Lasting innhold ...

Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

Samfunnsøkonom, sjeføkonom og spesialist i finansmarkeder. Dette er i sannhet en ekspert på økonomi og finans!

Harald Magnus Andreassen er sjeføkonom og populær foredragsholder. Han er eksperten som forklarer økonomi og økonomiske sammenhenger slik at de som ikke er eksperter forstår og lærer noe av det.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Harald Magnus Andreassen er spesialist i utvikling i økonomi og finansmarkeder, i Norge og internasjonalt. Hva har skjedd og hvorfor? Hva kan komme til å skje?  Hvorfor går det normalt bra og hvorfor går det av og til riktig dårlig? Hva skal vi se etter? Hvorfor er det vanskelig for oss å forstå og tilpasse oss til ustabile konjunkturer og ustabile finansmarkeder?

Han har i mer enn 10 år vært kåret til den beste makroøkonomien i finanssektoren og har i Kapital også vært kåret til den beste finansanalytikeren i landet.

Harald Magnus er en engasjert og populær foredragsholder som får tilhørerne til å forstå at samfunnsøkonomi er både spennende, viktig og nyttig!

Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank. Han er mye bruk av media, både aviser, radio og TV.

Alle Harald Magnus Andreassen foredrag er tilpasset deltakernes interesser og behov.

Harald Magnus Andreassen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Harald Magnus Andreassen foredrag 

  Utviklingen i internasjonal og norsk økonomi

  • Dette Harald Magnus Andreassen foredrag dekker et bredt spekter av økonomiske problemstillinger og fokuset vil være avhengig av kundenes behov.
  • Hva skjer i økonomien, i Norge og i utlandet – og hvorfor? Hva blir konsekvensene for din næring og bedrift, for din arbeidsplass? Hva vil Norges Bank gjøre og hva blir konsekvensene for kronekursen? Hva driver aksjemarkedet og hva er utsiktene nå?
  • Få et innblikk i den norske og internasjonale økonomien i dette spennende foredraget!
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Harald Magnus Andreassen