Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-01-blue

Bruk kraften i samarbeid til å lykkes

Knut Skeie Solberg

Knut Skeie Solberg

Opplev en erfaren og populær konferansier som tilfører arrangementet profesjonalitet og engasjement, eller et innholdsrikt foredrag om viktigheten av samhandling for å lykkes i teamet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

De siste årene har Knut Skeie Solberg jobbet tett med Karsten Warholm, Leif Olav Alnes, Team Ingebrigtsen og resten av Norsk Friidrett. I årevis før det har han jobbet med resten av idretts-Norge gjennom media. Nå har han som historieforteller satt erfaringene fra idretten i et fascinerende lys som handler om oss alle.

Booker du Knut Skeie Solberg får du:

 • Muligheten til å bli med i kulissene bak noen av norgeshistoriens største idrettsbragder signert toppidrettsutøvere som Karsten Warholm, Team Ingebrigtsen og Aksel Lund Svindal.
 • Kunnskap om og bevisstgjøring på hvordan samarbeid – og det å se hverandre – skaper læring, kraft og energi.
 • Foredrag og konferansieroppdrag skreddersydd til å møte dine behov.

Knut Skeie Solberg har lang erfaring med å jobbe tett på våre ypperste idrettsutøvere som programleder, sportsanker, debattleder og reporter for NRK, TV 2, TV-Norge og Discovery. Han ledet over 60 sendinger av Sportsdebatten på TV 2, og har blant annet gjort 100 timer direktesending på engelsk som programleder for de internasjonale sendingene fra Sjakk-VM i New York.

Knut Skeie Solberg har hatt en svært idrettsaktiv oppvekst og har alltid brent for formidling og historiefortelling. Han har alltid strukket seg etter å begeistre og utfordre i samme ærend. Han har vært toastmaster, konferansier og møteleder siden tidlig tenårene – og synes fortsatt dette er noe av det mest givende og inspirerende som finnes.

Knut har hatt rundt 30 store foredrag og konferansieroppdrag i året for Coop og andre næringsaktører. Han har blant annet inspirert over 800 butikksjefer under butikksjefssamlingen til Coop Extra. Som konferansier bidrar han med gode og kreative presentasjoner av konferansens aktører, han tar publikum og foredragsholdere på alvor og sørger alltid for sømløse overganger.

Vis foredrag med Knut Skeie Solberg
Knut Skeie Solberg foredrag

Samhandlingens kraft

 • I foredraget «Samhandlingens kraft» får du bli med bak fasaden til blant annet Karsten Warholm og Team Ingebrigtsen. Og i kulissene til idrettsutøvere som Aksel Lund Svindal.
 • Knut forteller om hvilken effekt våre råeste idrettsutøvere i individuell idrett har av å jobbe sammen og la seg inspirere av hverandre.
 • I et kollektiv er samhandling essensielt for å lykkes. Det er positivt for læring, skaper kraft og frigjør energi – både for den som heier og ser og den som blir heiet på og blir sett. Her mener Knut idretten er rå – og viser til flere inspirerende eksempler på flere nivåer.
 • Og: Disse aspektene er viktigere enn noen gang etter en pandemi som har skapt avstand og utfordringer vi knapt visste fantes. Nå skal teamene for alvor finne hverandre igjen. I foredraget snakker Knut om hvordan du og din virksomhet kan komme styrket ut det han kaller samhandlingens syretest.
 • Knut fremhever budskapet med video og unik historiefortelling, og skreddersyr gjerne innholdet i foredraget etter din bedrifts behov.
Knut Skeie Solberg konferansier

Konferansier

 • Knut Skeie Solberg er en erfaren og engasjert konferansier som stiller med gode og kreative presentasjoner av konferansens aktører.
 • Han tar publikum og foredragsholdere på alvor og sørger alltid for sømløse overganger.
 • Book Knut som profesjonell konferansier til ditt arrangement i dag!
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Knut Skeie Solberg