Lasting innhold ...

Bjørnar Erikstad

Bjørnar Erikstad

Seiler som overgikk alle forventninger. En mester i å overgå motgang - lærer deg å kjenne mulighetene i begrensinger

Book et gripende og inspirerende foredrag om å se muligheter i stedet for begrensninger av landslagsseiler Bjørnar Erikstad. Bjørnar er en foredragsholder som virkelig byr på seg selv og som gir tilhøreren følelsen av at alt faktisk går an. Det er hva man gjør ut av sitt potensial som betyr noe! 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørnar Erikstad er født uten armer, med fingrene festet på skuldrene, som han selv sier det. Han ble født med TAR-syndrom. Først da han var fire år, tok Bjørnar sine første ustø skritt. 25 operasjoner senere sto han på egne ben. Dette har ikke hindret Bjørnar i å seile siden han var åtte år gammel. Han startet i Optimist og seiler nå 2.4mR på det norske landslaget i seiling.

Bjørnar Erikstad byr virkelig på seg selv på scenen. Han har en fantastisk energi og bruker mye humor i foredragene sine. Til tross for sine hemninger er det få ting optimisten Bjørnar ikke klarer. Han har mange ganger lukket øynene og håpet at vinden skulle snu, men han har aldri lukket øynene og håpet at TAR-syndromet skulle være borte.

Bjørnars historie og målrettede arbeid som toppidrettsutøver er imponerende og engasjerende. Han er opptatt av å se muligheter i stedet for begrensninger. Han lever under mottoet «alt løser seg».

Bjørnars langsiktige mål er medalje i Paralympic. Den skal komme som en konsekvens av hard jobbing, krevende og ærlige tilbakemeldinger, en kultur hvor alle ønsker å utvikle seg, i en morsom hverdag med godt humør og profesjonalitet i arbeidet.

Bjørnar Erikstad foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Bjørnar Erikstad foredrag

  Motvind er til for å seiles i

  • Bjørnar Erikstad holder foredrag for bedrifter og organisasjoner. Det er et inspirerende foredrag, som gir tilhøreren følelsen av at alt faktisk går an. Det er hva man gjør ut av sitt potensial som betyr noe!
  • Bjørnar gir mye av seg selv og bruker mye humor i foredragene sine.
  • I dette Bjørnar Erikstad foredrag får du høre om hans liv som profesjonell seiler, og han tar deg med tilbake til oppveksten, der han ble behandlet som en av gutta. Ingen mente Bjørnar var funksjonshemmet – han hadde bare litt korte armer.
  • Et Bjørnar Erikstad foredrag er opptatt av å se muligheter i stedet for begrensninger, og hovedbudskapet i foredraget er at selv om man er født litt annerledes, ikke nødvendigvis trenger å leve annerledes.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Bjørnar Erikstad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Bjørnar Erikstad