Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Sett fokus på mental helse

Benjamin Silseth

Benjamin Silseth

Benjamin Silseth er et kjent navn utenfor psykologkontoret sitt, både på tv-skjermen, i podkaster og på scenen. Fellesnevneren for prosjektene hans er psykisk helse.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Benjamin Silseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Benjamin

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Benjamin Silseth er en kjent psykolog og medieprofil, som engasjerer seg spesielt for psykisk helse hos unge. Han er programleder i den populære podcasten “Baarli og Benjamin går i terapi”, som han har sammen med ektemannen Niklas Baarli. De to har ved flere anledninger pratet åpent om viktigheten og betydningen av skeives rettigheter, mangfold og synlighet.

Et foredrag med Benjamin Silseth gir deg:

  • Innblikk i hvordan vi kan skape mer åpenhet rundt mental helse.
  • Engasjerende formidler med lang erfaring fra TV og media.
  • Metoder for å oppleve mer mestring og trygghet.

Benjamin Silseths drøm er at vi skal snakke mer om mental helse og at alle skal få en fastpsykolog på samme vis som man har en fastlege.

Han engasjerer seg spesielt i psykisk helse hos barn og unge og ønsker mer fokus på åpenhet, mestring og grensesetting.

Flere ble kjent med han som programleder i den populære NRK-serien “Trekant”. Siden den gang har han fullført psykologutdannelsen sin og begynte i 2018 som psykolog i det nyopprettede FFT-teamet i Drammen. De driver med funksjonell familieterapi, og har samtaler der både ungdom og foreldre deltar.

Benjamin er fast huspsykolog når komiker og forfatter Sofie Frøysaa inviterer til Tabukveld, som er en panelsamtale for å prate om alt mange har for vane å ikke prate om. De to er er også med i Mental Helse Ungdom sin nyeste YouTube-serie “Spør mer”, der programleder Frøysaa stiller Silseth spørsmål som unge har sendt inn i førekant.

Han har også gitt ut bok om parterapi og ledet NRK sin aller første Pride-sending.

Fotograf: Max Emanuelson.

Vis foredrag med Benjamin Silseth
Benjamin Silseth foredrag

Benjamin Silseth holder foredrag om disse temaene:

  • Generell mental helse.
  • Mental helse og gutter – ala mannsrollen innen psykisk helse, skal man ALLTID snakke om det?
  • Han holder også foredrag om ønskede tema innen psykisk helse: skolepress, arbeidspress, mestring i hverdagen, følelser, grensesetting, seksuell helse.
  • Spesielt mye erfaring med barn og unge – hvordan snakke om ting, andre måter å hjelpe på, hvordan være en god venn/støttespiller.

Referanser

Veldig bra! La seg på et nivå som gjorde det enkelt å forstå faget han snakket om uten at vi andre var psykologer. Han gjorde også litt om på foredraget dagen før da samfunnet åpnet opp igjen. Det gjorde foredraget enda mer aktuelt, og ga masse igjen til deltakerne.

Live Hølmo

Econa

Benjamin er en levende og engasjert foredragsholder, som leverte akkurat det vi trengte.

Caroline Solem

Dysleksi Norge

Foredraget var informativt. Det var mye tung psykologiteori i starten av foredraget. Stemningen rundt dette var blandet. Noen syns det ble for tungt, mens andre var oppriktig interesserte. Samtidig syns jeg Benjamin fikk formidlet det tunge teoristoffet om ulike typer psykologier på en spennende og interessant måte. Jeg kunne ønske at han la vekten litt mer på hvordan dette påvirker oss som enkeltmennesker, slik han gjorde mot slutten av foredraget.

Andrine Øverby

Delta

Benjamin er en flott foredragsholder. Fleksibel og imøtekommende.

Patrick Sønstevold

Juristforbundet

Innlevelse, formidlerevne og foredraget. Utrolig bra foredrag som sterkt kan anbefales

Ørjan Baardsen

Epilepsiforeningen på Romerike

Benjamin Silseth hadde et godt foredrag for våre studenter - og noen ansatte. Mulig noen synes det ble litt teoretisk i starten, men mitt inntrykk er at de fleste fulgte tankerekkene og likte det. De siste 15-20 min var åpne for spørsmål. Studenter stilte spørsmål fra salen. Benjamin svarte veldig godt på direkten - Tydelige, gode, rause/ikke dømmende, forståelige svar. Tilbakemeldingene umiddelbart var positive. Dette var nyttig og forståelig - om psykisk helse som kan oppleves som noe "ullent" og vanskelig. Benjamin Silseth er en hyggelig og flink fyr. Anbefaler å invitere han!

Eva-Merete Otterlei Børstad

SiMolde

Vi kom selv på han som innleder, og fra vi foreslo han til han kom har alt gått greit. Han skulle hatt mer tid siden det ble utfordrende å komprimere alt vi ønsket å høre noe om på så kort tid. Veldig fin måte å få en presentasjon med en blanding av både teori, praktisk erfaring og humor.

Kristin Elvsveen Witry

Utdanningsforbundet Trøndelag

Veldig fint foredrag!

Sigurd Kvinlaug

EY
Uforpliktende forespørsel på Benjamin Silseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Benjamin Silseth