Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Lederskap, Personlig utvikling og Presentasjonstrening i Verdensklasse

David Phillips

David Phillips

Foredragsholder i verdensklasse, coach og forfatter som gir konkrete og inspirerende råd!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på David Phillips

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om David

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Video icon

Video

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøker

David JP Phillips er i dag Sveriges mest sette TEDx-foredragsholder med 12 millioner visninger, hans bøker har blitt solgt i millioner av eksemplarer i 30 land og han er i dag en av Europas største internasjonale foredragsholdere.

Under hans foredrag får du med deg kunnskap som ligger i absolutt forkant av den seneste forskningen som berører kommunikasjon, lederskap, arbeidsmiljø, motivasjon, forandring og i tillegg emner fra hans tre TEDx-talks som i dag er noen av verdens mest sette innen Storytelling, Kroppsspråk, og hvordan du ungår den plagsomme PowerPoint-døden!

Et foredrag med David Phillips gir deg:

 • Bedre presentasjonsteknikk og evne til å påvirke folk.
 • Populær og ettertraktet formidler.
 • En fantastisk kombinasjon av humor, innsikt og vitenskap.
 • Alltid konkrete tips som umiddelbart gjør en forskjell!

Davids JP Phillips siste bok “Seks substanser som endrer ditt liv” kom ut i 2023, og er solgt til 30 ulike forlag verden over. Han er en av verdens fremste kommunikasjonseksperter og en meget ettertraktet foredragsholder.

David JP Phillips er i dag den levende svensken med flest visninger på sine TEDx-talks – over 12 millioner visninger! Hans mange TEDx-talks brukes av bland annet Yale University, MIT, Oxford, Cambridge og Harvard som undervisningsmateriale. Og hans unike perspektiv på å blande humor, alvor og vitenskap gjør att foredragene alltid er konkrete og fylt med brukbare verktøy, samtidig som de er underholdende og trollbindende.

Vi påvirkes uten att vi merker det – av kroppsspråk, tonefall og ordbruk. Den som kan triksene vet også hvor mye det går ann å påvirke andre. David JP Phillips brukte 7 år på å studere 5000 foredragsholdere og forelesere for å bli først til å identifisere hva som faktisk gjør en forskjell i vår kommunikasjon. Foredragene har blitt veldig populære blant ledere, medarbeidere, selgere og alle som har lyst til å lære seg – og tørre – holde en skikkelig god presentasjon. Han bookes ofte av Silicon Valley-bedrifter som Google, Microsoft, Dell, HP.

Att det er en ekspert på kommunikasjon og presentasjonsteknikk som snakker, merkes godt i David JP Phillips foredrag.

Book et inspirerende foredrag med David Phillips her hos oss på Athenas!

David Phillips holder foredrag på engelsk og svensk.

Vis foredrag med David Phillips
David Phillips foredrag

Det biologiske lederskapet/Arbeidsmiljø

 • Basert på hans bestselgende bok “Seks Substanser som endrer ditt liv”. 
 • I foredraget tar David JP Phillips publikum med på en unik reise hvor deltakerne blir kjent med de faktiske forskjellene mellom Dopamin, Oksytocin, Kortisol, Endorfin og hvordan de selv kan skape disse stoffene i seg selv, og andre, for å skape en bedre følelse, et bedre arbeidsmiljø!
 • Foredraget handler om å skape og bygge langsiktige og bærekraftige resultater for alle på en arbeidsplass. Foredraget kan og ønsker å endre måten vi ser oss selv, våre kolleger og vår arbeidsplass på.
 • David JP Phillips gir publikum en bedre manual om hvordan hjernen vår fungerer og hvilke grep vi må ta for å virkelig få til endring i oss selv og dermed også i organisasjonen vår.

Lengde: I digital versjon er alle Davids foredrag 30-60 min / Fysisk er alle foredrag 30-90 min

David Phillips foredrag

Storytelling - en vitenskapelig selgende magi

 • Verdens i dag mest sette TEDx-talk.
 • Storytelling er uten tvil det mest kraftfulle verktøyet innen lederskap, salg, markedsføring, undervisning – ja, nesten alla situasjoner der kommunikasjon er viktig.
 • Foredraget gir deg en forståelse for hvorfor Storytelling er så kraftfullt og en innblikk i den vitenskapen som ligger bak. Du får ett innsyn i de psykologiske, nevrologiske og biologiske effektene av skikkelig bra storytelling, og hvordan du kan bli en trollbindende foredragsholder – en som lærer bort, selger og overtaler med presisjon.
 • Siden tidenes morgen har vi brukt storytelling for å snakke om idéer og bygge bro mellom generasjoner. Hjernen vår er skapt, nei – optimalisert for storytelling. Og det mest spennende av alt er alle de nye studiene som bokstavelig talt hagler rundt emnet der vi på ett nevrologisk, psykologisk og biologisk plan kan se hvilken enorm effekt storytelling har når vil lære noen noe, når vi ønsker å overtale eller selge noe.

Lengde: I digital versjon er alle Davids foredrag 30-60 min / Fysisk er alle foredrag 30-90 min

David Phillips foredrag

Hvordan unngå en PowerPoint-død

 • Verdens mest sette TEDx-foredrag i visuelle presentasjoner i dag! – Et foredrag som på mange måter er retningslinjen for hvordan PowerPoints skal leveres!   
 • Du vil lære hvordan du lager en PowerPoint i verdensklasse, forstå mer om hvordan hjernen vår fungerer slik at PowerPointen skal hjelpe og ikke ødelegge, og dra nytte av praktiske tips og verktøy.

