Lasting innhold ...

Bourrelle_JulienS_Monda_AS-low-res

Julien S. Bourrelle

Rakettforsker, ekspert på kulturelt mangfold, forfatter og foredragsholder

Julien S. Bourrelle har jobbet med internasjonalisering i 10 år. I dag arbeider han for å skape bedre nytte av en mangfoldig arbeidsstyrke i Norge, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Julien S. Bourrelle er utdannet rakettforsker, men mest kjent er han kanskje for sine foredrag om norsk kultur. I tillegg til å ha skrevet bøkene «The Social Guidebook to Norway» og «Nordmenn», er han gründer av Mondå – et prosjekt som bistår norske organisasjoner i å tjene bedre på mangfold. Kjernen i Mondå er bruk av humor for å forstå våre kulturelle forskjeller bedre, et virkemiddel som også går igjen i foredragene og bøkene hans.

Julien har jobbet med internasjonalisering i ti år og var det første internasjonale medlemmet av NTNU-styret. Han behersker engelsk, norsk, spansk og fransk flytende, og ble i 2014 tildelt Top 10-prisen av Kronprins Haakon. Top 10 er en årlig kåring av fremragende internasjonale rollemodeller i det norske arbeids- og samfunnsliv.

Julien holder foredrag på engelsk, norsk, fransk og spansk.

 

  Cracking the Norwegian code (foredrag 15 min – 90 min / kurs 3 timer – 2 dager)

  • Globaliseringen av verden tar aldri pause, og det blir viktigere og viktigere at vi forstår oss på andre kulturer. Desto viktigere er det kanskje at vi forstår vår egen kultur – og hvordan andre oppfatter den.
  • Få en bedre forståelse for Nordmenn og norsk kultur. Julien gir innsikt som åpner øyne – han underholder med historier og illustrerer med fokus på sosiallogikk, verbal og ikke-verbal kommunikasjon, høflighet, forhold, følelser, forventninger og oppfatninger.
  • Foredraget gjør rede for veien til bedre nytte av en mangfoldig arbeidsstyrke i Norge, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes. Et underholdende, uforglemmelig foredrag!

   

  Connecting with people (20 min – 120 min)

  • I dette foredraget deler Julien sin lidenskap – å få kontakt med folk. Han forteller om de konkrete handlinger og innstillinger man er nødt til å tilegne seg hvis man ønsker å skape et suksessfullt nettverk.
  • Det handler om hvordan vi kommuniserer og hvorfor vi gjør det vi gjør, hvordan man identifiserer muligheter, ser sammenhenger og tar en aktivt versus pro-aktiv tilnærming til ting.
  • Du lærer hvordan du skal kommunisere verbalt og ikke verbalt; blikkontakt, kroppsbevegelser, positur, stemmeleie, karisma, sjarm, etc. Julien involverer publikum og lar alle oppleve den emosjonelle tilbakemeldingen man får ved ulike interaksjoner.

   

  Public speaking  (45 min – 3 timer)

  • Hvorfor har det seg sånn at man vet at det vil bli en interessant og engasjerende tale når noen folk går på scenen, mens andre er umulige å høre på?
  • Julien holder foredrag for mange av de største bedriftene, universitetene og organisasjonene i Norge. I sine kurs og foredrag om å holde presentasjoner inspirerer han publikum og forteller om hvordan man fanger oppmerksomhet, skaper spenning og forsikrer seg om at folk husker budskapet ditt.
  • Han snakker om kroppsspråk, karisma og bruk av anekdoter. Julien tilbyr også tips om hvordan man begynner og avslutter en tale på en effektiv måte.
  • Du lærer å kontrollere nervøsitet og presentasjonsangst, selv når du snakker et fremmedspråk.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Julien S. Bourrelle

Les mer...

Foredragsholdere relatert til