Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Et foredrag som du garantert blir både inspirert og berørt av

David Adampour

David Adampour

Årets Osloborger 2018 med en stor lidenskap for mennesker - bli inspirert til å bidra til et åpent og inkluderende arbeidsliv.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på David Adampour

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om David

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

David Adampour lever for å utvikle mennesker, uansett om det gjelder vanskeligstilte, funksjonshemmede eller fotballspillere. Han har erfaring som kjøpmann og fotballtrener, og fremmer god arbeidsmoral og barmhjertighet i sitt virke.

Et foredrag med David Adampour gir deg:

 • En lidenskapelig foredragsholder med hjerte på rett plass.
 • Et foredrag som du garantert blir både inspirert og berørt av.
 • Et nytt perspektiv på ansatte som en av de viktigste ressursen på arbeidsplassen.

David adampour ble i 2018  kåret til Årets Osloborger for sin store innsats for de som faller utenfor i samfunnet.

Som 11-åring begynte David Adampour sin karrière i dagligvarebransjen da han startet som flaskegutt på sin lokale butikk med lørdagsjobb. Å starte tidlig å jobbe gjorde at David opparbeidet en god arbeidsmoral som han fikk god nytte av senere i livet.

Da han var 23 år fikk David tilbud om å overta en Rema 1000 som var på randen av å gå konkurs. Etter gode resultater som kjøpmann fikk han tilbud om å overta enda en butikk, og klatret seg videre opp karrièrestigen. I 2013 fikk David tilbud om å overta sin tredje butikk og brukte denne sjansen på å gi mennesker som hadde falt utenfor en ny sjanse.

På Rema 1000 i Torggaten jobber nemlig flere personer med en funksjonshemning eller en trøblete bakgrunn. David hadde et ønske om å hjelpe de som strever med å finne sin plass i arbeidslivet.  David har selv opplevd hvordan det er å bli stigmatisert, da han ble plassert i en spesialklasse på skolen. Flere av medarbeiderne hans er også venner fra spesialklassen, og sammen har de gjort butikken til en stor suksess.

Som følge av hans store innsats for de som faller utenfor i samfunnet, ble David i 2018 kåret til Årets Osloborger. Han har også sammen med sine kolleger arrangert julebord for hjemløse, prostituerte og narkomane, og alle som ellers finner seg utenfor i samfunnet.

I tillegg til karrièren som kjøpmann og innsatsen han har gjort på dette området, har David erfaring som fotballtrener. Han trente sitt første lag som 18-åring, og er nå 26 år gammel og fortsatt frivillig fotballtrener for Grüner fotballag.

Vis foredrag med David Adampour

  David Adampour foredrag

  Gi folk en sjanse – og se hva som skjer i ditt liv.

  David Adampour er opptatt av et åpent og inkluderende arbeidsliv, og han brenner for å utvikle mennesker slik at de når sitt fulle potensial. Dette har han erfaring med fra sin tid som både  fotballtrener og kjøpmann. I butikken sin har han ansatt flere medarbeidere med en funksjonshemning eller trøblete bakgrunn, nettopp for å realisere potensialet han så i disse menneskene, men som de ikke hadde nådd tidligere.

  I foredraget snakker David om viktigheten av å gi muligheten til mennesker som har få eller ingen andre muligheter.

  For David er det viktig å få mennesker til å tro på seg selv. Først da, kan de utvikle seg. Han mener at alle har noe å by på og vil vise at alle kan oppnå resultater, uansett bakgrunn.

Referencer

Vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Folk likte det veldig godt. Det er bra med folk, som deg, som klarer å snakke til hjertet!Lykke til videre. Det er veldig viktig det du gjør.

Hilde Ravnaas

Kommunesektoren
Uforpliktende forespørsel på David Adampour

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med David Adampour