdier/kultur."

  Helene Muri Skalmerås, Adm Leder HR

  TrønderEnergi AS

  "Knallbra! Akkurat det våre spillere trengte her og nå!"

  Maren Bonsaksen, Selvstendig Næringsd.

  1983

  Anja var utrolig dyktig til å spisse temaet slik at det passet inn i vår to-dagers samling. Hun var inspirerende og har en X-factor som gjør at hun er en meget god foredragsholder. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne på at vi benyttet hennes kompetanse.

  Heidi Kristine Leinaas Hagen, Leder Kundeservice

  Willis Towers Watson AS

  "Vi er veldig godt fornøyd med å få muligheten til å bruke Anja igjen, denne gangen for en større gruppe av vår organisasjon. Anja var godt forberedt og proff i sin fremføring. Har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra tilhørerne. Flink til å vinkle foredraget i en retning som passet veldig godt inn i det som er vår hverdag og verden."

  Heidi Kristine Leinaas Hagen, Leder

  Willis Towers Watson AS

  "The minset Anja presented has given us a new perspective. She has great way of delivering the message buy using research and her own experience. She has a humble approach to her audience and her energi makes you feel important and valuable."

  Silje Knox, Skiutvikler

  Oppland skikrets

  "Veldig bra!"

  Grete Loe, Klinisk Pedagog

  RIL Håndballgruppa

  "Dette var helt strålende! Vi hadde høye forventninger, men hun klarte likevel å overlevere. Det var kvalitet hele veien. Kunnskapsrikt og klokt. Gode øvelser. En fantastisk tilstedeværelse og inkludering av publikum. Formidlingen og budskapet var også spisset og tydelig. Dette var ikke bare inspirerende, men også lærerikt. Anja fikk definitivt høyest score, og med stort sett bare 6' ere på Konferansen.no."

  Lisbeth Spies, Daglig Leder

  Raadet by Spies

  "Anja er en svært dyktig foredragsholder! Hun formidler ekte historier med ekte følelser. Det er underholdende, nært og tankevekkende. Anja imponerer også med gode forberedelser og en unik evne til å sette seg inn i hvem vi er, og hvilket behov vi har. Dette var en innertier!"

  Stig Ryland, Styreleder

  Eikanger-Bjørsvik Musikklag

  "Veldig bra! Involverte unge spillere noe som var veldig positivt. Klarte å inspirere både spillere, trenere og andre."

  Silje Tannåneset, Styrer

  Alvdal IL Håndballgruppa

  "Supert foredrag som traff målgruppen. Enkelte av våre spillere og trenere tok råd og tips i bruk allerede første trening etter foredraget. Anja er suveren i forhold til å møte og prate med ungdom."

  Anne Grete Jørnsen, Lærer

  Teie Håndball

  Anja var tilstede, engasjerende, inkluderende, uhøytidelig, kunnskapsrik. Lot oss prøve noe nytt. Hun hadde en flott evne ti å være nær og se oss alle. Avstemte og involverte underveis. Det var en god balanse mellom teori og praktiske øvelser for å teste verktøyene Anja formidlet. Disse konkrete øvelsene er enkle å ta i bruk og kan brukes senere både på seg selv og sine nærmeste. Helt topp og noe vi vil anbefale til andre! Verdt hver krone:-)

  Signe Meltzer Kleivbo, Nordic Brand Manager

  Novartis

  Foredraget med Anja var veldig veldig bra! Ho traff rett "heim" til våre utøvere. At ho brukte ei av "våre sine" til å demonstrere litt verktøya sine gjor det meir kraftfullt og forståeleg for dei unge. Samtidig som det gav oss vaksne som trenere og foreldre meir kraft også budskapen ho ville gje oss. Knallbra!!

  Jeanette Giske Hjelle, Daglig Leder

  IL Valder

  Anja er veldig dyktig til å snakke slik at ungdommene forstår. Det ble veldig satt pris på. Hun har egne erfaringer og en formidlingsevne som passet publikum godt. Vi er veldig fornøyd.

  Linda Hårberg, Leder

  IL Hødd Håndball

  IOGT takker for at Anja hadde anledning til å delta på debattmøte om ungdom og rusforebygging 2. mai i Larvik. Vi opplever at Anja har et stort hjerte og for saken og et engasjement som smitter. Vi opplever også at det hun formilder er svært tankevekkende for publikum. Hun kombinerer det å snakke om sak og det å fortelle historier som knytter sak og levd liv sammen. Dette gjør hun på et utmerket måte

  Malin Lenita Vik, Politisk Rådgiver

  IOGT i Norge/Forut

  Veldig bra. :) Flink dame, terningkast 6!

  Hanne Cathrine Ber, Markedsrådgiver

  Den Norske Bank

  Veldig bra. Ble overrasket over at det faktiske klare å engasjere en 9 åring også. Alle var kjempefornøyde når de gikk hjem!

  Janne Fludal, Leder

  Sveio IL Håndball

  Fantastisk engasjement, tilrettelegging og gjennomføring. Store aldersforskjeller blant publikum, men Anja presenterer temaene på forskjellige nivåer, slik at alle og enhver i salen kunne kjenne seg igjen i noen av nivåene. FANTASTISK for en breddeklubb, med noen gode alderstrinn! Ryddig og ordentlig gjennomført, med både bruk av øvelser, egne opplevelser, videoer, spørsmål og teori på forståelig vis. Vi er superfornøyde!

  Martine Ramberg, Leder

  Tindlund IF

  Dette var veldig bra. Anja var god til å formidle.

  Hanne Thun

  Langhus IL Håndball

  Vi er kjempefornøyd med alt sammen!!

  Veronika Lie, Sportslig Leder

  Hof IL

  Et levende og engasjerende foredrag. Med en god dose humor og selvironi, men likevel masse viktige poeng som alle som jobber med barn kan relatere seg til. Fantastisk rolig og reflektert dame, med en eksplosiv kraft når poenget skal frem.

  Pedagog, Janne Nordberg

  Dalgård skole FAU

  Lunner og Gran idrettsråd var strålende fornøyd. Anja hadde en imponerende foredragsteknikk, hun var engasjerende og rett på det som var viktig. Vi har i etterkant fått mange tilbakemeldinger fra tilhørere om at dette ga grobunn for flere viktige diskusjoner og refleksjoner.

  Leder, Terje Gundersen

  Lunner Idrettsråd

  Kjempefornøyde, både vi som bestillere og utøverne som deltok på foredraget. Fantastisk hvordan hun klarte å ta vår idrett (cheerleading) og de utfordringene våre utøvere kan komme bort i inn i sitt foredrag. Kjempesporty at hun turte å stunte (bli løftet opp i været og kastet) med noen av utøverne våre. Det tror jeg de syntes var kjempegøy!

  Innholdsdesigner, Caroline Salberg

  Charmers Cheerleading
  Uforpliktende forespørsel på Anja Hammerseng-Edin

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Anja Hammerseng-Edin
  Anja Hammerseng-Edin

  5 ut av 5 stjerner

  "Anja Edin er ei utrolig tøff dame, som leverte et levende, ærlig og sårbart foredrag, men samtidig veldig motiverende på en tøff måte! Vi trenger å bli minnet på at vi skal se etter muligheter i stedet for begrensninger!"

  Oppland fylkeskommune, Sigrun Tomt Ulset, Ungdomskoordinator Vis alle referanser

  Foredragsemner med Anja Hammerseng-Edin