Lasting innhold ...

Erlend Elias Bragstad foredragsholder

Erlend Elias Bragstad

Kjent stylist, make-up artist, frisør og gründer, som gjorde sine drømmer til en jobb!

Erlend Elias Bragstad er en kjent og veletablert stylist, make-up artist og frisør med base i Oslo. De siste årene har han blitt et kjent navn over hele landet. Med sine kjappe replikker og stand-up show er han en svært ettertraktet foredragsholder.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle Erlend Elias Bragstad foredrag kjennetegnes av gode faglige kunnskaper, utrolig formidlingsevne, humor og evne til å fange deltakerne.

Han var i flere år frontfigur for et skandinavisk makeup-konsern og holdt en rekke show og foredrag rundt hele Norge. Som stylist har han jobbet med de fleste norske kjendisene. Han har også stylet en god del utenlandske kjendiser, som Amy Winehouse og TV-kokken Nigella Lawson.

Gjennom både show og foredrag klarer Erlend Elias å motivere og engasjere publikum. Latter er sentralt, og folk som har sett han på scenen går hjem med vondt i magemusklene og et bredt smil om munnen.

Erlend Elias har også blitt populær i Skandinavia med et foredrag for selvstendige gründere med temaet: ”Hvordan gjøre din drøm om til lønn”.

De siste årene har han hatt sine egne TV-serier og har på to sesonger fått rekordtall på webserier på Dagbladets DBTV. Erlend Elias blir også mye brukt innenfor riksdekkende TV og radio, og er ofte i media. Han er respektert for sin seriøsitet og dyktighet innen sitt fagfeltet.

Erlend Elias har de siste årene også jobbet mye med samisk design og mote. Han kommer med sin egen kolleksjon i løpet av 2018 og var med  å arrangere Norges første Sapmi Fashion week og en rekke andre moteshow, der han har vært både konferansier og koordinator.

  Erlend Elias Bragstad foredrag

  Hvordan gjøre din drøm om til lønn

   

  Erlend Elias Bragstad foredrag

  Konferansier og temakvelder

  • Erlend Elias syr sammen temakvelder etter kundens ønsker og behov – her er det få begrensninger!
  • Han er en sterk konferansier som formidler med humor, glimt i øyet og stor profesjonalitet.
  • Han tar også mange oppdrag i forbindelse med utdrikningslag, bryllup, andre eventer, syr sammen en pakke som passer det du ønsker, og med hans kontaktnett blir bare de beste aktørene brukt og da med gode avtaler. Andre festarrangementer kan han også arrangere.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Erlend Elias Bragstad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Erlend Elias Bragstad