Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Idrett

Foredragsholdere om idrett

En av de mest populære trendene innen foredrag er å hente inspirasjon fra idrettens verden. Inspirasjonen kan hentes fra alt fra fotball- og håndballspillere til olympiske mestere. 

Våre foredragsholdere om idrett har opplevd stor suksess innen sportsverden! Vårt store utvalg av kjente idrettsstjerner kan holde inspirerende sportsforedrag om motivasjon, lagarbeid og målrettet trening. Foredragene fokuserer ofte på hvordan man kan bruke erfaringer fra sport i business og til motivasjon i hverdagen. 

Book en av våre idrettsstjerner fra utvalget under og bli inspirert! 

Book en foredragsholder om idrett

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om idrett. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om idrett

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om idrett. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om idrett (31)

Hjelp meg å velge
no-image

Roger Finjord

Foredragsholder Roger Finjord er en ekspert på menneskelige relasjoner og lagbygging. Hans unike kombinasjon av humor og visdom gir livlige og tankevekkende foredrag. Perfekt for teamutvikling!

...

no-image

Hallgeir Martinsen

Med en mastergrad i coaching- og psykologi kombinert med en lang toppidrettskarriere som en av landets raskeste menn får du servert faglig kunnskap på en praktisk, energisk og lett forståelig måte.

...

no-image

Odd Inge Johansen

Inspirator, fotballtrener, spillerutvikler og smidig coach som gir deg og dere ideer til å utvikle laget deres, arbeidsplassen eller flokken deres til å bli bedre sammen.

...

no-image

Sturla Ellingvåg

Økonom, historiker og forfatter som bruker de lange linjene i historien til å vise hvordan vi kan forbedre oss i arbeidslivet og som enkeltmennesker.

...

no-image

Inge Andersen

Erfaren leder med bakgrunn både fra næringsliv og idrett, som deler fra sin erfaringsbaserte kunnskap som du kan ta med deg tilbake til din bedrift.

...

no-image

Carl-Erik Torp

En stødig fotballekspert fra NRK og tidligere fotballspiller, om hvordan han taklet hjertestansen og endret livet sitt. Inspirerende og engasjerende foredrag om motgang og mestring.

...

no-image

Igor Dunderovic

Dramatiker, komiker og sivilingeniør, kjent for sine harselerende betraktninger av Norge og norsk flerkultur.

...

no-image

Torkil Færø

Lege, fotograf og bestselgende forfatter av Kamerakuren og Pulskuren.

...

no-image

Ole Rolfsrud

Ole Rolfsrud er en kjent TV-personlighet fra NRK, som har gjort sjakk til en folkebevegelse. Nå kan du booke den gøyale og sprudlende programlederen som konferansier til ditt arrangement.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Henrik Ingebrigtsen

Profesjonell løper. Europamester på 1500m i 2012 og deltager i OL 2012 og 2016. Foto: Carina Johansen, VG

...

no-image

Tim Rudi Veiteberg

Erfaren mentaltrener, foredragsholder og lederutvikler, som brenner for å bidra til å skape endring i organisasjoner gjennom bevisstgjøring av verdier, vaner og tankesett.

...

no-image

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin bringer en unik kombinasjon av idrettsprestasjoner og forretningsinnsikt. Lær hvordan å spille hverandre gode på arbeidsplassen.

...

no-image

Dagfinn Enerly

Et sterkt foredrag om hvordan livet kan snu på minutter, og veien videre etter en livsomveltende ulykke.

...

no-image

Fritz Aanes

Fritz Aanes var et av tidenes største norske brytetalenter, og tidligere landslagstrener i bryting. Han har med sine evner hevet prestasjonene til alle utøverne han har arbeidet med.

...

no-image

Stig-André Berge

Stig-André Berge er nordisk mester og norgesmester i bryting. Han deler både mørke og lyse sider fra idretten, og viktigheten av å ha gode lagspillere hvis man vil nå målene sine.

...

no-image

Bjarte Myrhol

Årets forbilde og lagbygger med stor L! Tidligere verdens beste strekspiller og kaptein på håndballandslaget deler verktøyene dere trenger for å skape en sterk arbeidskultur som fremmer det beste i folk.

...

no-image

Knut Skeie Solberg

Opplev en erfaren og populær konferansier som tilfører arrangementet profesjonalitet og engasjement, eller et innholdsrikt foredrag om viktigheten av samhandling for å lykkes i teamet.

...

no-image

Gjert Ingebrigtsen

Ettertraktet trenerprofil og "Årets trener" i 2019, Gjert Ingebrigtsen deler hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå.

