Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Hvordan styrke prestasjoner og samhandling gjennom gode samtaler

Berta Lende Røed

Berta Lende Røed

Gründeren bak FuelBox - den gode samtalen på boks, deler konkrete tips og råd for å bli en fantastisk samtalepartner.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet."

Anne-Mari Hernes, Leder - Meetings AS Vis alle referanser

Et foredrag med Berta Lende Røed gir deg:

 • Innsikt i hvordan du kan utvikle og styrke relasjoner, hjemme og på jobb.
 • Konkrete tips og råd for bli en fantastisk samtalepartner.
 • Bevisstgjøring på verdien av nysgjerrighet for vekst og utvikling.
Uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Berta

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Det er viktigere enn noen gang å ta bevisste og aktive valg for å ta vare på det menneskelig i en digital verden. Både for å trives og lykkes! Bertas foredrag bevisstgjør og inspirerer til mer nysgjerrighet og utvikling av sterke relasjoner, både hjemme og på jobb!

Et foredrag med Berta Lende Røed gir deg:

 • Innsikt i hvordan du kan utvikle og styrke relasjoner, hjemme og på jobb.
 • Konkrete tips og råd for bli en fantastisk samtalepartner.
 • Bevisstgjøring på verdien av nysgjerrighet for vekst og utvikling.

Hun har jobbet med utvikling av mennesker og organisasjoner en årrekke, og gjennom utviklingen av FuelBox har hun opplevd menneskemøter som har gitt innsikt og satt spor. Berta deler raust av sine personlige erfaringer på en humoristisk, sårbar og ærlig måte. Hennes foredrag treffer deg personlig og profesjonelt, og gir deg konkrete tips til hvordan du kan bli en god samtalepartner og relasjonsbygger.

Foredragene hennes er skreddersydd innen temaene organisasjonsutvikling, nysgjerrighet og relasjoner. Berta holder også foredrag om hennes spennende gründer-reise.  Den startet ikke med en kommersiell idé, men hennes egne personlige behov for å få tilbake de gode samtalene med sin mann. Dette savnet har i dag blitt til en bedrift som skaper samtaler for tusenvis av mennesker på ulike arenaer over hele verden. Hun får daglig tilbakemeldinger fra mennesker som forteller hvilken verdi FuelBox har skapt i deres liv og relasjoner.  

FuelBox møter vårt grunnleggende behov for å bli sett, hørt og verdsatt. Å kjenne tilhørighet er avgjørende på alle arenaer, både hjemme og på jobb. Berta sitt budskap og FuelBox son verktøy, har vist seg å være like relevant i oljebransjen, som i bankverden og i helsesektoren. At FuelBox LEDER og FuelBox TEAM er oversatt til arabisk og implementert blant 10 000 ansatte i Dubai government, er et godt eksempel på hennes universelle budskap!

Berta er opptatt av at tilhørerne skal gjøre, ikke bare høre. Hennes foredrag inkluderer derfor også refleksjon og samtale over relevante spørsmål knyttet til tematikken for foredraget. Hun fasiliteter også TalkShops der deltakerne benytter FuelBox som verktøy. TalkShopens innhold tilpasses etter ønsket hensikt. Mange snakker om viktigheten av god kommunikasjon. Bertas foredrag handler om HVORDAN man får til denne kommunikasjonen.

Bertas foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Berta Lende Røed
Berta Lende Røed foredrag

Den gode samtalen: Digitalt teamwork

 • Ferske undersøker viser at medarbeidere synes det er utfordrende å samarbeide, samt å være kreative, tenke nytt og innovere fra hjemmekontoret. Hjemmekontor er positivt på noen områder, men mange kjenner seg ensomme.
 • I denne gavepakken får du en time full av inspirasjon gjennom et digitalt foredrag og talkshop. Her er det mulig å tilpasse dersom dere ønsker å bruke noe mer tid og flere dialogaktiviteter. Hensikten er å ha et engasjerende samvære som skaper fellesskapsfølelse.
 • Foredraget handler om viktigheten av gode relasjoner – og hvilken rolle de gode samtalene mellom oss spiller. Foredraget benytter humoristiske og rørende eksempler. Det synliggjør både hvilken relevans relasjoner har for prestasjoner og gir konkrete og enkle tips som vil skape nytteverdi både på jobb og hjemme.
 • Talkshopen kickstarter de gode samtalene med bruk av FuelBox. Vi deler inn i grupper på 4-5 personer og benytter «break-outrooms» for å sende folk inn og ut av gruppene. FuelBox leverer spørsmålene og dere bidrar med refleksjoner, egne perspektiv og nysgjerrighet på andres.
 • Berta har lang erfaring med å jobbe med kultur, ledelse og teamutvikling i organisasjoner. Opplegget leveres digitalt og skreddersys til din bedrift og deres ønsker og behov. Berta tar gjerne et kort digitalt møte med dere for å gi dere mer innsikt i hva hun kan levere.
Berta Lende Røed foredrag

Gode samtaler spiser strategi til frokost!

