Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Unik kompetanse fra toppolitikken

Siv Jensen

Siv Jensen

Siv Jensen har lang erfaring fra toppolitikken og har farget norsk politikk med en tydelig stemme og et ekte, drivende engasjement.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Siv Jensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Siv

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Siv Jensen har vært en tydelig leder, en solid parti- og organisasjonsbygger og en av Norges fremste politikere gjennom 25 år. Nå hjelper hun deg og din virksomhet som foredragsholder.

Et foredrag med Siv Jensen gir deg:

  • En eksklusiv mulighet til å få innsikt og kunnskap fra en av våre mest profilerte politikere.
  • Unik kompetanse fra 25 år som toppolitiker og leder.
  • Verktøy og rådgivning som vil hjelpe din virksomhet med å skape bedre resultater.

Siv Jensen var Norges finansminister i Erna Solbergs regjering fra 2013 til 2020, og den sammenhengende lengstsittende finansminister siden innføringen av parlamentarismen i 1884. For oppgaven har hun høstet lovord fra partier i hele fargeskalaen.

Selv om hun har hatt sine motstandere og kritikere, er hun tungt respektert, også blant sine politiske motstandere i andre partier.

Hun er en skarp retoriker, en sterk kommunikator, erfaren strateg, jobber målrettet, en god lagbygger, ser mennesker og skaper resultater. Som leder av Fremskrittspartiet gjennom 15 år klarte Siv Jensen det ingen før henne klarte- å få partiet inn i regjering.

Hun har gjentatte ganger vist at det umulige er mulig, og tilbyr nå sine tjenester for å hjelpe din bedrift eller organisasjon til å lykkes.

Vis foredrag med Siv Jensen
Siv Jensen foredrag

Siv Jensen holder foredrag om:

  • Siv tilbyr foredrag om politikk og samfunn, lobbyvirksomhet, organisasjonsledelse og kommunikasjon.
  • Trenger du å forstå mer av hvordan politiske prosesser fungerer og hvordan din bedrift kan bli berørt av politiske vedtak? Hun hjelper deg gjerne med bedre innsikt.
  • Er du usikker på hvordan du skal kommunisere med andre? Siv har mye erfaring å dele med både små grupper og store forsamlinger.

Siv - Med egne ord (2021)

Siv Jensen har hatt en usedvanlig spennende reise fra hun entret norsk politikk med et brak i 1997. Siv var bare 36 år da hun etterfulgte Carl I. Hagen som Frp-formann i 2006. Hun tok over det mannsdominerte partiet med den største selvfølge og ledet Frp til historiens beste valgresultat.

Fra å være et protestparti i evig opposisjon ble Frp et ansvarlig regjeringsparti, og i seks år styrte Siv Jensen landets økonomi med stø hånd som finansminister. I denne ærlige beretningen tar Siv oss med inn i politikkens bakrom, og forteller åpent om dramatiske forhandlinger, oppvaskmøter og håndtering av skandaler.
Siv takker sin varme storfamilie for å ha gitt henne trygghet til å stå i stormene. Hun skriver åpenhjertig om baksiden av medaljen – i et konstant offentlig lys – og om savnet av en mann å dele gleder og sorger med.

Norli.no
Uforpliktende forespørsel på Siv Jensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Siv Jensen