Lasting innhold ...

DSC_5668

Odd-Bjørn Hjelmeset

Med bakgrunn som lagrensløper, programleder og sponsorsjef er han ekspert på fellesskap og suksessmiljø!

Med sitt gode humør treffer Odd-Bjørn Hjelmeset oss midt i hjertet. Odd-Bjørn er en stayer, en lagspiller og en sann humørspreder. Han kan se tilbake og vise til fem gull og tre bronse i VM, i tillegg til både sølv og bronse i OL. Med det engasjerende foredraget «Korleis» gir han dypere innsikt i motivasjon, medgang og suksess!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Odd-Bjørn Hjelmesets oppskrift for å lykkes er å spille på lag og gjøre hverandre gode.

Han har åtte verdenscupseiere i sin periode som langrennsløper, er tildelt Holmenkollmedaljen og fikk folkets pris under Idrettsgallaen i 2008. I 2012 mottok han den prestisjetunge «Egebergs Ærespris».

Han har jobbet som langrennskommentator i TV2 sporten og vært sponsorsjef i Bama de siste fem årene. Nå har han akkurat blitt ansatt i Norges Skiskytterforbund som Idrettssjef og gleder seg til å ta fatt i nye og utfordrende oppgaver der. Odd-Bjørn har også vært programleder for tv-serien «Ingen grenser».

Et Odd-Bjørn Hjelmeset foredrag er lett å bruke til mye – han er alltid åpen for dialog og kan derfor også skreddersy oppdrag for kunder.

Dersom det er foredrag over flere dager eller om det er ønskelig å knytte han opp til flere elementer under et foredrag, har han også vært benyttet til å ha trening.

Odd-Bjørn har lang erfaring som konferansier på både små og store forsamlinger. Dette er noe han behersker godt.  Han kan også “bake” inn sitt eget foredrag, om det er ønskelig i slike oppdrag også.

Odd-Bjørn tar også teknikkkurs i gruppe. Et stort firma med mange ansatte ønsket han for eksempel som motivator en gang i uken. De startet med frokost med motivasjon fra Odd-Bjørn, og hadde gåtur/løpetur etterpå. Dette resulterte i mindre sykefravær i bedriften (basert på målinger).

  Odd-Bjørn Hjelmeset foredrag

  Korleis

  • Hva er motivasjon og hva skal til for å bli motivert?
  • Andres seier – din glede! Om å unne andre suksess, i langrennssporet, på jobben og privat.
  • Fellesskap og fokus – slik snur du motgang til medgang, sammen med teamet ditt.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Odd-Bjørn Hjelmeset