Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Bruk kraften i samarbeid til å lykkes

Knut Skeie Solberg profilbilde

Knut Skeie Solberg

Opplev en erfaren og populær konferansier som tilfører arrangementet profesjonalitet og engasjement, eller et innholdsrikt foredrag om viktigheten av samhandling for å lykkes i teamet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Knut

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Knut Skeie Solberg inspirerer, engasjerer og skaper utvikling i små og store bedrifter over hele landet. Der du som sitter i salen, ditt team og dine folk alltid spiller hovedrollen.

Solbergs tydelige mål er å gi dere et nytt syn på samarbeid og hvordan kruttsterke og velfungerende team skapes – gjennom egne erfaringer i toppidretten og næringslivet – gjennom en formidling du kommer til å huske.

Knut holder foredrag foran 1000+ ledere på noen de største scenene i landet, men også på møterommet foran teamet ditt på fem. Hans skreddersøm passer like godt begge steder.

Booker du Knut Skeie Solberg får du:

 • Muligheten til å bli med i kulissene bak noen av norgeshistoriens største idrettsbragder signert toppidrettsutøvere som Karsten Warholm og Aksel Lund Svindal
 • Konkrete verktøy som trigger samarbeid og kommunikasjon
 • Foredrag og konferansieroppdrag skreddersydd til å møte dine behov

Knut Skeie Solberg er foredragsholder, konferansier og kommunikasjonsrådgiver med bakgrunn som journalist og programleder i TV2, NRK og Discovery. Han har studert journalistikk, kommunikasjon, sosiologi og idrett ved Universitetet i Stavanger. Og som kommunikasjonssjef i Norsk Friidrett han Solberg jobbet tett med Karsten Warholm, Leif Olav Alnes, det norske friidrettslandslaget, 1000 klubber og 80.000 medlemmer.

De siste årene har han jobbet med ledere og bedrifter som rådgiver i næringslivet. Knut Skeie Solberg  holder foredrag om kraften i samarbeid, der han blant annet setter mekanismene fra idretten direkte i kontekst med ditt team på en unik måte. I tillegg til å holde foredrag, leder han konferanser og debatter – og brenner sterkt for verktøyene som trigger samarbeidet og kommunikasjonen som tar teamet ditt og arbeidsplassen din til neste nivå.

Siden juni 2021 har Knut Skeie Solberg ledet den populære podkasten “Våre vinnere”. En podkast der han møter mennesker i jakt på hva som egentlig definerer en vinner – og hvilke mekanismer som ligger bak det å lykkes. Lise Klaveness, Birgit Skarstein, Erna Solberg, Ståle Solbakken, Lars Erik Lund, Olaf Tufte, Bent Stiansen, Marco Elsafadi, Grace Bullen og Maren Lundby er blant et tresifret antall spennende gjester.

Med en unik kunnskaps- og erfaringsbank med over 100 møter med 100 av våre beste individer og lagspillere, setter han oppskriften, erfaringen og historiene i din bedrifts kontekst.

Vis foredrag med Knut Skeie Solberg
Knut Skeie Solberg foredrag

Samhandlingens kraft

 • Knut har et tydelig mål om å gi deg og din bedrift et nytt syn på samarbeid, hvordan velfungerende team skapes og hvordan siloer brytes. Og hvordan det kan gjøres mest effektivt ut fra akkurat din bedrifts muligheter og hverdag.
 • Det handler om hvordan små justeringer på hvordan vi kommuniserer og behandler hverandre kan utgjøre enorme forskjeller både bunnlinje og trivsel. Om hvordan laget og felleskapet blir grunnmuren og kraften som alltid er der.
 • Om hvordan du på best mulig måte kan aktivere mangfoldet og få med alle ledd i organisjonen på endring og utvikling. Sosial bærekraft på sitt beste.
 • I foredraget blir du kjent med hvordan Karsten Warholm og Leif Olav Alnes kanskje er best i verden på kommunikasjonen og relasjonene som skaper utvikling og trivsel samtidig. På ærlighet med kjærlighet. Du får også bli i mediekulissene til idrettsutøvere som Aksel Lund Svindal.
 • Knut fremhever budskapet med video og unik historiefortelling. Han skreddersyr alltid innholdet i foredraget etter din bedrifts behov.
Knut Skeie Solberg konferansier

Konferansier

 • Knut Skeie Solberg er en erfaren og engasjert konferansier som stiller med gode og kreative presentasjoner av konferansens aktører.
 • Han tar publikum og foredragsholdere på alvor og sørger alltid for sømløse overganger.
 • Book Knut som profesjonell konferansier til ditt arrangement i dag!

