Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Hvordan skape inkluderende arbeidsplasser gjennom gode samtaler

Berta Lende Røed

Berta Lende Røed

Berta Lende Røed, gründeren bak FuelBox, deler historier, erfaringer, konkrete tips og råd for å bedre kommunikasjon. Og hvordan dette spiller inn på psykologisk trygghet på arbeidsplassen.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet."

Anne-Mari Hernes, Leder - Meetings AS Vis alle referanser

Et foredrag med Berta Lende Røed gir deg:

 • Innsikt i hvordan du kan utvikle og styrke relasjoner, hjemme og på jobb.
 • Konkrete tips og råd for å bli en fantastisk samtalepartner.
 • Bevisstgjøring på verdien av nysgjerrighet for vekst og utvikling.
 • Interaktivitet gjennom å engasjere alle deltakerne i gode samtaler underveis
Uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Berta

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Berta Lende Røed er en foredragsholder som inspirerer og engasjerer sitt publikum fra første stund, med humor og personlige historier vi alle kan kjenne oss igjen i. Hun har lang erfaring med utvikling av mennesker, ledere, team og kultur gjennom å skape rom for samtaler som ellers ikke ville funnet sted. I 2018 holdt hun sin første TED Talk Ignite curiosity. Fuel connections.

Berta skreddersyr foredrag med fokus på verdien av nysgjerrighet, gode samtaler, tillitsfulle relasjoner og psykologisk trygghet for å utløse det individuelle og det kollektive potensialet i en organisasjon.

Et foredrag med Berta Lende Røed gir deg:

 • Innsikt i hvordan du kan utvikle og styrke relasjoner, hjemme og på jobb.
 • Konkrete tips og råd for å bli en fantastisk samtalepartner.
 • Bevisstgjøring på verdien av nysgjerrighet for vekst og utvikling.
 • Interaktivitet gjennom å engasjere alle deltakerne i gode samtaler underveis

Berta Lende Røed er en foredragsholder som inspirerer og engasjerer sitt publikum fra første stund, med humor og personlige historier vi alle kan kjenne oss igjen i. Hun har lang erfaring med utvikling av mennesker, ledere, team og kultur gjennom å skape rom for samtaler som ellers ikke ville funnet sted.

Hun er gründer av FuelBox, samtaleverktøyet som startet med savn etter de gode samtalene i eget parforhold, og som har ledet Berta og hennes team til å jobbe med flere av landets største organisasjoner, og til å trene ledere hos myndighetene i Midtøsten. I 2022 vant hun prisen “Årets Ringvirkningerbedrift” (DNB) for den verdien og de fantastiske ringvirkninger FuelBox har gitt i hennes lokalsamfunn.

Berta skreddersyr foredrag og engasjerende TalkShops for konferanser, ledere, team og hele organisasjoner med fokus på:

 • Verdien av gode samtaler
 • Hvordan utvikle og styrke relasjoner
 • Ledelse
 • Tillit og psykologisk trygghet
 • Nysgjerrighet, læring og innovasjon
 • Mangfold og inkludering

Et foredrag med Berta kan endre både tankesett, relasjoner og veien videre for deg/dere. 

Bertas Lende Røed kan holde foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Berta Lende Røed
Berta Lende Røed foredrag

Tillitsfulle relasjoner og psykologisk trygghet på jobb

 • Hvordan utvikle en kultur hvor mennesker opplever at de blir sett, hørt anerkjent og kjenner tilhørighet? Hvordan utløse det individuelle og kollektive potensialet gjennom å skape rom for, og trene på, nysgjerrighet, dialog, relasjoner og samhandling i ledelsen, i teamene og på tvers av team? Hvordan jobbe med psykologisk trygghet i team og organisasjoner?
 • Dette foredraget skal gi inspirasjon og motivasjon til å sette de gode samtalene på dagsorden. En bevisstgjøring rundt verdien av dette for den enkeltes personlige og profesjonelle utvikling og for utvikling av gode relasjoner, samhandling, prestasjoner og innovasjon i en organisasjon.
 • Engasjerende TalkShops, der deltakerne får snakke sammen gjennom nøye utvalgte spørsmål, er alltid en del av Bertas foredrag.
Berta Lende Røed foredrag

Hvordan skape en inkluderende arbeidsplass?

 • Mangfold og inkludering handler egentlig ikke om kjønn, alder, etnisitet eller religion. Det handler om perspektiv. Det handler om å være en arbeidsplass som vet at fordi ansatte har ulike bakgrunn, ulikt kjønn, alder, etnisitet og religion, så bringer de verdifulle perspektiv til bordet. Inkludering handler om å være en organisasjon som aktivt inviterer, involvere og verdsetter mennesker og deres ulike perspektiv.
 • I dette foredraget viser FuelBox gründeren oss hvordan vi kan skape rom for at mangfoldet kan skape den verdien det har potensialet til. Foredraget kan tilpasses ledere og hele organisasjoner.
 • Engasjerende TalkShops, der deltakerne får snakke sammen gjennom nøye utvalgte spørsmål, er alltid en del av Bertas foredrag.
Berta Lende Røed - Ignite Curiosity, fuel connections!