Lengde: I digital versjon er alle Davids foredrag 30-60 min / Fysisk er alle foredrag 30-90 min

David Phillips foredrag

Brilliante presentasjoner

 • Med bakgrunnen til at David JP Phillips i dag reiser verden rundt og blir ansatt som en av de fremste ekspertene, er du i trygge hender! Forelesningen har ingenting med klassisk lære å gjøre, men fokuserer utelukkende på hva som fungerer, på ekte og hva som også kan bevises med vitenskap.   
 • Basert på Davids nylige TEDx-talks “110 STEPS OF EXCELLENCE” hvor han studerte 5000 forelesere i 7 år for å identifisere 110 teknikker vi alle bruker for å kommunisere. Deltakerne får de 6 viktigste og vil umiddelbart føle en enorm forskjell i evnen og viljen til å presentere!   
 • Som deltaker får du også kunnskap om hvordan du lager dopamin på løpende bånd for å fange og holde deltakerne fokuserte! 

Lengde: I digital versjon er alle Davids foredrag 30-60 min / Fysisk er alle foredrag 30-90 min

David Phillips foredrag

Unngå videokonferansedøden

 • Foredraget leveres fra Davids eget studio med 5 kameraer, trippelinnstillinger, dedikerte kamerateknikere og selvfølgelig røykmaskin og discolys. I foredraget får de som deltar ekstremt konkrete verktøy for hvordan de umiddelbart kan gjøre videomøtene og videopresentasjonene sine opptil 100 % bedre.   
 • Konkrete eksempler, øvelser og en enorm mengde interaksjon!   

Lengde: Foredraget kan kun bestilles digitalt. (30-60 minutter) Send en forespørsel.

David Phillips foredrag

6 substanser som forandrer ditt liv

 • Hvordan lede deg selv fra et nevrovitenskapelig perspektiv
 • Hvordan skape en enda bedre virkelighet umiddelbart
 • Dopamin og motivasjon på kommando
 • Oksytocin og tilstedeværelse på kommando
 • Livets herlighet med endorfiner

Send en forespørsel

David Phillips kurs

Kurs

 • David Phillips kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

The magical science of storytelling

How to avoid death By PowerPoint

The 110 techniques of communication and public speaking

Vis foredrag med David Phillips
19.08.2019

Få slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag

Av Rigmor Sørensen

David Phillips er coach og foreleser innen retorikk og prestasjonsteknikk. Han brenner for å få en slutt på kjedelige presentasjoner og søvndyssende foredrag, og deler gode tips og verktøy til hvordan du blir en inspirerende taler som trollbinder publikum og når fram med ditt budskap.

David bestemte seg for å bli foredragsholder fordi han følte at han hadde noe viktig å si. Noe som kunne gi mennesker både et nytt perspektiv og et nytt liv. Han er i dag en av Europas mest populære foredragsholdere, og underviser om presentasjonsteknikk og retorikk. Flere millioner har også sett hans tre TEDx talks som kan sees gratis på internett.

Som ekspert på presentasjonsteknikk sier David at den vanligste feilen mennesker gjør når de skal holde en presentasjon er at de ikke er seg selv og at de ikke snakker fra hjertet. Øvelse gjør mester, men David sier at noe av det vanskeligste folk kan lære seg er å gi slipp og by på seg selv på scenen.

For David gjør temaene han holder foredrag om seg gjeldende i sitt eget liv ved at han, du og all mennesker lever i kommunikasjon.

”Vi kommuniserer stadig med andre og oss selv. Hvor gode vi er på det definerer livskvaliteten vår,” sier han.

Som foredragsholder leser han publikum og tilpasser foredraget underveis etter deres reaksjon. Dette gjør at ingen av hans foredrag blir nøyaktig like. Han må også tilpasse seg kulturelle forskjeller når han holder foredrag i forskjellige land. David forteller at i Asia og Finland, så viser man ikke like mye følelser som amerikanere og mennesker i middelhavsområdet gjør. I Tyskland ligger mye fokus på data og statistikk, men i England forutsetter det at du har mer respekt.

Et av de viktigste budskapene til David er å snakke fra hjerte, men også at kommunikasjon eksisterer jevnt. Han sier du bør øve i den ordinære samtalen i hverdagen.

”Om man kan bli den som eier middagen eller den som holder festen gående – den personen kan også eie scenen når han eller hun vil,” sier David. Et annet budskap fra eksperten er at PowerPoint bare er et hjelpemiddel og at du alltid er presentasjonen.

Som foreleser fokuserer David blant annet på følelser og hormoner for å knytte et bånd med publikum og for å få budskapene sine frem. Dette er noe som alle kan øve på og ta i bruk når de holder presentasjoner. David forteller at vi husker følelser mest og at følelser endres, og gir oss innsikt.

”Hormoner og nevrotransmittere er en stor del av følelsene våre. Så alle som skaper følelser på scenen, skaper også disse hormonene,” forteller han. ”Jo bedre man blir på det og desto mer spesifikt kan man velge hvilket hormon man vil levere, og desto mer kraft får du som foreleser.”

Vis foredrag med David Phillips

Seks substanser som endrer ditt liv

David JP Phillips er en av Sveriges mest suksessrike internasjonale forelesere. Hans unike vinkling på ekte selvledelse er forankret i en dyp innsikt i menneskets evne til å kommunisere med seg selv. Seks substanser som endrer ditt liv gir leseren både en grundig innføring i det faglige grunnlaget og en praktisk guide til å anvende denne kunnskapen i eget liv.

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på David Phillips

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med David Phillips