Lasting innhold ...

Daniel Rouge Madsen

Daniel Rouge Madsen

INTERNASJONAL PRISVINNENDE TV PERSONLIGGHET MED ØYE FOR DETALJER. EN MOTIVERENDE OG INSPIRERENDE FOREDRAGSHOLDER SOM ER BRUKT AV NORGES LEDENDE SELSKAPER SOM EQUINOR OG ATEA.

Daniel Rougé Madsen har inspirert millioner av mennesker verden over. Han har hatt kunder fra kongefamilien til Justin Bieber, gjort endringsledelse og motivasjon for internasjonale selskaper til salgstrening for kjeder I Norge. Leter du etter en lidenskapelig, inspirerende og energifylt foredragsholder? Daniel er et sikkert valg!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Med hans unike formidlingsevne har Daniel inspirert millioner av mennesker verden og har gjennom årene hjulpet små og store selskaper økt motivasjonen, lønnsomheten, øke salg og kvalitet.

Daniel har blitt en av Norges fremste kokker og TV-personligheter. Han er eier av det eksklusive selskapet DRM of Norway, som jobber med inspirasjon, tilbyr diverse servicer til high-end markedet.

Foruten å ha vunnet flere priser verden over, er den kanskje største utmerkelse fra et Fransk TV konsept, hvor Daniel var programleder, som kåret ham til årets merkevare i Frankrike 2013. Tidligere vinnere av samme pris er store kjente merkenavn som Louis Vuitton og Visa. Daniel har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært norsk matambassadør i flere land de siste 18 årene. Han har hatt matshow med Gordon Ramsey, servert for kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

I 2011 var han medforfatter av flere bøker blant annet  «Den beste sjømaten fra Norge». Kokeboken ble kåret til Norges beste kokebok og er samtidig blitt læremateriell for ulike utdanningsinstitusjoner. Daniels lidenskap for mat har inspirert over 100 millioner seere gjennom ulike TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden over.

I Norge har han i tillegg vært med i programmer som «Alt for Norge», «Det norske måltid» og TV2’s suksess  «Helt Vilt». Programmet hadde 400.000 seere i Norge pr. program i 2013 og ble også nominert til Gullruten. Nå går TV2-konseptet  ”Fingrene av fatet” på norske TV skjermer, der Daniel er en av programlederne.

Noen av kundene Daniel har jobbet med: Det Norske Kongehus, Statoil, Ikea, Fairmont Hotel (Dubai), Swissotel (Singapore), Atea og Norwegian Embassy Worldwide.

Daniel Rougé Madsen foredrag forteller om bygge de ansatte, kvalitet, markedsføring, motivasjon og ikke minst kunsten å selge. Foredragene passer for alle typer bedrifter.

Daniel Rougé Madsen foredrag holdes på norsk og engelsk.

    Daniel Rougé Madsen foredrag

    Å tenke stort

    • Stikkord for innholdet er matkultur, kvalitet, yrkesstolthet, lidenskap, vinnerkultur, mat, drikke og nytenking.
    • Dette Daniel Rougé Madsen foredrag tilpasses kunden.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Daniel Rouge Madsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Daniel Rouge Madsen