Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Bruk kraften i samarbeid til å lykkes

Knut Skeie Solberg

Knut Skeie Solberg

Opplev en erfaren og populær konferansier som tilfører arrangementet profesjonalitet og engasjement, eller et innholdsrikt foredrag om viktigheten av samhandling for å lykkes i teamet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Knut

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

De siste årene har Knut Skeie Solberg jobbet med norsk friidretts gullgenerasjon. I årevis før det har han jobbet i kulissene med resten av idretts-Norge gjennom media. Nå har han som historieforteller og kommunikasjonsrådgiver satt erfaringene fra idretten i et fascinerende lys som handler om oss alle.

Booker du Knut Skeie Solberg får du:

 • Muligheten til å bli med i kulissene bak noen av norgeshistoriens største idrettsbragder signert toppidrettsutøvere som Karsten Warholm og Aksel Lund Svindal.
 • Kunnskap om og bevisstgjøring på hvordan samarbeid – og det å se hverandre – skaper læring, kraft og energi.
 • Foredrag og konferansieroppdrag skreddersydd til å møte dine behov.

Knut Skeie Solberg leder nå podkasten «Våre vinnere» der han ukentlig møter våre idrettsprofiler. Han har lang erfaring med å jobbe tett på våre ypperste idrettsutøverne som programleder, sportsanker, debattleder og reporter for NRK, TV 2, TV-Norge og Discovery. Han ledet over 60 sendinger av Sportsdebatten på TV 2, og har blant annet gjort 100 timer direktesending på engelsk som programleder for de internasjonale sendingene fra Sjakk-VM i New York.

Knut Skeie Solberg har hatt en svært idrettsaktiv oppvekst og har alltid brent for formidling og historiefortelling. Han har alltid strukket seg etter å begeistre og utfordre i samme ærend. Han har vært toastmaster, konferansier og møteleder siden tidlig tenårene – og synes fortsatt dette er noe av det mest givende og inspirerende som finnes.

Knut har hatt rundt 30 store foredrag og konferansieroppdrag i året for Coop og andre næringsaktører. Han har blant annet inspirert over 800 butikksjefer under butikksjefssamlingen til Coop Extra. Som konferansier bidrar han med gode og kreative presentasjoner av konferansens aktører, han tar publikum og foredragsholdere på alvor og sørger alltid for sømløse overganger.

Vis foredrag med Knut Skeie Solberg
Knut Skeie Solberg foredrag

Samhandlingens kraft

 • Kraften i samhandling og gevinsten i hvordan vi kommuniserer og ser hverandre er større enn noen gang nå etter en pandemi som har skapt avstand og utfordringer vi knapt visste fantes. Nå skal teamene for alvor finne hverandre igjen. I foredraget snakker Knut om hvordan du og din virksomhet kan gripe de mulighetene som nå ligger i at vi alle nærmest er sulteforet på å handle sammen.
 • I et kollektiv er samhandling essensielt for å lykkes. Det er positivt for læring, skaper kraft og frigjør energi – både for den som heier og ser og den som blir heiet på og blir sett. Det handler om hvordan små justeringer på hvordan vi kommuniserer og behandler hverandre kan utgjøre enorme forskjeller. Her mener Knut idretten er rå – og viser til flere inspirerende eksempler på flere nivåer.
 • I foredraget får du bli med bak fasaden til blant annet Karsten Warholm. Du får også bli i mediekulissene til idrettsutøvere som Aksel Lund Svindal.
 • Knut forteller om hvilken effekt våre råeste idrettsutøvere i individuell idrett har av å jobbe sammen og la seg inspirere av hverandre i teamet sitt.
 • Knut fremhever budskapet med video og unik historiefortelling, og skreddersyr gjerne innholdet i foredraget etter din bedrifts behov.
Knut Skeie Solberg konferansier

Konferansier

 • Knut Skeie Solberg er en erfaren og engasjert konferansier som stiller med gode og kreative presentasjoner av konferansens aktører.
 • Han tar publikum og foredragsholdere på alvor og sørger alltid for sømløse overganger.
 • Book Knut som profesjonell konferansier til ditt arrangement i dag!

Referanser

Gåsehud og faglig verdi om hverandre! Måten Knut hadde satt seg inn i Bertel O Steen var noe vi ikke hadde opplevd før. Foredraget på dagtid passet ekstremt godt til vår gruppe hvor «Samhandlingens kraft» ble formidlet til terningkast seks. Knuts leveranse som konferansier toppet det hele og en evaluering i ledergruppen konkluderer med at hans tilstedeværelse gjorde arrangementet til "upper-class"!

Anders Hage, Daglig leder

Bertel O. Steen AS

Fantastisk foredrag av en engasjert Knut Skeie Solberg. Han la ned mye forhåndsarbeid og fikk super tilbakemelding.

Geir Rune Berntsen

Felleskjøpet Rogaland Agder

Knut hadde helt tydelig forberedt seg godt til foredraget og knyttet mange paraleller til både gjestene individuelt, bedrifter og til hockey, som er vår idrett. Veldig trivelig mann, inkluderende og varm foredragsholder med en innholdsrik historie å formidle.

Paula Hewitt

Stavanger Oilers

Knut hadde en unik måte å flette egne erfaringer fra idretten opp mot vår industri og organisasjon. Klar og tydelig kommunikatør som gikk rett hjem hos oss.

Kjetil Alm-Kristiansen

Janssen

Foredraget ble holdt på en særdeles profesjonell og erfaren måte, som helt tydelig viste Knut sin evne til å tydeliggjøre et budskap. Gjennom gode og relevante forberedelser, der vår situasjon ble flettet inn i foredraget, ble budskapet spesielt sterkt og relevant. Vi ble rett og slett litt satt ut av hvor godt det passet for oss. Vi vil med dette takke for et meget godt og relevant foredrag som fortsatt er en «snakkis» på kontoret!»

Helge C. Haugen, Adm. dir. Coop Norge Eiendom

Coop

Ikke bare lyktes Knut i å skape flyt og sammenheng, vi ble loset gjennom seansen med engasjement, humor og innlevelse. Programmet ble gjennomført på oppsatt tid, og tekniske utfordringer ble håndtert på en måte som gjorde at publikum ikke en gang la merke til det. Ekstremt profesjonelt!

Christian Topstad, Kommunikasjonssjef

Folkehallene

Foredraget ble holdt på en særdeles profesjonell og erfaren måte, som helt tydelig viste Knut sin evne til å tydeliggjøre et budskap. Gjennom gode og relevante forberedelser, der vår situasjon ble flettet inn i foredraget, ble budskapet spesielt sterkt og relevant. Vi ble rett og slett litt satt ut av hvor godt det passet for oss. Vi vil med dette takke for et meget godt og relevant foredrag som fortsatt er en «snakkis» på kontoret!»

Helge C. Haugen, Administrerende direktør

Coop Norge Eiendom

Knut Skeie Solberg er fantastisk til å tilpasse seg publikum, han har en god stemme og en god formidlingsevne. Vi som var med var alle fornøyde med hans jobb.

Roy Hegreberg

Tour des Fjords
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Knut Skeie Solberg