Lasting innhold ...

Marthe Valle

Marthe Valle

Artist og Spellemanvinner - musiker med et stort hjerte og kloke ord.

Marthe Valle har som artist vunnet Spellemannprisen, gitt ut syv plater og turnert i Norge siden 2004. I sine konsertforedrag drar hun inn dyktigheten og inderligheten som musiker for å skape en unik opplevelse.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Marthe Valle er en kjent sanger og artist fra Harstad som er bosatt i Bergen.

Som musiker har Marthe en imponerende portefølje da hun har gitt ut 7 plater, vunnet Spellemannpris, og turnert i Norge siden 2004. Dette har gitt henne et omdømme som en dyktig artist, og er blitt godt kjent for hennes tilstedeværelse på scenen.

Marthe har også hatt utallige singler listet på norsk radio, og er kjent for sitt varme og nære uttrykk. Dette er også uten tvil til hjelp i hennes konsertforedrag om menneskers indre følelser. Gang på gang får Marthe overveldende positive tilbakemeldinger på det varme inntrykket publikum sitter igjen med etter foredragene hennes.

I tillegg til karrièren som musiker er Marthe også utdannet sykepleier, og har et sterkt sosialt engasjement. I Bergen jobber hun innenfor psykiatri og rusomsorg og er daglig engasjert med å hjelpe andre i hennes nærområde.

Hun har også samarbeidet med både Norsk Folkehjelp og Kirkens Bymisjon, og arbeidet som helsearbeider både i Midtøsten og Hellas under flyktningkrisen. Det er tydelig at lidenskapen til Marthe er å heve livskvaliteten til de rundt seg, og bruker egenskapene hun har til å fullføre dette – både i hverdagen og i foredragene sine.

I foredragene sine byr Marthe på utrolig mye av seg selv og har et mål om å bedre hverdagen til sitt publikum med en unik og spennende opplevelse.

Marthe tilbyr også rene musikalske innslag på konferanser og eventer, dette skaper en vakker ramme rundt mange ulike typer arrangement.

  Marthe Valle foredrag

  RO/URO

  RO/URO er et konsertforedrag av og med Marthe Valle.

  Foredraget var bestillingsverk til Festspillene i Nord-Norge i 2018, og kommer også som plateutgivelse 28. september 2018. Foredraget har utgangspunkt i uroen i oss, og hvordan vi skal leve med den i en tid der så mye skaper urolighet og fokus blir tatt bort fra det indre. Som sykepleier i psykiatri har Marthe i mange år jobbet tett på denne tematikken, og skrevet musikk som setter ord på indre uro og hvordan vi skal finne balansen i livets bølgedaler. Ensomhet og depresjon er folkesykdommer i Norge, og særlig depresjon er høyt oppe på listen over grunner til at mennesker er sykemeldt i Norge.

  Dette foredraget inneholder:

  • Hva depresjon og ensomhet er, og hvordan kan vi forebygge dette på best mulig måte både for oss selv og i sosiale relasjoner og på jobb?
  • Hvordan vi skal leve med de naturlige bølgedalene i livet, og håndtere vår indre uro i en tid som krever så mye av oss
  • Budskap som forsterkes igjennom dedikert formidling av tekst og musikk som berører det innerste i oss. Marthe er en artist som når inn til lytteren, og med faglig dyktighet og musikalsk inderlighet både inspirerer og bidrar hun til refleksjon og endring.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Marthe Valle

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Marthe Valle