Lasting innhold ...

julien-bourrelle

Julien S. Bourrelle

Ønsker du å forbedre den mangfoldige kommunikasjon? Det er det, denne rakettforsker og ekspert på mangfold brenner for!

Julien S. Bourrelle er utdannet rakettforsker fra fem forskjellige land. I dag jobber han med å dra bedre nytte av mangfold, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes, og ved å hjelpe mennesker fra alle kulturer med å kommunisere bedre.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Julien S. Bourrelle er utdannet rakettforsker, men mest kjent er han kanskje for sine foredrag om norsk kultur, nettverksbygging og presentasjonskteknikk.

I tillegg til å ha skrevet bøkene «The Social Guidebook to Norway» og «Nordmenn», er han gründer av Mondå – et prosjekt som bistår norske organisasjoner i å tjene bedre på mangfold. Kjernen i Mondå er bruk av humor for å forstå våre kulturelle forskjeller bedre, et virkemiddel som også går igjen i foredragene og bøkene hans.

Julien har jobbet med internasjonalisering i ti år og  var det første internasjonale medlemmet av NTNU-styret. Han behersker engelsk, norsk, spansk og fransk flytende. I 2014 ble han tildelt Top 10-prisen av Kronprins Haakon. Top 10 er en årlig kåring av fremragende internasjonale rollemodeller i det norske arbeids- og samfunnsliv.

Julien S. Bourrelle  foredrag holdes helst på engelsk, men kan også holdes dem på norsk, fransk og spansk om anledningen krever det.

 

  Julien S. Bourrelle foredrag

  Cracking the Norwegian code (foredrag 15 min – 90 min / kurs 3 timer – 2 dager)

  • Globaliseringen av verden tar aldri pause, og det blir viktigere og viktigere at vi forstår oss på andre kulturer. Desto viktigere er det kanskje at vi forstår vår egen kultur – og hvordan andre oppfatter den.
  • Få en bedre forståelse for Nordmenn og norsk kultur. Julien gir innsikt som åpner øyne – han underholder med historier og illustrerer med fokus på sosiallogikk, verbal og ikke-verbal kommunikasjon, høflighet, forhold, følelser, forventninger og oppfatninger.
  • Foredraget gjør rede for veien til bedre nytte av en mangfoldig arbeidsstyrke i Norge, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes. Et underholdende, uforglemmelig foredrag!

   

  Julien S. Bourrelle foredrag

  Connecting with people (20 min – 120 min)

  • I dette foredraget deler Julien sin kunnskap om hvordan man lett kan skape en god kontakt med andre og få dem til å føle seg komfortable rundt deg. Han presenterer konkrete handlinger og innstillinger man kan lære seg for at møter med nye mennesker skal føles lett, hyggelig og at de du møter får et positivt inntrykk deg.
  •  Foredraget handler mye om å være mer bevisst på hva man kommuniserer og hvordan man blir oppfattet i sosiale settinger. Julien snakker om verbal og ikke-verbal kommunikasjon; blikkontakt, kroppsbevegelser, kroppsholdning, stemmeleie, karisma, sjarm, etc. Julien involverer publikum og lar alle oppleve den emosjonelle tilbakemeldingen man får ved ulike interaksjoner.
  • Foredraget bygger på et grunnlag for å skape et godt nettverk og nye bekjentskaper. I foredrag med varighet over 45 min går Julien mer i dybden av nettverkbygging, hvordan man identifiserer muligheter, ser sammenhenger og tar en aktiv versus pro-aktiv tilnærming til å skape seg et godt nettverk.

   

  Julien S. Bourrelle foredrag

  Public speaking  (45 min – 3 timer)

  • I dette foredraget deler Julien sin kunnskap om hvordan man fanger oppmerksomheten, føler seg avslappet og lett får kontakt med publikum fra scenen.
  • Man lærer å bli mer bevisst på kroppsspråk, bruken av karisma og sjarm. Julien snakker om hvordan man kan bruke små historier for å få frem budskapet på en interessant måte.
  • Han gir også mange tips om effektive måter man kan begynne og avslutte en presentasjon på, som får tilhørerne til å følge med og huske det som bli sagt.
  • Du lærer å kontrollere nervøsitet og presentasjonsangst, selv når du snakker på et fremmedspråk
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Julien S. Bourrelle

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Julien S. Bourrelle