Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Underholdende og faglig om digitalisering og teknologi

Arne Krokan

Arne Krokan

Få innsikten rett fra dem som skaper den - en fascinerende professor og foreleser med unik kunnskap å dele.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Arne Krokan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Arne Krokan er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere innenfor digitalisering og teknologi. Arnes store prosjekt er å forstå mer av hvordan ny teknologi endrer samfunnet, spesielt organisasjoner, deres forretningsmodeller og vilkår for verdiskaping. Han er en engasjerende foredragsholder med både faglig tyngde og en underholdende formidlingsevne.

Et foredrag med Arne Krokan gir deg:

 • En av Norges mest ettertraktede foredragsholdere innenfor teknologi og digitalisering.
 • Fin kombinasjon av faglig tyngde og underholdende formidlingsevne.
 • Overraskende poenger og wow-faktor.

Som foredragsholder har Arne Krokan blitt beskrevet som «en mann med en vanvittig evne til å formidle og engasjere om et tema vi hører om hele tiden – WOW-faktor».

Direktøren i Innovasjon Norge har skrevet på sin Instagramkonto at «er det en ting som burde stå på TO-DO-lista til enhver ledergruppe i 2017, er det å invitere professor Arne Krokan fra NTNU». Og ved lanseringen av hans siste bok «deling plattform tillit» sa Torbjørn Røe Isaksen at «Arne Krokan er en av Norges ledende tek-profeter som tør å male med bred pensel og provosere litt», ingen dårlig attest fra landets næringsminister i følge redaktør Truls Berg.

Arne Krokan er professor ved NTNU der han forsker på hvordan teknologi, og spesielt digitale tjenester, endrer samfunnet, samt underviser kurs i blant annet «Digitalisering og digital transformasjon». Med bakgrunn i sosiologi, psykologi, statistikk og medievitenskap har han utgitt en rekke bøker om digital økonomi, nettverksøkonomi, forretningsutvikling for det digitale nettsamfunnet, digital læring og om «Hvordan teknologi endrer samfunnet».

Han har «tatt sin egen medisin» og bruker en rekke kuratortjenester, sosiale bokmerker og praksisfellesskap gjennom sosiale medier for å oppdatere seg faglig og dele med andre.

Foredragene han holder er alltid tilpasset den aktuelle målgruppen, det er ingen «standardforedrag». Tematisk kan de handle om både teknologiske, organisatoriske og samfunnsmessige sider av «den digitale transformasjonen», og gjerne også samspillet mellom dem.

Han holder foredrag, organisasjonsinterne kurs og workshoper og leder også gjerne paneldiskusjoner. Etter å ha ledet paneldiskusjonen på Altinns 15-årsjubileum fikk han forespørsel om å lede nok et arrangement med følgende formulering:  «Du gjorde en sykt bra figur under sesjonen på Altinndagen og tilbakemeldingene derfra har vært av en slik karakter at vi tror du kan være rett mann for denne oppgave»

Vis foredrag med Arne Krokan

  Arne Krokan foredrag

  Her finner du eksempler på foredrag Arne Krokan har holdt før. Arne skreddersyr foredrag etter kundens ønske og tilpasser innholdet etter arrangementets behov. Det er mulig for Arne å holde foredrag om flere emner enn eksemplene vist og en kan derfor bestille et foredrag etter eget ønske om innhold. Eksempler på tema Arne Krokan har holdt foredrag om før:

  • Om hvordan nye digitale tjenester endrer samfunnets måte å produsere på, kommunisere, forholde oss til hverandre, og hvilke konsekvenser dette har for ulike typer organisasjoner og ledere.
  • Hva betyr de store endringene i teknologi for din organisasjon og hva kan du gjøre med det? Skal duvære som Solan som vil ligge innerst i senga, eller som Ludvik? Foredraget tar opp utvikling innen 3D-print, kunstig intelligens, robotikk, delingsøkonomi og ser på utfordringer med hensyn til kompetanse og hva ledere må kunne for å være proaktiv i endringsprosesser.
  • Om hvordan nye tjenester gjør det mulig å lære på andre måter enn tidligere, gjør det mulig å læreav andre aktører enn før og ikke minst; hvilke konsekvenser denne utviklingen har for ulike typerorganisasjoner.
Uforpliktende forespørsel på Arne Krokan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Arne Krokan