Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Trubadur og stemningsskaper

Jan Heidenstrøm profilbilde

Jan Heidenstrøm

Med Jan Heidenstrøm på scenen, kan du forvente øyeblikk av ren magi. Hans evne til å forstå og tiltrekke seg publikum er unik.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jan Heidenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Jan

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med blendende karisma og over 5000 opptredener, forvandler Jan Heidenstrøm ethvert arrangement til en uforglemmelig opplevelse. Fra stort musikalsk repertoar til en følelsesrik atmosfære, hans lange erfaring garanterer suksess. Med sin varme stemme og autentiske tilnærming, skaper han øyeblikk av ren magi. Han forstår publikummet og vet hvordan han skal skape den rette stemningen for enhver setting.

Et show med Jan Heidenstrøm gir deg:

 • Med Jan som foredragsholder, garanterer vi en atmosfære som fanger og beholder publikums oppmerksomhet, takket være hans unike evne til å engasjere.
 • Jan er ikke bare en entertainer; han bygger umiddelbare forbindelser med publikum, noe som sikrer dypere engasjement og resonans.
 • Fra lyd og lys til scenografi – Jan bringer med seg teknisk kunnskap som sikrer at arrangementet ditt er av høyeste kvalitet.

Med en imponerende karriere som spenner over 5000 små og store arrangementer, er Jan Heidenstrøm ikke bare en trubadur – han er en levende legende! Hans erfaring og dyktighet skinner gjennom hver tone, og hans tilstedeværelse bringer en ekstra dimensjon til ethvert event.

Stort Repertoar

Jan Heidenstrøms repertoar er som en skattekiste av musikalske opplevelser. Fra klassikere til moderne hits, fra ballader til uptempo låter – han har det hele. Med evnen til å lese publikum og tilpasse seg øyeblikket, skaper han stemning for alle.

Stemningsskaper 

Å være en trubadur handler ikke bare om å synge sanger. Det handler om å skape en atmosfære, å fange øyeblikket. Jan Heidenstrøms evne til å fange opp stemningen i rommet og å levere musikalske prestasjoner av høyeste kvalitet gjør ham til en stemningsskaper uten like.

Enten det er en intim samling eller en storslått feiring, Jan Heidenstrøm forvandler hvert event til en minneverdig opplevelse. Hans musikalitet, lidenskap og profesjonalitet garanterer at dine gjester vil snakke om arrangementet i lang tid fremover.

Erfaring fra Inn- og Utland

Med mer enn 5000 opptredener på sin konto, er Jan Heidenstrøm en av de mest erfarne trubadurene i bransjen. Hans musikalske reise har tatt ham fra intime scener til globale steder, og han leverer alltid uforglemmelige øyeblikk uansett hvor han går.

Jan’s repertoar er klassiske hits til moderne favoritter, han har noe for enhver smak. Han tilpasser seg publikummet og skaper den perfekte atmosfæren for enhver anledning..

Stemningsskaper av rang

Jan Heidenstrøm har en unik evne til å fange stemningen og berøre hjertene til tilhørerne. Med sin varme stemme og autentiske tilnærming, skaper han øyeblikk av ren magi. Han forstår publikummet og vet hvordan han skal skape den rette stemningen for enhver setting

Kontakt oss i dag for å bringe Jan Heidenstrøms unike talent til ditt arrangement.

Vis foredrag med Jan Heidenstrøm
Show med Jan Heidenstrøm

Trubadur og stemningsskaper

 • Jan Heidenstrøm er ikke bare en entertainer, han er en historieforteller.
 • Han tar deg med på en reise gjennom musikk, humor og følelser, og etterlater oss med minner som varer livet ut.
 • Han er en mester i å skape øyeblikk som berører hjertet og får oss til å føle oss levende.
 • Garantert god stemning på ditt neste arrangement
Show med Jan Heidenstrøm

Duo - No Problem

 • Jan Heidenstrøm kommer også som en duo i form av NO PROBLEM
 • Dette er et show utover det vanlige som inkluderer alle, hvor vinnerinstinkt og samspill med utøverne blir tatt til nye høyder.
 • Superlativene hagler og kraftuttrykk brukes. Her er det fullt fokus på lave skuldre, løs jakke og en time du sent vil glemme.
 • No Problem har nå rundet 200 show. De skreddersyr opplegget etter demografi og bedriftskultur. Brainstorming og samarbeid er det de er best på, så her er det ingen grunn til å nøle!
 • Ta gjerne kontakt for mer info med energi, glede og referanser. No Problem!
Underholdning med Jan Heidenstrøm

Jan Heidenstrøm leverer også

Konferansier og showman: Trenger du en mesterlig konferansier til ditt neste arrangement? Jan Heidenstrøm er mannen som holder trådene i hendene og sørger for en smidig og minnerik kveld. Hans evne til å lede arrangementer er en klasse for seg.

Produsent av Event med Lyd og Lys: Jan Heidenstrøm har alt som skal til for å gjøre ditt arrangement til en suksess. Med omfattende erfaring som produsent, skaper han den perfekte atmosfæren for enhver anledning.

No Problem - Stemningsskaperne

No Problem - Stemningsskaperne

No Problem skaper utrolig fin stemning og tar ditt arrangement til nye høyder!

Vis foredrag med Jan Heidenstrøm

Referanser

Veldig fornøyd med at vi i denne korona situasjonen fikk til ett opplegg til tross for mange restriksjoner. Jan var veldig løsningsorientert og ivrig på å gjennomføre oppdraget og det satte vi stor pris på. Veldig godt sammarbeid og ett godt resultat.

Bjørn Thomas Karlsen

E18 Skadesenter
Uforpliktende forespørsel på Jan Heidenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Jan Heidenstrøm