Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Gode tips og verktøy til hvordan du blir en inspirerende taler som trollbinder publikum

David Phillips

David Phillips

Coach og foreleser innen retorikk og prestasjonsteknikk som lærer deg hvordan du kan unngå en langsom PowerPoint-død.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på David Phillips

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om David

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Interviews icon

Artikler

Forespør enkelt om pris og dato

David Phillips brenner for å få en slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag. I hans foredrag får du gode tips og verktøy til hvordan du blir en inspirerende taler som trollbinder publikum og når fram med ditt budskap. Book et foredrag med David, og lær hvordan du skal unngå å la publikumet ditt dø en langsom PowerPoint-død.

Et foredrag med David Phillips gir deg:

 • Bedre presentasjonsteknikk og evne til å påvirke folk.
 • Populær og ettertraktet formidler.
 • Vitenskapelig teori formidlet med humor.

I tillegg til hans store interesse for nevrologi og kommunikasjon, har David Phillips også tatt steget ut i forelesningsverden. Han er i dag en av Europas mest populære foredragsholdere, og underviser om presentasjonsteknikk og retorikk.

De som kan knepene vet hvor mye det går an å påvirke andre gjennom kroppsspråk, tonefall og ordvalg – ofte uten at de tenker over det.

David har samlet informasjon fra mange kilder og laget forelesninger som har blitt veldig populære blant ledere, medarbeidere, pedagoger og alle andre som har lyst til å lære seg holde en god presentasjon.

Ingen blir begeistret over en PowerPoint-presentasjon som er rotete og full av meningsløs tekst og irrelevante bilder. David hjelper deg å strippe bort alt unødvendig og hele tiden tenke på målet med din presentasjon, slik at budskapet virkelig når frem.

Noen nøkkelbegrep som ofte dukker opp i Davids undervisning er skalering, forenkling, inspirasjon og å skape kontakt. Han er ekspert på presentasjonsteknikk, og blander vitenskapelig teori med en skarp tunge og treffsikker humor.

I tillegg leser han publikum og tilpasser foredraget underveis etter deres reaksjon. Dette gjør at ingen foredrag blir nøyaktig like, og du får et inspirerende foredrag som passer akkurat din bedrift.

David kan bookes til foredrag, moderator eller coach – på svensk eller engelsk. Han kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Vis foredrag med David Phillips
David Phillips foredrag

Moderne retorikk

 • Retorikk er en av tidenes mektigste våpen. Det har skapt og rasert imperier, gitt mennesker presidenttittel og gjort det usalgbare selgbart. Det råder liten tvil om at det er et kraftfullt redskap, men det er fremdeles få som faktisk forstår hvordan og hvorfor det fungerer
 • Vil du forstå retorikken fra et nevrologisk, psykologisk og historisk perspektiv?
 • Ønsker du å tiltrekke og utnytte retorikkens fulle kraft? I dette foredraget vil David bryte ned retorikkens elementer hele veien fra antikken til i dag, forklare hvorfor det er et kraftig verktøy og hvordan du kan bruke overbevisende retorikk i hverdagen
 • Enten du arbeider med salg, pedagogikk eller som motivator, eller hvis du ønsker å holde en effektfull tale på ditt neste arrangement, for å overbevise en kollega eller presentere et uimotståelig forslag til en partner passer denne forelesnings deg.
 • Lengde: 60 minutter
David Phillips foredrag

Hvordan unngå en langsom PowerPoint-død

 • Et foredrag om verktøy som kan være ødeleggende i gale hender, men som samtidig er et av våre alle beste hjelpemiddel om man bruker det riktig.
 • Varighet: 80 – 100 minutter
David Phillips foredrag

Neurobuyology – et ekte kick for selgere

 • Foredraget byr på den siste forskningen i psykologi og nevro-markedsføring. David Phillips gir deg verktøyet for å ta salget til et helt nytt nivå!
 • Basert på den nyeste forskningen på hjernens struktur, biologi, psykologi og nevro-markedsføring gir David deg en utrolig inspirerende time, en time som åpner øynene for et nytt tankesett. I tillegg til masse inspirasjon får man også nyttige verktøy man kan ta i bruk når man vender tilbake til arbeidshverdagen.
 • Lengde: 90 minutter
David Phillips foredrag