...

no-image

Øystein Pettersen

Øystein Pettersen er en tidligere profesjonell skiløper. Karrièren har lært han verdien av å sette seg mål for hvem man vil være, og i dag er han en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere.

...

no-image

Odd-Bjørn Hjelmeset

Med bakgrunn som lagrensløper, programleder og sponsorsjef er han ekspert på fellesskap og suksessmiljø.

...

no-image

Jan Kvalheim

Tidligere verdensmester og europamester i sandvolleyball som uten utdanning har jobbet for prestisjefulle bedrifter.

...

no-image

Karoline Dyhre Breivang

Lær hva som skal til for å bygge opp en vinnerkultur av en av Norges mest erfarne og vinnende håndballspillere.

...

no-image

Adrian Lund

Engasjert foredragsholder som brenner for et inkluderende arbeidsliv der alle personlighetstyper er verdifulle.

...

no-image

Mads Kaggestad

Motivator og tidligere proffsyklist som brenner for å inspirere andre innen mosjon, livskvalitet og utvikling.

...

no-image

Olaf Tufte

Med flere OL og VM medaljer i hus er roer, bonde og gründer den rette til å snakke om selvutvikling og motivasjon.

...

no-image

Olav Haraldseid

Prisvinnende foredragsholder, prestasjonsstyrker og en toppleder som presterer å gjøre kjedelige emner underholdende.

...

no-image

Dag Otto Lauritzen

Tidl. proffsyklist, danseløve, sykkelkommentator for TV 2 og vinner av Mesternes Mester tar motivasjon til nye høyder!

...

no-image

Roy Johansen

Skjerp motivasjonen både individuelt og generelt på arbeidsplassen med et foredrag av Vålerengas ishockeytrener.

...

no-image

Dag Erik Pedersen

Kjent NRK-profil og tidligere proffsyklist som deler sin historie om å tenke annerledes og positivt i livet.

...

no-image

Anja Hammerseng-Edin

En av Norges tidligere beste håndballspillere, gründer og daglig leder. Holder fantastiske foredrag for både ungdom og næringsliv.

...

Idrett
Idrett
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Idrett

Idrett

Inviter publikum inn i sinnet til en idrettsstjerne. Våre populære foredragsholdere innen idrett kan være et effektivt verktøy i å promotere teamwork, motivasjon og målsetning. Det er mye å lære fra erfarne idrettutøveres tankesett og holdninger som er eksperter i å skape vinnermentalitet, indre styrke og viljestyrke. 

Våre foredragsholdere om idrett har alle opplevd stor suksess i sportens verden. Du finner et stort utvalg av kjente atleter som enkelt kan levere spesielt tilpassede foredrag eller workshops og dele verktøy for samarbeid, kommunikasjon og ledelse. De kan fokusere på de emnene som er spesielt relevant for din organisasjon. Det kan være veldig sportsrelevante emner som mental helse, kosthold eller styrketrening, eller mer generelle temaer som målrettet arbeid og det å holde fokus. 

Å blande prestasjonspsykologi og unike sportserfaringer i foredrag om sport, vil gi publikummet verdifull innsikt i hvordan man oppnår toppresultater i sine personlige liv, samt sin profesjonelle liv.

Foredragene kan ta form i inspirerende foredrag om sport og viktigheten av sport i samfunnet. Det kan også være mer businessfokusert, om hvordan man kan bruke erfaringer og verktøy fra sport for å oppnå gode resultater i næringslivet. Book en av våre beste foredragsholdere innen idrett for en kombinasjon av personlige historier, morsomme anekdoter, idrettsmotivasjon, inspirerende mål og praktiske verktøy din organisasjon kan ta fra sportsverdenen. 

Ved å dra paralleller mellom sport og business, kan våre foredragsholdere holde engasjerende og underholdende foredrag basert på deres egne strategier og historier. Bli inspirert til å skape din egen vinnerstrategi. 

Foredrag om idrett kan være i form av historier fra idrettens og sportens verden og gi inspirasjon til idrettens utvikling. Det kan også være et foredrag med fokus på skoler og institusjoner, og deres strukturering av idrett i og utenfor undervisningen. Foredrag om idrett kan være passende for både utdannelsesinstitusjoner og virksomheter, som vil ha mer fokus på idrett. Det kan også være åpne foredrag, som handler om både idrett, bevegelse og sunnhet.

Book en av våre fantastiske foredragsholdere innen idrett fra utvalget over. Hvis du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder kan vi hjelpe deg finne den mest passende basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato