Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Motiverende og energisk om arbeidsglede, samhandling og strategi

Bård Brænde

Bård Brænde

En energisk siviløkonom, som skiller seg ut med sin bakgrunn fra improvisasjon og teatersport.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Bård er en utrolig fin fyr og en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han hadde noen små presentasjoner tidlig i programmet og leverte til slutt et forrykende avslutningsforedrag som heter Verdens Beste Arbeidsplass. Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og en god positiv holdning. Bård kan anbefales på det varmeste."

Adm. Konsulent May Larsen - Norsk Kjøtthandel AS Vis alle referanser

Et foredrag med Bård Brænde gir deg:

 • Et fyrverkeri på scenen som det er umulig å ikke bli engasjert av.
 • Kunnskap og underholdning i skjønn forening.
 • Inspirasjon til å skape verdens beste arbeidsplass.
Uforpliktende forespørsel på Bård Brænde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Bård

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Bård Brænde er glødende opptatt av måten vi samhandler og er et fyrverkeri på scenen! “Slik gjør vi det hos oss!” er hans favorittfrase når han holder foredrag om arbeidsglede, samhandling og strategi.

Et foredrag med Bård Brænde gir deg:

 • Et fyrverkeri på scenen som det er umulig å ikke bli engasjert av.
 • Kunnskap og underholdning i skjønn forening.
 • Inspirasjon til å skape verdens beste arbeidsplass.

Bård Brænde har bakgrunn fra to svært forskjellige miljøer. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fokus på strategi, organisasjon og markedsføring. I tillegg er han en av landets fremste eksperter på improvisasjon og teatersport.

Improvisasjon handler om å gjøre hverandre gode. Strategi handler om å nå spennende mål. Et foredrag med Bård setter begge disse aspektene sammen på en skreddersydd og engasjerende måte!

Dette gjør han også til en dyktig konferansier der han alltid er klar til å møte de utfordringene et arrangement har å by på. Bård fletter ethvert event sammen med saklighet og godt humør og skaper god underholdning i prosessen!

Bårds foredrag kommer også med markedets beste latter- og læringsgaranti!

Bård holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Bård Brænde
Bård Brænde foredrag

Verdens beste arbeidsplass

 • Hva skal til for å kunne hevde at dere har verdens beste arbeidsplass?
 • I dette foredraget belyser Bård relasjonene og trivselen på jobb, hvor viktige valgene vi foretar oss i det daglige er for arbeidsgleden og evnen til å nå mål.
 • Foredraget handler også om hvorfor vi gjør det vi gjør – og hvordan litt konseptutvikling og fokus på samhandling kan flytte fjell – både for motivasjonen i det daglige – OG for resultatene dere oppnår i fellesskap.
Bård Brænde foredrag

Superkollega

 • Gjennom enkle, morsomme og gjenkjennelige prinsipper viser Bård Brænde og Nina Nakling deg hvordan du kan løfte måten du samarbeider til et helt nytt nivå og få det supert sammen med menneskene rundt deg!
 • Du vil sitte igjen med metoder som vil hjelpe deg med å bli mer tydelig i hvordan du kommuniserer, flinkere til å lytte, fokusert på det du har og ikke det du mangler, bli mer positiv, kreativ og bedre til å samarbeide med andre.
 • Opplev en forrykende kombinasjon av foredrag og show basert på boka “Superkollega”, skrevet av Nina Nakling og Bård Brænde. Du får oppskriften på hvordan du skaper en bedre arbeidskultur og får enda mer ut av relasjonene dine, ved hjelp av verktøy som du aldri vil legge fra deg!
Bård Brænde foredrag

Verdens beste arbeidsplass - Pakkeløsning

Pakkeløsningen inneholder foredraget som beskrevet over – men også:

 • Bård besøker virksomheten og intervjuer uformelt et utvalg ansatte der de jobber til daglig. Hensikten er å danne seg et godt bilde av virksomhetens miljø og muligheter – slik at foredraget treffer best mulig. Etter samtalene lager Bård en kort, anonymisert oppstilling til oppdragsgiver.
 • Bård kommer tilbake på et allmøte og bidrar til å “holde flammen levende” og feire de suksessene dere har hatt siden foredraget.
Bård Brænde foredrag

MAX energi

 • Foredraget varer i ca. 60 minutter
 • Hva gjør at vi er MAX motiverte for jobben vår?
 • Hvordan sikrer vi at «slusene» for motivasjon er vidåpne hos oss?
 • Hvordan skal vi kommunisere med hverandre for å sikre fremdrift?
 • Hva skiller oss fra konkurrentene våre?
 • Hvordan kan vi sikre at både kunder og kollegaer synes vi har verdens beste virksomhet?
 • Kort øvelse som henter frem topp 5 tiltak for å sikre energien i virksomheten deres – der alle i rommet har lik påvirkning – uansett om dere er 20 eller 500 personer.
 • Fokus på feiring! Det meste løser seg om vi setter tydelige mål, heier på kollegaene og feirer skikkelig!
 • Foredraget er lagt opp til 2/3 fag og 1/3 underholdning. (Bård lover at alle ler – ellers får dere pengene tilbake!)
Bård Brænde foredrag

Reisen inn i det digitale

 • Det er ikke til å unngå: De virksomhetene som er flinkest til å tilpasse seg digitale verktøy får et hestehode på konkurrentene sine i tiden fremover. Alle ønsker endring, men ingen vil endres… og særlig ikke når det digitale potensielt kan erstatte mange av de oppgavene vi i dag fyller dagen vår med.
 • I dette foredraget ser Bård på hva og hvordan bedrifter bør fokusere for å fremme og ikke hemme reisen inn i det digitale. Han vil også belyse hva som er styrkene og svakhetene med digitale hjelpemidler og hvordan digitalt til syvende og sist er en bærer av budskap mellom mennesker.
Bård Brænde foredrag

Flytsonen

 • Et forankret foredrag som handler hvordan kommunikasjon kan fremme og ikke hemme samhandling og resultatsoppnåelse.
 • Trolig kjenner dere på at det har oppstått litt for mange misforståelser eller «missed opportunities» i det siste – og gjerne at det skylder mangelen på god koordinering,
 • Gjennom 15 års erfaring som prosess-fasilitator og kommunikasjonsrådgiver, har Bård hentet frem de tre viktigste prinsippene som sikrer god kommunikasjon, og henter frem «FlytSonen» – der folk rett og slett jobber svært godt sammen, og ikke kaster bort tiden på mangelfull kommunikasjon.
 • …og ikke bare får salen høre om prinsippene – alle får prøvd seg i smågrupper og testet prinsippene selv. (NB: Ingen må opp på scenen.)
Bård Brænde foredrag

Verdens beste service

 • Påstanden er at «vi alle» har vært der. I en butikk, telefonsamtale, eller korrespondanse med en virksomhet, der vi rett og slett dropper å kjøpe noe fordi servicen var for dårlig.
 • …samtidig har vi alle opplevd å kjøpe mer enn vi hadde tenkt, fordi servicen vi opplevde var over all forventning.
 • «Verdens Beste Service» er et foredrag først og fremst for de organisasjonene som allerede har service på agendaen. Organisasjoner som vet at nøkkelen til god inntjening er fornøyde kunder – samt at nøkkelen til fornøyde kunder er fornøyde ansatte. Fantastisk service er selve essensen i gode marginer.
 • Så hva er egentlig «service»? Hva skal til for at kunder opplever mer enn forventning – hver gang? Hvorfor er deduktiv metode, improvisasjon og relasjonsmodeller viktige?
 • «Verdens Beste Service» er foredraget som tar service over i eliteserien, og inneholder cases og eksempler fra hvordan Flytoget jobber på hver avgang for å sikre Norges beste kundeservice.
Bård Brænde foredrag

Verdens beste presentasjon

 • «Det er mange powerpointslider i sjøen, og vi skal gjennom alle…dog først etter at vi har hoppet etter Wirkola…»
 • Dette presentasjonskurset skiller seg fra det standardkurset du kanskje har gått før. Du vil ikke bli fortalt hvor du skal stå, hvor du skal ha hendene, eller hvordan du skal øve stemmen og pusten før du går på scenen. Du vil heller ikke høre om hvor mange minutter du bør bruke pr slide, eller hvilke animasjoner som fungerer best. Velkommen til en clipartfri sone.
 • Dette kurset bygger på en retorisk grunnstruktur som beviselig virker, og som gjør at du blir tryggere, tydeligere og langt mer engasjerende. Stikkord for dette presentasjonskurset er publikumsforståelse, rød tråd, historiefortelling, virkemidler og arketyper i salen. Du vil lære å håndtere avbrytelser, interaksjon med salen og overtalelsesteknikker. Vi vil også se på hvordan lage støttemateriale (inkl. slides) som gjør at du står støtt.
 • Alle vil få anledning til å presentere – og har vi god nok tid, vil vi også kunne bruke video.
 • For – det er slidene som støtter deg – ikke omvendt!

Topp 5 tips til videomøter

Verdens beste arbeidsplass

Bård Brænde - Verdens beste arbeidsplass

Vis foredrag med Bård Brænde

Referanser

"Bård er en utrolig fin fyr og en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han hadde noen små presentasjoner tidlig i programmet og leverte til slutt et forrykende avslutningsforedrag som heter Verdens Beste Arbeidsplass. Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og en god positiv holdning. Bård kan anbefales på det varmeste."

Adm. Konsulent May Larsen

Norsk Kjøtthandel AS

Bård var sporty og tok oppdraget på 4 dagers varsel, til tross for dette leverte han et foredrag/show som var tilpasset oss. Bård klarte på en overbevisende måte å formidle et budskap samtidig som det var meget underholdende. Flere av våre mest sindige kunder lot seg rive med, Bård leverte 100%!

Einar Marthinsen, Daglig leder

ANWR Garant

"Bård leverte et helproft foredrag som svarte til (mer enn) forventning, både i talekunst og tilhørende powerpoint. Han engasjerte gjennom taleteknikk, traff oss og kulturen vår godt med poenger og fikk lattermusklene i gang på 850 tilhørere. Bård kan anbefales på det varmeste!"

Synne Skjæret, Avdelingsleder og organisasjonsutvikling

Sykehuspartner HF

"Meget bra. God balanse mellom faglig innhold og humor. Dro med seg tilhørerne og fikk til dialog i en stor gruppe på 300 mennesker."

Laila Grymyr, Kursansvarlig

OBOS

Bård leverte et fyrverkeri av et foredrag. Det traff hode, hjerte og kroppen. Han bidro til å skape en helhet i dagen som ble helt perfekt!

Sofie Stenseng

Asker kommune

"Utrolig bra foredrag, som var inspirerende, morsomt og flott lagt opp."

Kari M. Stokstad, Front Desk Manager

Mercuri Urval

Evalueringen fra Kundeservicedagen: (Skalaen er fra 1-6, der 6 er best). Foredragsholders formidlingsevne: 5,10. Relevant innhold: 4,97. Kommentarer / innspill til foredragsholder: • Veldig engasjert og flink. • Veldig interessant og god formidlingsevne. • Flink taler. • Engasjerende og morsom. • Meget bra! • Bård var i en særklasse, og vekket stort engasjement og bevisstgjøring hos meg. • Bra. • Første og siste foredrag var fantastisk, innholdet var veldig relevant og jeg kan tenke meg å dra på foredrag med disse igjen. • Første foredrag med Bård Brænde var kjempebra. Det var det beste foredraget denne dagen.

David Støle Ruud, Prosjektleder

Kundeservicedagen

"Bård er et fyrverkeri!!! Faglig godt - og utrolig morsomt. Har anbefalt han til mine kollegaer."

Gunda Hamland, Avdelingsdirektør

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Veldig bra, ble kontaktet av Bård i forkant og han var veldig godt innsatt i vår virksomhet. Ga stort engasjement og involverte mange av medarbeiderne. Utrolig godt fornøyd med personen, innhold og engasjement."

Morten Karlsen, Dir

NHO Reseliv

" Bård er en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han holdt en workshop på ca 4 timer for våre butikkledere på AMFI Alta, hvor alle deltakere lot seg engasjere. Bård ledet oss gjennom dette med stødig hånd og masse humor, før han avsluttet med et gnistrende innlegg hvor jubelen sto i taket. Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og mange fantastiske ideer med konkrete tiltak som vi skal jobbe videre med, på verdens beste arbeidsplass. Vi anbefaler Bård Brænde på det varmeste, og for vår del har denne workshopen vært en av de beste tiltakene vi har gjort sammen med våre butikker/ leietakere."

Vera Irene Henriksen, Markedskoordinator

AMFI Alta/ Olav Thon Gruppen

"Veldig inspirerende foredrag som var både morsomt og lærerikt. Bård var fleksibel i forkant og leverte utrolig bra. Han engasjerte publikum på en positiv måte og skapte utrolig god stemning under middagen. Etter en full dag med faglig påfyll med tema teknologi var Bård sitt innlegg midt i blinken for oss."

Cathrine Golf, Markedssjef

Techstep

"Foredraget passet veldig bra til forsamlingen som var en miks av kunder og leverandører. Godt faglig innhold blandet med humor. Veldig bra!"

Bjørn Wefring, Regionsdirektør

Mestergruppen Byggevare AS

Veldig fornøyd med foredraget til Bård Brænde. Han har masse energi, godt humør. god til å skape engasjement og entusiasme rundt emnene.

Marianne Siewert Øren

4service

"Vi er veldig fornøyd og har fått mange (og kun) positive tilbakemeldinger fra publikum."

Kristin Paus, Kommunikasjons Direktør

Bane NOR Eiendom

"Bård klarte å tilpasse foredraget til oss. Han forsto hvem som var målgruppen og hva vi ønsket å oppnå med foredraget. Han gjorde det enkelt og fremførte budskapet på en engasjerende, morsom og inspirerende måte."

Eli Strindeberg, Kommunikasjonsansvarlig

Trysilhusgruppen

"Så dedikert og så engasjert foredragsholder har jeg knapt opplevd. Stor formidlingsevne og ekte fortellerglede ga solid utbytte og inspirerte alle til å gå i gang med prosessen "sånn gjør vi det hos oss"."

Hanse Arne Odde, Rådgiver

Odde Kommunikasjon

Bård skapte godt engasjement i salen med ungdommer. Han formidlet alle punktene vi på forhånd hadde sagt var viktige for oss, på en treffende godt måte.

Ingeborg Huuse, Div

Hunderfossen Eventyrpark

Veldig fornøyd. Relevant innslag i forhold til hva som var vår "bestilling". Skapte engasjement og latter, og innslaget hadde gode punkter til ettertanke for deltakerne.

Trude H. Westerberg

Helsefellesskapet Ahus og kommuner

Meget fornøyd med foredraget. Bård klarte å treffe vår bestilling på en god måte. Han utfordret oss, engasjerte oss, aktiviserte oss gjennom hele dagen. Ga gode tips og formidlet teori på en glimrende måte. Det han har lært oss er lett å huske og ta i bruk i vår arbeidshverdag.

Svetlana Meteleva

NAV Hamar

Skapte enorm begeistring, og tanker til refleksjon. Veldig bra.

Nils-Jørgen Olsen

Inspiria

Bård leverte svært godt - og helt i henhold til bestillingen vår. Det ble et forfriskende seriøst og humoristisk skreddersydd foredrag, som bidro til svært mye latter og glede blant våre ledere og tillitsvalgte. En litt alvorlig undertone om hva som kan fremme/hemme arbeidsglede, samt at vi alle har ansvar for egen og andres arbeidsglede, var tilstrekkelig på plass midt i all humoren. Folka våre fikk kjenne på latter og glede samtidig som de fikk med seg verktøy som kan fremme arbeidsglede til bruk i egne enheter.

Kjersti Hammersbøen

Vestre Viken HF

Helt topp, Bård leverte og vi hadde en fantastisk opplevelse.

Ivar Frisnes

Skien fritidspark Kf

Vi fikk god oppfølging ved Teamsmøter med Bård i forkant av foredraget, noe som gjorde at foredraget var spisset til vår bedrift og våre ønsker og behov. Bård var en svært engasjerende og inspirerende foredragsholder, og holdt energien til oss som var tilhørere hele veien. Vi ble også engasjert i ulike oppgaver noe som gjorde nytteverdien desto større. Vi ble sittende igjen med noe som vi kan jobbe med i veien videre.

Kathrine Kanebog Thorsen

INKO AS

Det var veldig bra - opplevde at Bård "traff en nerve" i forsamlingen og klarte å engasjere og inspirere oss uten stans i halvannen time. Fått mange tilbakemeldinger i etterkant om at det var veldig bra:)

Karianne Jakobsen

NAV Kontaktsenter Oslo og Vest-Viken

Vi hadde Bård på første planleggingsdag for nytt skoleår, og det ble det god stemning av! Han engasjerer på en morsom måte, og evner å holde på sitt publikum. Kan varmt anbefales.

Ingrid Aubell

Drammen videregående skole

Bård levde virkelig opp til våre høye forventninger og leverte et meget inspirerende foredrag. Våre medarbeider gir ham høyeste karakter. Budskapet om vårt felles ansvar for å skape verdens beste arbeidsplass går rett frem. Bård skaper ENERGI! Anbefales.

Magnus Eriksson

Atkins Norge AS

Dette var et veldig engasjerende og morsomt foredrag! Tilbakemeldingene var at dette er det beste foredraget vi har hatt noen gang.

Helene Bjørkholt

Gjensidige Pensjonsforsikring AS

Bård traff veldig godt på innholdet i foredraget og formidlet det på en ypperlig måte. Engasjerte alle deltakerne med en fin blanding av forretning, fag og humor. Helt topp og Bård anbefales

Jan Terje Johansen

Riis Bilglass AS

Flott foredrag av en engasjert fyr som legger mye i både forarbeid og presentasjon, en glede å høre på ham.

Emma Dankertsen

Kaffebrenneriet AS

Bård Brænde er imponerande god til å leike fram viktige bodskap. Vi inviterte Bård til ein heil dag med leiarane i kommunen. Temaet var samhandling og service. Vi lytta, leika og (skratt)lo - og gler oss til å jobbe vidare med det vi har lært.

Silje Andvik Hoaas

Alver kommune

Engasjerende og lærerikt foredrag med nyttig og morsom involvering av deltakerne. Profesjonelt og godt forberedt med glimt i øyet. Kan virkelig anbefales!

Line Fredriksen

Fornebubanen

Kjempebra! Bård fikk virkelig med publikum, og fantastisk at han tar det på engelsk! Ingen tvil om at Bård virkelig leverer som forventet, og enda mer enn det!

Birgit Gustu

Skistar Lodge Trysil

Fyrverkeri er rette ordet Veldig gode forberedelser, svært engasjerende og spot on i forhold til det vi ønsket oss.

Per Tore Larsen

Gassco

Engasjerende, morsomt. Deltakerne var veldig fornøyd!

Senterleder

Mart´n Senteret

Vi hadde en flott ettermiddag – og tilbakemeldingene jeg har fått (muntlig) er entydig positive. Folk synes dette var konkret og anvendbart og en god porsjon inspirasjon – ”de tre timene gikk utrolig fort, og det sier vel sitt!

Katrine Kierulf

Aker Soloutions
Uforpliktende forespørsel på Bård Brænde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Bård Brænde
Bård Brænde

4.75 ut av 5 stjerner

"Bård er en utrolig fin fyr og en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han hadde noen små presentasjoner tidlig i programmet og leverte til slutt et forrykende avslutningsforedrag som heter Verdens Beste Arbeidsplass. Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og en god positiv holdning. Bård kan anbefales på det varmeste."

Adm. Konsulent May Larsen - Norsk Kjøtthandel AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Bård Brænde