Kraften i å se hverandre

Knut Skeie Solberg holder foredrag om samarbeid for 1000 ledere i The Qube på Gardermoen.

Vis foredrag med Knut Skeie Solberg

Referanser

Gåsehud og faglig verdi om hverandre! Måten Knut hadde satt seg inn i Bertel O Steen var noe vi ikke hadde opplevd før. Foredraget på dagtid passet ekstremt godt til vår gruppe hvor «Samhandlingens kraft» ble formidlet til terningkast seks. Knuts leveranse som konferansier toppet det hele og en evaluering i ledergruppen konkluderer med at hans tilstedeværelse gjorde arrangementet til "upper-class"!

Anders Hage, Daglig leder

Bertel O. Steen AS

Fantastisk foredrag av en engasjert Knut Skeie Solberg. Han la ned mye forhåndsarbeid og fikk super tilbakemelding.

Geir Rune Berntsen

Felleskjøpet Rogaland Agder

Helt fantastisk!

Linn Lolland

DNB

Knut hadde helt tydelig forberedt seg godt til foredraget og knyttet mange paraleller til både gjestene individuelt, bedrifter og til hockey, som er vår idrett. Veldig trivelig mann, inkluderende og varm foredragsholder med en innholdsrik historie å formidle.

Paula Hewitt

Stavanger Oilers

Knut hadde en unik måte å flette egne erfaringer fra idretten opp mot vår industri og organisasjon. Klar og tydelig kommunikatør som gikk rett hjem hos oss.

Kjetil Alm-Kristiansen

Janssen

Foredraget ble holdt på en særdeles profesjonell og erfaren måte, som helt tydelig viste Knut sin evne til å tydeliggjøre et budskap. Gjennom gode og relevante forberedelser, der vår situasjon ble flettet inn i foredraget, ble budskapet spesielt sterkt og relevant. Vi ble rett og slett litt satt ut av hvor godt det passet for oss. Vi vil med dette takke for et meget godt og relevant foredrag som fortsatt er en «snakkis» på kontoret!»

Helge C. Haugen, Adm. dir. Coop Norge Eiendom

Coop

Ikke bare lyktes Knut i å skape flyt og sammenheng, vi ble loset gjennom seansen med engasjement, humor og innlevelse. Programmet ble gjennomført på oppsatt tid, og tekniske utfordringer ble håndtert på en måte som gjorde at publikum ikke en gang la merke til det. Ekstremt profesjonelt!

Christian Topstad, Kommunikasjonssjef

Folkehallene

Foredraget ble holdt på en særdeles profesjonell og erfaren måte, som helt tydelig viste Knut sin evne til å tydeliggjøre et budskap. Gjennom gode og relevante forberedelser, der vår situasjon ble flettet inn i foredraget, ble budskapet spesielt sterkt og relevant. Vi ble rett og slett litt satt ut av hvor godt det passet for oss. Vi vil med dette takke for et meget godt og relevant foredrag som fortsatt er en «snakkis» på kontoret!»

Helge C. Haugen, Administrerende direktør

Coop Norge Eiendom

Knut Skeie Solberg er fantastisk til å tilpasse seg publikum, han har en god stemme og en god formidlingsevne. Vi som var med var alle fornøyde med hans jobb.

Roy Hegreberg

Tour des Fjords

Fantastisk foredragsholder som hadde forberedt seg utrolig godt. Han oppsummerte våre to fagdager perfekt med sitt foredrag, og var en god motivasjon for oss til å jobbe videre med tematikken for samlingen. Han var engasjerende, uten å være "påtrengende", med en meget behagelig fremtoning. Han har fått toppscore fra våre deltagere, og anbefales på det sterkeste.

Mona Delet Langbo

Thon Holding AS
Uforpliktende forespørsel på Knut Skeie Solberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Knut Skeie Solberg