Lasting innhold ...

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak

En unik foredragsholder som utfordrer våre antagelser om det "normale". Både underholdende og innsiktsfullt

Pelle Sandstrak holder underholdende foredrag om tourettes syndrom. I foredraget vrir og vender han på begrepene normalitet og vanlighet, og får oss til å innse at det å være fullt frisk er en ganske så farlig tilstand.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Pelle Sandstrak er en svært populær foredragsholder som reiser rundt i Skandinavia, Europa og Nord-Amerika med foredraget ”Mr. Tourette og jeg”. Overalt hvor han kommer får han en helt fantastisk mottakelse.

Pelle har vokst opp med tourettes syndrom og er opptatt av hva som egentlig er normalt.

Foredraget går i et enormt tempo, bare avbrutt av applaus, gapskratt og dype sukk – ingen forlater lokalet uberørt.

Pelle er opptatt av at livet er en berg- og dalbane. Han går det perfekte livet etter i sømmene og funderer over vårt behov for å bestandig ”ha det bra”.

Han oppfordrer hver og en av oss til å ikke frykte de/det som er annerledes, men heller å ta vare på vår egen og andres unike særegenheter – i privatlivet som i arbeidslivet.

Pelle Sandstrak foredrag kan holdes på svensk, norsk, nynorsk, trøndersk, engelsk, tysk-engelsk og dansk.

  Pelle Sandstrak foredrag

  Mr. Tourette og jeg

  Fra uteligger og hjemløs til feiret foredragsholder og forfatter

  • Et foredrag i 97 ulike versjoner. Foredraget er hold i store konsertsaler med fruktbolle på kanten av scenen, til små fuktige klasserom med viskelær på kanten av bordet.
  • Pelle Sandstrak forteller og skildrer de menneskene og kollegaene som så gjennom hans personlighet, som inkluderte han i fellesskapet og ikke bare så på han som en diagnose. Dette gav både fremgang og ettertanke om hva som er normalt – hvordan vi møter det uvanlige, hvem er vanlig, hvem tror man er normal?
  • Med hjelp av egen vilje og andre menneskers positive storhet, fikk Pelle et positivt selvbilde og stor fremgang profesjonelt og privat. Han skildrer og forteller med absurd humor og alvor om sine erfaringer som kommer til å gi deg uslipne nøkler å frigjøre de inngrodde vanetankene med.
  • Pelle Sandstraks foredrag ligner ingenting annet – et annerledes stand-up foredrag med humor, pedagogikk og tragedie.
  • År av magiske ritualer og tics fikk plutselig et navn og en ny mulighet. Pelle var skitten, utenfor samfunnet, sov i biler, en taper. Veien videre, til innsiden av samfunnet, var preget av motgang som sakte forvandlet seg til fremgang. Takket være egen touretteenergi og andres totalempati.
  • I foredragene som inneholder store porsjoner absurd og fysisk humor, men med et innhold som får de fleste til å måpe, fokuserer Pelle fremfor alt på de menneskene som trodde på han og gav han et selvbilde ved å oppføre seg forstyrret og våge å gjøre feil.

   

  Pelle Sandstrak foredrag

  «Mr. Tourette og jeg 2.0»

  Veien framover – innenfra og ut!

  • Endelig er den her, den etterlengtede og frittstående oppfølgeren til den klassiske ”Mr. Tourette og jeg” – som også har fått fantastiske publikumsreaksjoner!
  • Fokus denne gangen er på motivasjon og på å hjelpe. Foredraget har flere ”direkte fra livet”-eksempler, treffende assosiasjoner og unike insider tips!
  • Pelle skisserer et liv styrt av impulser, tics og tvang samtidig som han viser at det er mulig å kompensere for symptomene.
  • Først og fremst får vi høre det håpefulle budskapet om hvordan vi kan styrke sjelen vår og oppnå holdningen: Så frisk som jeg vil være!

   

  Pelle Sandstrak foredrag

  Mr. Tourette – for uvanlighetens skyld

  • Hvordan møte det uvanlige, hvem er vanlig, hvem tror man er normal?
  • Pelle Sandstrak forteller om de menneskene som så hans personlighet, som inkluderte ham i en sammenheng, som ikke bare så en diagnosegutt. Ved hjelp av egenvilje og andres positive forstyrra sider (i Forstyrra +) fikk Pelle et selvbilde og en positiv framgang privat og profesjonelt.
  • Her gestalter han og forteller med absurd humor og grovt alvor om sine erfaringer. Du får verdifulle, uslipte tips slik at du slipper taket på dine inngrodde vanlighetstanker. «Alle er jo ulike… utenom meg».
  • Advarsel om ekstremt stygge ord, vanvittig humor og brutalt alvor. Samt improvisert pianospill med tics.
  • «Mitt mål for kvelden er at publikum skal bli mer glad i sin egen positivt forstyrra side, erstatte vanlighetsfascismen med verdighetsvalsen.»

   

  Pelle Sandstrak foredrag

  Hold kjeft, snakk – Foredragsworkshop

  • Pelle Sandstrak er en av de mest originale og ettertraktede foredragsholderne i Skandinavia, og har også jobbet i Nord-Amerika og deler av Europa. Foredragene hans har tiltrukket seg publikum i over tyve år.
  • Pelles presentasjonsteknikk er annerledes, uvanlig. Det er ingen som har klart å kopiere hvordan han rører seg på scenen, snakker eller innholdet som selvfølgelig er hans eget. Denne unike stilen, kalt Speaker Performance, har skaffet han mengder av oppdrag som profesjonell foredragsholder. Han har også mottatt priser som Speaker of the Year opp gjennom årene.
  • Pelle Sandstrak har unik erfaring i kunsten å fange publikum og beholde dem. Ikke minst det siste, for å holde et publikum er en kunst i seg selv. Uansett om det er ti eller tre tusen i salen.
  • Pelle introduserer nå workshops hvor han ønsker å lære og gi tips til folk som rett og slett ønsker å lære og våge. Våge å snakke bedre, nå ut og ikke minst holde på publikum.
  • Workshopen ‘Speakers Lounge’ er designet for alle – enten du ønsker å forbedre dine muntlige ferdigheter, holde et foredrag eller om du ønsker å bli en profesjonell foredragsholder. Har du et interessant budskap å nå ut med? Hvorfor når du ikke ut?

   

  Speaker Lounge-pakke

  Privatundervisning – Fra én time grunnleggende innføring til 6-timers workshop som slutter med et K-merke, et kvalitetsmerke og en ferdig presentasjon.

  Målgruppe – Enkeltpersoner, skoler, arbeidsplasser og universiteter.

   

  Speaker Lounge-innhold

  Stemme og kropp – Stemmeøvelser, tekster, bevegelseskjema, tekstanalyse, improvisasjon.

  Konsultasjon med tekst – Hvordan få budskapet på scenen, ut av munnen og i publikumets fang.

  Fleksibelt sted – Pelle kommer til deg og din arbeidsplass, eller så kommer du til hans lokaler i Linköping.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Pelle Sandstrak

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Pelle Sandstrak