 • Vi kan ha så gode planer og strategidokumenter vi bare vil, dersom kulturen i organisasjonen ikke er på plass og folkene våre ikke er med, har disse liten verdi. Dette foredraget skal gi inspirasjon og motivasjon til å sette nysgjerrighet og de gode samtalene på dagsorden. En bevisstgjøring rundt verdien av dette for den enkeltes personlige og profesjonelle utvikling og for utvikling av gode relasjoner, samhandling, prestasjoner og innovasjon i en organisasjon.
 • For de organisasjoner som ønsker å implementere FuelBox som et verktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner, kan et inspirasjonsforedrag etterfølges av en TalkShop og en WorkShop, se mer om dette lenger nede.
Berta Lende Røed foredrag

Nysgjerrighet på menyen

 • Hva om vi alle erstattet bruk av utropstegnet mer med bruk spørsmålstegnet? Hva betyr det for vår personlige og profesjonelle utvikling, våre relasjoner, innovasjon og vekst i en organisasjon? Hvorfor og hvordan bli en mer nysgjerrig?
 • For de organisasjoner som ønsker å implementere FuelBox som et verktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner, kan et inspirasjonsforedrag etterfølges av en TalkShop og en WorkShop, se mer om dette lenger nede.
Berta Lende Røed foredrag

Gode samtaler spiser tech til frokost

 • Den digitale tiden vi lever i gir oss mange fantastiske muligheter, Vår generasjon har en viktig oppgave i å sørge for at det digitale og analoge forsterker hverandre, ikke undertrykker.
 • Bevisstgjøring og inspirasjon til å sette de gode samtalene på agendaen og verdien av disse for våre relasjoner, vår personlige og profesjonelle utvikling samt prestasjoner og innovasjon i organisasjoner.
 • For de organisasjoner som ønsker å implementere FuelBox som et verktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner, kan et inspirasjonsforedrag etterfølges av en TalkShop og en WorkShop.
 • For de organisasjoner som ønsker å implementere FuelBox som et verktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner, kan et inspirasjonsforedrag etterfølges av en TalkShop og en WorkShop, se mer om dette lenger nede.
Berta Lende Røed foredrag

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

 • Hvordan kunne savnet etter de gode samtalene med sin mann, utviklet seg til et helt konsept som finnes i tusenvis av hjem, skoler og arbeidsplasser i store deler av verden? Og hvordan kunne denne lille boksen bli et verktøy i flere av våre største organisasjoner og sende 4 barns moren fra Bryne helt til Dubai for å jobbe med myndighetene der?
 • I dette foredraget deler FuelBox-gründeren fra sin inspirerende gründerreise, samtidig som hun ikke klarer å la være å engasjere oss alle til å være mer nysgjerrige på oss selv og hverandre!
 • For de organisasjoner som ønsker å implementere FuelBox som et verktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner, kan et inspirasjonsforedrag etterfølges av en TalkShop og en WorkShop, se mer om dette lenger nede.
Berta Lende Røed foredrag

TALKSHOP ca 30-40 min

 • En Talkshop fungerer best som påfølgende engasjering etter et foredrag der deltakerne tar i bruk FuelBox og lærer hvordan man best bruker dette.
 • Vi kickstarter de gode samtalene i organisasjonen etter foredraget! FuelBox gir spørsmålene og dere eier samtalene!
 • Dette handler om å komme i gang med de gode samtalene. Først og fremst for å bli bedre kjent med hverandre gjennom å dele refleksjoner og historier med hverandre, men også for å dele og foredle den kunnskapen og erfaringen som bor i de enkelte.
Berta Lende Røed foredrag

WORKSHOP 15-30 minutter

 • FuelBox er et lederverktøy for å jobbe med relasjoner og prestasjoner i en organisasjon. FuelBox er også et verktøy for å kontinuerlig trene på kommunikasjon; lytte, spørre og være nysgjerrighet ved å utforske egne og andres svar.
 • Hvordan kan dere bruke FuelBox videre i eget team/organisasjon for å bygge opp/forsterke en kultur preget av trygghet, tillit, deling, læring og gode relasjoner?
 • Gjennom en WorkShop med Berta får dere hjelp til å identifisere arenaer der Fuelbox kan brukes på ulike måter i deres organisasjon.
Berta Lende Røed - Ignite Curiosity, fuel connections!

