Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Det er hva man gjør ut av sitt potensial som betyr noe

Bjørnar Erikstad

Bjørnar Erikstad

Seiler som overgikk alle forventninger. En mester i å overgå motgang - lærer deg å kjenne mulighetene i begrensinger!

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Bjørnars historie og målrettede arbeid som toppidrettsutøver er imponerende og engasjerende. Foredragene er til ettertanke, motiverende og fremlagt på en profesjonell måte."

Egil Aaltvedt - Aaltvedt Stein Vis alle referanser

Et foredrag med Bjørnar Erikstad gir deg:

 • Et svært inspirerende foredrag om å se muligheter i stedet for begrensninger.
 • En foredragsholder som virkelig byr på seg selv.
 • Viktig budskap levert med sjarme, varme og humor.
Uforpliktende forespørsel på Bjørnar Erikstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Bjørnar

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Book et gripende og inspirerende foredrag om å se muligheter i stedet for begrensninger av landslagsseiler Bjørnar Erikstad. Bjørnar er en foredragsholder som virkelig byr på seg selv og som gir tilhøreren følelsen av at alt faktisk går an. Det er hva man gjør ut av sitt potensial som betyr noe!

Et foredrag med Bjørnar Erikstad gir deg:

 • Et svært inspirerende foredrag om å se muligheter i stedet for begrensninger.
 • En foredragsholder som virkelig byr på seg selv.
 • Viktig budskap levert med sjarme, varme og humor.

Bjørnar Erikstad er født uten armer, med fingrene festet på skuldrene, som han selv sier det. Han ble født med TAR-syndrom. Først da han var fire år, tok Bjørnar sine første ustø skritt. 25 operasjoner senere sto han på egne ben. Dette har ikke hindret Bjørnar i å seile siden han var åtte år gammel. Han startet i Optimist og seiler nå 2.4mR på det norske landslaget i seiling.

Bjørnar Erikstad foredrag er inspirerende og vil gi deg en følelse av at alt faktisk går an!

Han er flere ganger norgesmester og har medaljer fra både europamesterskap og sammenlagt verdenscup. Bjørnar vant kongepokal i seiling i 2004, og i 2015 vant han tittelen Årets mannlige funksjonshemmede utøver under Idrettsgallaen 2015. Han var også Norges flaggbærer under åpningsseremonien ved paralympiske sommerleker 2016 i Rio.

Bjørnar Erikstad byr virkelig på seg selv på scenen. Han har en fantastisk energi og bruker mye humor i foredragene sine. Til tross for sine hemninger er det få ting optimisten Bjørnar ikke klarer. Han har mange ganger lukket øynene og håpet at vinden skulle snu, men han har aldri lukket øynene og håpet at TAR-syndromet skulle være borte.

Bjørnars historie og målrettede arbeid som toppidrettsutøver er imponerende og engasjerende. Han er opptatt av å se muligheter i stedet for begrensninger. Han lever under mottoet «alt løser seg».

Bjørnars langsiktige mål er medalje i Paralympic. Den skal komme som en konsekvens av hard jobbing, krevende og ærlige tilbakemeldinger, en kultur hvor alle ønsker å utvikle seg, i en morsom hverdag med godt humør og profesjonalitet i arbeidet.

Bjørnar Erikstad foredrag holdes på norsk eller engelsk.

Vis foredrag med Bjørnar Erikstad
Bjørnar Erikstad foredrag

Motvind er til for å seiles i

 • Bjørnar Erikstad holder foredrag for bedrifter og organisasjoner. Det er et inspirerende foredrag, som gir tilhøreren følelsen av at alt faktisk går an. Det er hva man gjør ut av sitt potensial som betyr noe!
 • Bjørnar gir mye av seg selv og bruker mye humor i foredragene sine.
 • I dette Bjørnar Erikstad foredrag får du høre om hans liv som profesjonell seiler, og han tar deg med tilbake til oppveksten, der han ble behandlet som en av gutta. Ingen mente Bjørnar var funksjonshemmet – han hadde bare litt korte armer.
 • Bjørnar er opptatt av å se muligheter i stedet for begrensninger, og hovedbudskapet i foredraget er at selv om man er født litt annerledes, ikke nødvendigvis trenger å leve annerledes.
Motvind er til for å seiles i

Motvind er til for å seiles i

Se mer om hvorfor du bør booke Bjørnars spennende foredrag her!

Vis foredrag med Bjørnar Erikstad

Referanser

«Det var et veldig godt foredrag som passet godt til oss. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på foredraget fra salen. Bjørnar er en flink og inspirerende formidler. Han svarte godt på spørsmål fra salen, og hadde god kontakt med publikum. Tusen takk for et godt foredrag!»

Stine Mari Nytun Leirdal, Prosjektleder

Unge funksjonshemmede

Bjørnar trollbandt nok en gang sine tilhørere på en fantastisk god måte. Både med å være tydelig på at det er deg selv det kommer an på - ikke han/hun "Noen Andrè"- samt at han krydret sitt foredrag med lun humor. Han ble umiddelbart etter foredraget hyret til å holde tilsvarende foredrag ifm utdeling av vårt talentstipend til unge talenter innen kultur og idrett i vårt markedsområde.

Dag-Arne Hoberg

SpareBank 1 Østlandet

"Dyktig foredragsholder som forteller en historie som får deg til å reflektere, og som setter ting i perspektiv når du grubler over egne problemer versus utfordrdinger."