Berta Lende Røed - Ignite Curiosity, fuel connections!

 • How many times have you looked into the eyes of someone just to find them distracted by the blinking notifications on their devices? One of the biggest ironies of our human condition today is that as the technology to get us connected advances at the speed of light, we also seem to be losing our ability to relate and converse in person.
 • Berta Lende Røed saw this problem as she started missing great conversations with her husband. In 2013, she decided to tackle the issue by designing a simple tool:  a box of cue cards that would help us ask just the right questions – questions that would spark our curiosity in how we love, live, and work together.
 • Since then, her little box has been deployed in schools, workplaces, events and organizations across different cultures. It has helped fuel more successful personal relationships, emotional intelligence, integration and teamwork.
 • In her TEDX Talk, Berta shares her story and learning from years of work on the topic of connection, and how we can re-establish it with the most important people in our lives.
Vis foredrag med Berta Lende Røed

Referanser

Berta er en dedikert, inspirerende, engasjert og aktiv foredragsholder. Hun belyser på en tydelig og morsom måte viktigheten og kunsten i god kommunikasjon. Innholdet i foredraget hennes kan relateres så vel til privatlivets gleder gjennom våre samspill og kommunikasjon med partner, barn, familie og venner som til kommunikasjon i relasjonene vi står overfor i ulike jobbsituasjoner. Vi brukte henne for å belyse viktigheten av bevissthet rundt god og tydelig kommunikasjon i relasjon med nærmeste kolleger og i relasjon til pasienter fra et lege- og sykepleierperspektiv.

Therese Cordt Hansen, Brand manager

Novo Nordisk

Berta er et fyrverkeri på scenen! Hun har publikum med seg fra start til slutt, og spiller på hele følelsesregisteret. Hun formidler et tydelig budskap med mange viktige tankevekkere. Små snakke-oppgaver underveis engasjerer hele salen, og timingen var perfekt. Hun er en drøm å ha med på laget for enhver konferansearrangør.

Vibeke Holtskog

Holtskog AS

Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet.

Anne-Mari Hernes, Leder

Meetings AS

Vi hadde gleden av å ha Berta Lende Røed som foredrags- og kursholder ifm. med vår Leder & HR-dag. Berta er en drivende dyktig foredragsholder, med en helt spesiell evne til å begeistre og inspirere. Hun når frem til alle med sin formidlingsevne! Berta er også svært profesjonell og ryddig i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med! Anbefales på det varmeste!

Ingeline Kaldestad, Prosjektleder

Næringsforeningen Haugalandet

Inspirerende og engasjerende foredragsholder, med mye humor for å få frem ett viktig budskap. Berta er en fantastisk foredragsholder. Hennes humør og energi smitter over på oss som sitter i salen. Foredrag var inspirerende, ekte og relevant for å belyse hvor viktig tema kommunikasjon er for å kunne samarbeide. Vi snakker stadig om ny teknologi, men vi må ikke glemme å prate sammen for å kunne yte helhetlig pleie. Bertas foredrag ble tatt opp flere ganger når de andre foredragsholderne på vårt seminar presenterte innen faget hjertesvikt.

Lobna Timraz, Brand manager

Novartis

Good-feeling foredrag for et godt arbeidsmiljø Foredragene til Berta Lende Røed er noe langt mer enn «bare et foredrag». Det er en unik sammensetning av praktiske øvelser, dialog og inspirasjon, som bygger nye relasjoner og skaper god stemning. Vi hadde gleden av å få besøk av Berta på årskonferansen til Leonda i 2023, og workshopen var et av konferansens store høydepunkt. Vi var svært imponert over både faglig innhold, engasjement og fasilitering. Her var det mange som knyttet bånd og ble bedre kjent gjennom denne seansen. Jeg forstår veldig godt at damen kaller seg relasjonsarkitekt, for det var akkurat det hun bidro med i nettverket, styrke relasjoner. Anbefales på det sterkest om du skal arrangere kick off eller bedriftsinterne workshops og samlinger, der dere ønsker å bygge laget og styrke relasjoner på arbeidsplassen.

Anne Lise Heide

Leonda AS
Uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Berta Lende Røed
Berta Lende Røed

4.75 ut av 5 stjerner

"Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet."

Anne-Mari Hernes, Leder - Meetings AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Berta Lende Røed