Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
Mah-Rukh Ali

Mah-Rukh Ali

Med mange års erfaring som både jouralist og redaktør, tilbyr hun svært spennende foredrag om Iran og Midtøsten!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Mah-Rukh Ali

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Mah-Rukh

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Mah-Rukh Ali har jobbet i norsk mediebransje i 16 år og er et av Norges mest profilerte ansikter i Nyhetene. Hun har vært programleder i Nyhetene på TV 2 i ti år, og i 2007 ble hun headhuntet til TV2 fra NRK for å starte opp TV2 Nyhetskanalen. Det ble en stor TV-suksess.

Mah-Rukh Ali ble landets yngste nyhetsanker, og også den første med flerkulturell bakgrunn som ankret nasjonale nyheter på norsk fjernsyn.

Mah-Rukh har jobbet i NRK Dagsrevyen, Dagsnytt, i Dagsnytt 18, Aftenposten og Dagbladet. I tillegg har hun vært distriktsredaktør i NRK. Hun har vært spaltist i Klassekampen, og er i dag fast gjestekommentator for Dagens Næringsliv om utenriks og sikkerhet.

Mah-Rukh har mastergrad i internasjonal politikk og diplomati fra SOAS i London. Hun er journalistutdannet i Volda, og har bachelorgrad fra Lahore. Hun har også vært på forskeropphold ved prestisjeuniversitet i Oxford.

I 2015 skrev hun den første boken om IS på norsk. Boken ble en bestselger, og har blitt trykket i 26 000 eksemplarer. Nå er hun klar med ny bok, Iran og det nye Midtøsten.

Mah-Rukh Ali foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis forelesninger med Mah-Rukh Ali

  Mah-Rukh Ali foredrag

  Iran og det nye Midtøsten

  • Iran er en voksende stormakt med en nøkkelposisjon i Midtøsten og med en viktig rolle i bekjempelsen av terror.
  • De er både den stabile parten i Midtøsten som kan bli en viktig samarbeidspartner for Vesten, men landet har samtidig vært inspirasjonskilden for radikale bevegelser som ønsker sharialovgivning og rene islamske stater.
  • Er Iran Midtøstens beste håp eller regionens største fare? Er de Vestens venn eller fiende? Dette er spørsmålene Mah-Rukh Ali prøver å gi svar på i foredraget Iran og det nye Midtøsten
  • Dette Mah-Rukh Alie foredrag undersøker hvordan et kulturelskende og velutdannet samfunn som Iran kunne velge et teokrati og bli den eneste rene islamske staten i verden. Hun finner svar gjennom en reise i Irans nære politiske historie.
Uforpliktende forespørsel på Mah-Rukh Ali

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Mah-Rukh Ali