Thomas Hveberg, Økonomidirektør

Bravida Norge AS

Foredraget ble som bestilt. Spesifikt, motiverende og med humor. Bjørnar forteller og forklarer om valg, muligheter og det å ha troen på seg selv og de rundt seg på en veldig motiverende måte. Foredraget gir mange viktige perspektiver om livet man lever.

Lars Ulvik Martinsen

Re videregående skole

Fantastisk foredrag hvor alle ble bergtatt.

Nina Myhre, Seniorprosjektleder

JCP Nordic

Det var inspirerende, god presentasjon.

Hallvard Pedersen, Butikkeier

Extra Mosserød

Han er jo kjempedyktig til å få forsamlingen med seg. Det ble en stor opplevelse for oss alle på møtet.

Arild Bjørløw Nome, Pensjonist

Pensjonistforbundet Sandefjord

Veldig bra - Jeg har hatt gleden av å ha Bjørnar 3 ganger tidligere og jeg blir like inspirert hver gang. Den sitter som en innertier og kunden er veldig fornøyd. Bjørnar er en inspirasjon for alle og en hver :)

Simon Bentsen, Kreativ Produsent

Kite Kommunikasjon & Event

Dette var et veldig bra foredrag som inspirerte publikum. Han har et positivt tankesett og ser muligheter hvor andre ville sett begrensninger.

Seriemedarbeider, Kaia Ruud-Nesheim

Norges Håndballforbund Region Sør

Foredraget fikk veldig god tilbakemelding fra ungdommene i ettertid. Selv om de satt veldig stille, og ikke hadde spørsmål. Vi som var eldre syns også dette var topp. ALt bra, alt topp.

Ingvil Storheim

Gamlebyen og Grønland menighet

Topp motivator, all ære til Bjørnar!

Reidun Carol Retterholt

Nissedal kommune

Bjørnar var eminent, akkurat det anslaget til vår konferanse som jeg håpet på. Man kan ikke unngå at hans perspektiver setter preg på samlingen.

Eivind Stranheim

Vestford og Telemark fylkeskommune

Veldig bra, fått mange gode tilbakemeldinger. Flink å tilpasse seg publikummet. Han engasjerte og berørte, blandet med godt humør og humor.

Gro Heidi Skarstein

Sbanken

Vi er strålende fornøyd etter et motiverende foredrag med Bjørnar på personalmøte. Alltid viktig med påminnelse om å bruke tid og ressurser på det vi kan gjøre noe med - å finne muligheter, fremfor fokus på begrensninger og det vi ikke kan gjøre noe med. Blir ikke en god sjåfør av å sitte i baksetet, vi må fram i førersete for å nå målet!

Hanne Folvik

Sandeåsen barnehage Tønsberg kommune

Enestående og imponerende!

Lasse Grønningsæter

Oslo Univerditetssykehus

Veldig bra og relevant. God fremstillingsevne, mye humor. Viktige refleksjoner for alle.

Terje Solvik

Støttegruppen 22. juli avd Oslo og Akershus

Bjørnar holdt sitt foredrag ”Motvind er til for å seiles i” for oss i Kulturdepartementet på et allmøte. Dette var startskuddet for departementets Utviklingsprogram. Intensjonen var å gi de ansatte en god opplevelse – litt påfyll og ballast, noe de kan ta med seg inn i det arbeidet vi skal i gang med. Litt inspirasjon til å ta i et ekstra tak og til å se mulighetene framfor begrensningene. ”Vi får til det vi vil få til.” Og en som har erfaring med nettopp det, er Bjørnar, så det var godt å få noen tips fra ham. Allmøtet var for de ansatte i Kulturdepartementet. Statsråd Anniken Huitfeldt og hennes statssekretær og politiske rådgiver var også til stede. Det var bred enighet i etterkant om at dette hadde vært en god og lærerik opplevelse – en fin påminnelse om hva som egentlig betyr noe, både i privatlivet og i arbeidssituasjonen. Alt i alt: en nyttig tankevekker – presentert på en glitrende måte – av en flott idrettsutøver og person!

Hilde Oftedal, prosjektleder Utviklingsprogrammet

Kulturdepartementet

Bjørnars historie og målrettede arbeid som toppidrettsutøver er imponerende og engasjerende. Foredragene er til ettertanke, motiverende og fremlagt på en profesjonell måte.

Egil Aaltvedt

Aaltvedt Stein

I forbindelse med vårt arrangement ”Medarbeiderdagene 2009” hadde vi den store gleden av å høre fordrag med Bjørnar. Temaet for arrangementet (Choose your attitude) var i forkant svært førende for hva vi ønsket at foredragsholderne skulle fokusere på. I den sammenheng var det ingen tvil om at Bjørnar med sitt foredrag, traff spikeren på hodet. Det var et bunn ærlig og lite sminket fortelling som fikk publikum (ansatte i våre MAXBO varehus) til å sitte som fjetret i 30 minutter.

Aagot Benterud, marketingsansvarlig

Maxbo Stormarked
Uforpliktende forespørsel på Bjørnar Erikstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Bjørnar Erikstad
Bjørnar Erikstad

4.5 ut av 5 stjerner

"Bjørnars historie og målrettede arbeid som toppidrettsutøver er imponerende og engasjerende. Foredragene er til ettertanke, motiverende og fremlagt på en profesjonell måte."

Egil Aaltvedt - Aaltvedt Stein Vis alle referanser

Foredragsemner med Bjørnar Erikstad