Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Internasjonal erfaring som vil styrke din bedrift

Johann Olav Koss

Johann Olav Koss

Internasjonalt anerkjent sosial gründer, organisasjonsutvikler og en av de største vinterolympene gjennom tidene.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Johann Olav Koss

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Johann

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Johann Olav Koss har lang internasjonal erfaring med storskalavirksomhet, ledelse og filantropisk arbeid. Han er grunnleggeren av den humanitære organisasjonen Right To Play og Fire A, et privat investerings- og konsulentselskap som jobber med å finne løsninger på globale problemer og skalere dem for å ha stor innvirkning og rekkevidde.

Et foredrag med Johann Olav Koss gir deg:

 • En internasjonalt ettertraktet foredragsholder.
 • Tips og verktøy til å møte de utfordringene din organisasjon står overfor.
 • Foredragsholder med lang erfaring fra å utvikle vellykkede bedrifter og organisasjoner.

Johann Olav Koss er en internasjonalt anerkjent sosial gründer, som ble kjent for sitt arbeid med å fremme bruk av sport og lek som et verktøy for positiv barndomsutvikling. I 2000 grunnla han den humanitære organisasjonen Right To Play, som arbeider for barns rett til å leke og drive med idrett i hverdagen.  

Right To Play opererer i mer enn 20 land og når over to millioner barn hver uke. Organisasjonen støttes av 650 ansatte over hele verden og 35.000 frivillige trenere.

Johann har internasjonal erfaring med storskalavirksomhet, med sterk kompetanse og forståelse for forretningsforhold spesielt i Europa, Nord-Amerika, Midtøsten og Afrika. Han har vist en strategisk tankegang og evne til å skape, levere og etablere mangeårige strukturer og systemer.

Johann har sterk lederkompetanse (ledelse av mer enn 15 000 mennesker i 30 land). Gjennom kontrakter og utvikling av politikk har han også utviklet sterke myndighetsforhold; han har en detaljert forståelse for hvordan regjeringen og FN jobber. Johann har mer enn 15 års investeringserfaring med å jobbe med flere aktive eierfond, hedgefond og risikofond som uavhengig styremedlem, investor, rådgiver og organisasjonsutvikler.

Han har jobbet med mer enn 60 regjeringer over hele verden i tillegg til å samarbeide med mer enn 10 FN-byråer, og har ledet og fullført mer enn fem resolusjoner for FNs generalforsamling. I 2006 ble han valgt ut som Young Global Leader (YGL) ved World Economic Forum. Han har også sittet som uavhengig styre i en rekke private og offentlige styrer.

For sitt arbeid for Right to Play og sin filantropiske tjeneste og ledelse, har han vunnet et antall internasjonale priser. I Norge ble han i 2011 utnevnt til ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for internasjonalt humanitært virke for barn og unge innen sport og idrett. Han mottok også Canadas orden fra generalguvernøren. 

Før han grunnla Right To Play, var Johann en olympisk hurtigløper og regnes som en av de største vinterolympene gjennom tidene. I 1994 skapte han verdensoverskrifter da han vant tre gullmedaljer i Lillehammer Olympic Games i Norge Norge. Han vant 3 verdensmesterskap og satte 11 verdensrekorder på hurtigløp. Han fikk hedersprisen under Idrettsgallaen i 2015.

Vis foredrag med Johann Olav Koss
Johann Olav Koss foredrag

Johann Olav Koss holder foredrag om:

 • Måloppnåelse
 • Atferdsendring
 • Endringsprosesser
 • Vinnerlag
 • Vinnerkultur
 • Verdier og verdibasert ledelse
 • Alt om bærekraftig jobb for forretninger og organisasjoner

Referanser

Johann Olav Koss sitt budskap passet veldig godt inn hos oss og han fikk gode tilbakemeldinger fra kollegaer. Kan absolutt anbefales.

Liv Stangeby Isaksen

Orkla IT
Uforpliktende forespørsel på Johann Olav Koss

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Johann Olav Koss