Berta Lende Røed - Ignite Curiosity, fuel connections!

 • How many times have you looked into the eyes of someone just to find them distracted by the blinking notifications on their devices? One of the biggest ironies of our human condition today is that as the technology to get us connected advances at the speed of light, we also seem to be losing our ability to relate and converse in person.
 • Berta Lende Røed saw this problem as she started missing great conversations with her husband. In 2013, she decided to tackle the issue by designing a simple tool:  a box of cue cards that would help us ask just the right questions – questions that would spark our curiosity in how we love, live, and work together.
 • Since then, her little box has been deployed in schools, workplaces, events and organizations across different cultures. It has helped fuel more successful personal relationships, emotional intelligence, integration and teamwork.
 • In her TEDX Talk, Berta shares her story and learning from years of work on the topic of connection, and how we can re-establish it with the most important people in our lives.
Vis foredrag med Berta Lende Røed

Referanser

Berta er en dedikert, inspirerende, engasjert og aktiv foredragsholder. Hun belyser på en tydelig og morsom måte viktigheten og kunsten i god kommunikasjon. Innholdet i foredraget hennes kan relateres så vel til privatlivets gleder gjennom våre samspill og kommunikasjon med partner, barn, familie og venner som til kommunikasjon i relasjonene vi står overfor i ulike jobbsituasjoner. Vi brukte henne for å belyse viktigheten av bevissthet rundt god og tydelig kommunikasjon i relasjon med nærmeste kolleger og i relasjon til pasienter fra et lege- og sykepleierperspektiv.

Therese Cordt Hansen, Brand manager

Novo Nordisk

Berta er et fyrverkeri på scenen! Hun har publikum med seg fra start til slutt, og spiller på hele følelsesregisteret. Hun formidler et tydelig budskap med mange viktige tankevekkere. Små snakke-oppgaver underveis engasjerer hele salen, og timingen var perfekt. Hun er en drøm å ha med på laget for enhver konferansearrangør.

Vibeke Holtskog

Holtskog AS

Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet.

Anne-Mari Hernes, Leder

Meetings AS

Vi hadde gleden av å ha Berta Lende Røed som foredrags- og kursholder ifm. med vår Leder & HR-dag. Berta er en drivende dyktig foredragsholder, med en helt spesiell evne til å begeistre og inspirere. Hun når frem til alle med sin formidlingsevne! Berta er også svært profesjonell og ryddig i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med! Anbefales på det varmeste!

Ingeline Kaldestad, Prosjektleder

Næringsforeningen Haugalandet

Hva kjennetegner de gode samtalene, om det er i apoteket eller på hjemmebane? Berta Lende Røed har gjennom å kombinere inspirerende foredrag med praktisk trening bidratt til å fremme de gode samtalene i apoteket. 160 farmasøyter har gjennomført trening på gode oppfølgingssamtaler med apotekkunder som skal starte opp med ny medisin. I etterkant sier de at dette var «svært nyttig og motiverende» og fremhever at Berta, og hennes kollega Tonje Flack, skaper en trygg og uformell ramme som fremmer læring og motiverer. For Apokus har Berta vært en profesjonell og engasjerende samarbeidsparter i alt fra utformingen til gjennomføringen av et nytt treningsopplegg for apotekfarmasøyter.

Elin Rugnes Andersen, Leder kompetanseutvikling

Apokus

Inspirerende og engasjerende foredragsholder, med mye humor for å få frem ett viktig budskap. Berta er en fantastisk foredragsholder. Hennes humør og energi smitter over på oss som sitter i salen. Foredrag var inspirerende, ekte og relevant for å belyse hvor viktig tema kommunikasjon er for å kunne samarbeide. Vi snakker stadig om ny teknologi, men vi må ikke glemme å prate sammen for å kunne yte helhetlig pleie. Bertas foredrag ble tatt opp flere ganger når de andre foredragsholderne på vårt seminar presenterte innen faget hjertesvikt.

Lobna Timraz, Brand manager

Novartis
Uforpliktende forespørsel på Berta Lende Røed

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Berta Lende Røed
Berta Lende Røed

4.75 ut av 5 stjerner

"Berta er en stjerne på scenen. Hun fanger publikum med sin historie, hun er klok, trygg og samtidig underholdende. Budskapet om viktigheten av gode samtaler på alle arenaer i livet formidles med entusiasme og troverdighet. Enhver samling av mennesker, uavhengig av profesjon, interesse eller status vil kunne ha direkte nytte av å høre Berta fortelle sin hemmelighet."

Anne-Mari Hernes, Leder - Meetings AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Berta Lende Røed