Lasting innhold ...

David Phillips

David Phillips

Coach og foreleser innen retorikk og prestasjonsteknikk. Med denne bakgrunn kan han begeistre et hvert publikum!

David Phillips brenner for å få en slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag. I hans foredrag får du gode tips og verktøy til hvordan du blir en inspirerende taler som trollbinder publikum og når fram med ditt budskap. Book et foredrag med David, og lær hvordan du skal unngå å la publikumet ditt dø en langsom PowerPoint-død.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

I tillegg til hans store interesse for nevrologi og kommunikasjon, har David Phillips også tatt steget ut i forelesningsverden. Han er i dag en av Europas mest populære foredragsholdere, og underviser om presentasjonsteknikk og retorikk.

De som kan knepene vet hvor mye det går an å påvirke andre gjennom kroppsspråk, tonefall og ordvalg – ofte uten at de tenker over det.

David har samlet informasjon fra mange kilder og laget forelesninger som har blitt veldig populære blant ledere, medarbeidere, pedagoger og alle andre som har lyst til å lære seg holde en god presentasjon.

Ingen blir begeistret over en PowerPoint-presentasjon som er rotete og full av meningsløs tekst og irrelevante bilder. David hjelper deg å strippe bort alt unødvendig og hele tiden tenke på målet med din presentasjon, slik at budskapet virkelig når frem.

Noen nøkkelbegrep som ofte dukker opp i Davids undervisning er skalering, forenkling, inspirasjon og å skape kontakt. Han er ekspert på presentasjonsteknikk, og blander vitenskapelig teori med en skarp tunge og treffsikker humor.

I tillegg leser han publikum og tilpasser foredraget underveis etter deres reaksjon. Dette gjør at ingen foredrag blir nøyaktig like, og du får et inspirerende foredrag som passer akkurat din bedrift.

David kan bookes til foredrag, moderator eller coach – på svensk eller engelsk.

  David Phillips foredrag

  Moderne retorikk

  • Retorikk er en av tidenes mektigste våpen. Det har skapt og rasert imperier, gitt mennesker presidenttittel og gjort det usalgbare selgbart. Det råder liten tvil om at det er et kraftfullt redskap, men det er fremdeles få som faktisk forstår hvordan og hvorfor det fungerer
  • Vil du forstå retorikken fra et nevrologisk, psykologisk og historisk perspektiv?
  • Ønsker du å tiltrekke og utnytte retorikkens fulle kraft? I dette foredraget vil David bryte ned retorikkens elementer hele veien fra antikken til i dag, forklare hvorfor det er et kraftig verktøy og hvordan du kan bruke overbevisende retorikk i hverdagen
  • Enten du arbeider med salg, pedagogikk eller som motivator, eller hvis du ønsker å holde en effektfull tale på ditt neste arrangement, for å overbevise en kollega eller presentere et uimotståelig forslag til en partner passer denne forelesnings deg.
  • Lengde: 60 minutter

  David Phillips foredrag

  Hvordan unngå en langsom PowerPoint-død

  • Et foredrag om verktøy som kan være ødeleggende i gale hender, men som samtidig er et av våre alle beste hjelpemiddel om man bruker det riktig.
  • Varighet: 80 – 100 minutter

  David Phillips foredrag

  Neurobuyology – et ekte kick for selgere

  • Foredraget byr på den siste forskningen i psykologi og nevro-markedsføring. David Phillips gir deg verktøyet for å ta salget til et helt nytt nivå!
  • Basert på den nyeste forskningen på hjernens struktur, biologi, psykologi og nevro-markedsføring gir David deg en utrolig inspirerende time, en time som åpner øynene for et nytt tankesett. I tillegg til masse inspirasjon får man også nyttige verktøy man kan ta i bruk når man vender tilbake til arbeidshverdagen.
  • Lengde: 90 minutter

  David Phillips foredrag

  Storytelling – en vitenskapelig, selgende magi

  • Foredraget gir deg innblikk i en eldgammel form for magi som har fått nytt liv. Du får et innblikk i de psykotiske, nevrologiske og biologiske effektene av virkelig god historiefortelling, hvordan du kan bli en fengslende historieforteller som underviser, selger og overbeviser med presisjon.
  • Siden uminnelige tider har vi gjort nytte av historiefortelling for å overbevise om ideer og brobygging mellom generasjoner. Hjernen vår er skapt, nei optimalisert for historiefortelling.
  • Og det mest spennende av alt er at mange nye studier bokstavelig talt hyller temaet om hvordan det nevrologiske, psykologiske og biologiske plan har hvilken effekt og innvirkning på historiefortellingen når vi vil lære noen noe, og når vi vil overbevise eller selge noe.
  • Lengde: 40 – 60 minutter

  David Phillips foredrag

  Kommunikasjon

  • Vi kommuniserer i prinsippet hele tiden, i telefonen, på møter, via epost. Men hvor dyktige er vi egentlig? Dette foredraget gir et innblikk i frustrasjonen som oppstår ved bristende kommunikasjon og hvordan man kan kommunisere på riktig måte.
  • Foredraget passer perfekt for bedrifter og organisasjoner som vil effektivisere og utvikle sin kommunikasjon.
  • Lengde: 80 minutter

  David Phillips foredrag

  Presentasjonsteknikk

  • Effektiv retorikk er ett av menneskenes mest effektive våren. Det kan føre til store prestasjoner eller ødeleggelse, avhengig av hvem som snakker. I løpet av dette foredraget vil du få praktiske tips du kan ta i bruk for å gjøre dine fremtidige presentasjoner tryggere, tydeligere og mer overbevisende
  • Lengde: 90 – 120 minutter

  David Phillips foredrag

  Memory maker

  • David Phillips forteller om den seneste forskningen på hukommelse og læring. Lær om hjernens struktur, hvordan et minne dannes og metoder for å huske bedre selv, og få andre til å huske deg og det du sa.
  • Lengde: 80 – 100 minutter
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med David Phillips