Storytelling – en vitenskapelig, selgende magi

 • Foredraget gir deg innblikk i en eldgammel form for magi som har fått nytt liv. Du får et innblikk i de psykotiske, nevrologiske og biologiske effektene av virkelig god historiefortelling, hvordan du kan bli en fengslende historieforteller som underviser, selger og overbeviser med presisjon.
 • Siden uminnelige tider har vi gjort nytte av historiefortelling for å overbevise om ideer og brobygging mellom generasjoner. Hjernen vår er skapt, nei optimalisert for historiefortelling.
 • Og det mest spennende av alt er at mange nye studier bokstavelig talt hyller temaet om hvordan det nevrologiske, psykologiske og biologiske plan har hvilken effekt og innvirkning på historiefortellingen når vi vil lære noen noe, og når vi vil overbevise eller selge noe.
 • Lengde: 40 – 60 minutter
David Phillips foredrag

Kommunikasjon

 • Vi kommuniserer i prinsippet hele tiden, i telefonen, på møter, via epost. Men hvor dyktige er vi egentlig? Dette foredraget gir et innblikk i frustrasjonen som oppstår ved bristende kommunikasjon og hvordan man kan kommunisere på riktig måte.
 • Foredraget passer perfekt for bedrifter og organisasjoner som vil effektivisere og utvikle sin kommunikasjon.
 • Lengde: 80 minutter
David Phillips foredrag

Presentasjonsteknikk

 • Effektiv retorikk er ett av menneskenes mest effektive våren. Det kan føre til store prestasjoner eller ødeleggelse, avhengig av hvem som snakker. I løpet av dette foredraget vil du få praktiske tips du kan ta i bruk for å gjøre dine fremtidige presentasjoner tryggere, tydeligere og mer overbevisende
 • Lengde: 90 – 120 minutter
David Phillips foredrag

Memory maker

 • David Phillips forteller om den seneste forskningen på hukommelse og læring. Lær om hjernens struktur, hvordan et minne dannes og metoder for å huske bedre selv, og få andre til å huske deg og det du sa.
 • Lengde: 80 – 100 minutter
David Phillips kurs

Kurs

 • David Phillips kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
19.08.2019

Få slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag

Av Rigmor Sørensen

David Phillips er coach og foreleser innen retorikk og prestasjonsteknikk. Han brenner for å få en slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag, og deler gode tips og verktøy til hvordan du blir en inspirerende taler som trollbinder publikum og når fram med ditt budskap.

David bestemte seg for å bli foredragsholder fordi han følte at han hadde noe viktig å si. Noe som kunne gi mennesker både et nytt perspektiv og et nytt liv. Han er i dag en av Europas mest populære foredragsholdere, og underviser om presentasjonsteknikk og retorikk. Flere millioner har også sett hans tre TEDx talks som kan sees gratis på internett.

Som ekspert på presentasjonsteknikk sier David at den vanligste feilen mennesker gjør når de skal holde en presentasjon er at de ikke er seg selv og at de ikke snakker fra hjertet. Øvelse gjør mester, men David sier at noe av det vanskeligste folk kan lære seg er å gi slipp og by på seg selv på scenen.

For David gjør temaene han holder foredrag om seg gjeldende i sitt eget liv ved at han, du og all mennesker lever i kommunikasjon.

”Vi kommuniserer stadig med andre og oss selv. Hvor gode vi er på det definerer livskvaliteten vår,” sier han.

Som foredragsholder leser han publikum og tilpasser foredraget underveis etter deres reaksjon. Dette gjør at ingen av hans foredrag blir nøyaktig like. Han må også tilpasse seg kulturelle forskjeller når han holder foredrag i forskjellige land. David forteller at i Asia og Finland, så viser man ikke like mye følelser som amerikanere og mennesker i middelhavsområdet gjør. I Tyskland ligger mye fokus på data og statistikk, men i England forutsetter det at du har mer respekt.

Et av de viktigste budskapene til David er å snakke fra hjerte, men også at kommunikasjon eksisterer jevnt. Han sier du bør øve i den ordinære samtalen i hverdagen.

”Om man kan bli den som eier middagen eller den som holder festen gående – den personen kan også eie scenen når han eller hun vil,” sier David. Et annet budskap fra eksperten er at PowerPoint bare er et hjelpemiddel og at du alltid er presentasjonen.

Som foreleser fokuserer David blant annet på følelser og hormoner for å knytte et bånd med publikum og for å få budskapene sine frem. Dette er noe som alle kan øve på og ta i bruk når de holder presentasjoner. David forteller at vi husker følelser mest og at følelser endres, og gir oss innsikt.

”Hormoner og nevrotransmittere er en stor del av følelsene våre. Så alle som skaper følelser på scenen, skaper også disse hormonene,” forteller han. ”Jo bedre man blir på det og desto mer spesifikt kan man velge hvilket hormon man vil levere, og desto mer kraft får du som foreleser.”

Vis foredrag med David Phillips
Uforpliktende forespørsel på David Phillips

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med David Phillips