Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Den verdenskjente dansende lederen om det å tenke utenfor boksen.

Kjetil Krogstad

Kjetil Krogstad

Kjetil er “the crazy freedom you didn’t know you needed”, og sprer inspirasjon til trivsel og arbeidsglede ved å tenke utenfor boksen. Gjennom sine videoer på sosiale medier når han hele verden.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Krogstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Kjetil

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Ønsker du å gjøre ditt neste arrangement uforglemmelig? Da kan vi virkelig anbefale foredragsholder og ettertraktet gledesspreder, Kjetil Krogstad. Med sine dynamiske og utenfor-boksen presentasjoner trollbinder Kjetil Krogstad publikum over hele verden. Det er umulig å ikke bli inspirert og du vil få et foredrag som skaper engasjement både for deg som person, kollega og for bedriften din.

Med bakgrunn som leder og utdannelse innenfor ledelse, deler Kjetil sine erfaringer om arbeidsglede, og hva det å tenke utenfor boksen kan gjøre for deg og din bedrift i alt fra employer branding og rekruttering, til markedsføring og merkevarebygging.

Et foredrag med Kjetil Krogstad gir deg:

 • En unik og inspirerende foredragsholder som engasjerer, er nytenkende og gir deg latter og glede
 • Et foredrag som garantert inspirerer til å tørre å tenke utenfor boksen
 • Konkrete verktøy til bruk for arbeidsmiljøet, rekruttering, employer branding, sosiale medier m.m.

Med sine over 650 000 følgere på sosiale medier har Kjetil blitt kåret til en av Norges største influensere på Instagram, og blitt den dansende lederen som når langt utenfor landegrensene. Og med sine 10 år som leder har han pushet grenser og gjort nye oppdagelser innenfor ledelse, rekruttering, markedsføring og sosiale medier, som han gjerne vil dele med flere.

Her danser Kjetil på God Morgen Norge, og forteller om sin utrolige reise i sosiale medier.

 

Kjetil omtales som “the crazy freedom you didn’t know you needed” og til sin enorme følgeskare i sosiale medier, sprer han glede til hele verden. Her kan vi garantere at du får både inspirasjon til trivsel og arbeidsglede, samtidig som du får konkrete tips til å bedre omdømmet og gjøre arbeidsplassen til et attraktivt sted å jobbe. På kjøpet får man i tillegg et innblikk i hans metoder for å nå langt i sosiale medier, og samtidig bygge en merkevare som har blitt et fenomen på verdensbasis. Her er det inspirasjonsgaranti!

Kjetil har i tillegg til sin lederrolle i barnehage, hatt ulike styreverv, studert ledelsesfag, reist Norge rundt med Visit Norway og brukes nå som markedsføringsrådgiver av bedrifter, både i Norge og i utlandet.

Som den første barnehagelederen noensinne var Kjetil i 2017 nominert til kåringen “årets unge ledere” og kan skilte med flere nyhetsoppslag om nytenking, rekruttering og utvikling av organisasjoner. I 2023 var Kjetil Krogstad nominert til “Selg Norge Prisen 2023” av NHO reiseliv, sammen med Troll på Netflix og Succesion på HBO. Og i 2023 vant han “Best Entertainment Influencer” på WIBA awards i Cannes (World Influencers & Bloggers Awards).

 

 

Kjetil kan holde foredrag på både norsk og engelsk, og tilpasser alltid sine foredrag etter kundens behov.

 

Vis foredrag med Kjetil Krogstad
Kjetil Krogstad foredrag

Arbeidsglede - Tør å være leken!

 • Hvordan kan egentlig arbeidsglede ha direkte innvirkning på bunnlinjen i bedriften?
 • Hvis alle tør å være mer lekne og ha det gøy på jobb, kan det resultere i et fantastisk arbeidsmiljø, som igjen kan skape konkrete resultater for deg som person, men også bedriften din.
 • Kjetil tar deg gjennom en rekke inspirerende og nyttige verktøy for å skape økt trivsel og arbeidsglede i organisasjonen.
 • Det er rett og slett umulig å ikke la seg rive med av denne energiske og inspirerende foredragsholderen!
Kjetil Krogstad foredrag

Ledelse utenfor boksen

 • Hva kan det å tenke utenfor boksen gjøre for deg og din bedrift?
 • Kjetil er kjent for å gå nye veier – og lykkes med det. Få konkrete tips og triks for å stikke deg ut i markedet, og bidra til vellykket rekruttering, samt ansatte som trives.
Kjetil Krogstad foredrag

Sosiale medier - Hvordan lykkes?

 • Fra 350 til 350 000 følgere på ett år! Hvordan er det mulig?
 • I dette foredraget får du erfaringsdeling på hvordan å bruke minst mulig tid på sosiale medier til størst mulig effekt.
 • Hvordan er det å jobbe med sosiale medier – hvilke muligheter skaper det?
 • Inspirasjon, tips og triks til hvordan lage innhold og bruke mediene smart.

Referanser

Kjetil presenterer et foredrag uten om det vanlige. Ikke alle som får 50 ingeniører til å danse sammen :-)

Karl-Fredrik Sandelin Velle

NITO

Kjetil Krogstad var konferansier for Fabelaktig Fredag, som er et stort arrangement i Larvik. Han leverte absolutt på scenen! Engasjerte publikum fra sekund 1. Fikk salen med 500 mennesker til å reise seg og danse ... hele to ganger i løpet av kvelden! Skapte latter og bød absolutt på seg selv! Var flott og samarbeide med Kjetil i forkant og under. Profesjonell og trygg!

Åshild Vik Blikstad

IFOKUS ARBEIDSINKLUDERING AS

Kjetils foredrag var mer enn bare et foredrag. Han er en gledesspreder som skapte et energifylt og levende miljø. Faktisk var det så energifylt at alle konferansedeltagerne endte opp med å danse. Ja, du leste riktig - danse! Dette var intet mindre enn unikt i en konferanse setting. Men Kjetils foredrag handlet ikke bare om glede og energi. Det var også en oppfordring til å tenke utenfor boksen, til å utfordre det etablerte og holde alle muligheter åpne. Han provoserte våre tanker på en måte som inspirerte til nytenkning, innovasjon, og kreativitet. Rett og slett en minneverdig opplevelse!

Erik Kjernlie

Glede.app

Kjetil er et fyrverkeri av en person, en energibunt av en foredragsholder og en inspirator av de sjeldne. Hans formidlingsevne er genuin, levende og jordnær. Han har en enkel visjon, som han formidler gjennom dans, inspirerende eksempler og morsomme videosnutter. At han i tillegg er en likandes fyr med beina godt plantet på jorden, gjør at han er enkel å samarbeide med og kommer med gode forslag til et produktivt samarbeid.

Camilla Caspersen

FRONT Leadership
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Krogstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Kjetil Krogstad