Lasting innhold ...

Tom Nordlie

Tom Nordlie

Mental trener, fotballtrener og redningsmann for flere norske fotballlag. Han kan styrke deres potensiale!

Tom Nordlie er kjent for de fleste som treneren som har hjulpet mange fotballag fra bunn til topps. I senere tid har Tom skapt seg et navn som en ettertraktet mentaltrener og foredragsholder, med fokus på ledelse og hvordan situasjoner i livet og på arbeidsplassen kan brukes til endring.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tom Nordlie vokste opp som en innadvendt og forsiktig gutt, men da faren brått gikk bort ble han nødt til å ta grep med seg selv. Han har erfart at viktige hendelser i livet kan påvirke evnen til å ta ansvar og bli en leder, men dette er også evner som kan utvikles gjennom riktig fokus.

Tom ble landskjent da ODD rykket opp til Eliteserien under hans ledelse. Han har gjenreist Sandefjord som fotballby, gjort opprykk og vunnet eliteseriesølv med Start og ble cupmester med Lillestrøm. Han har reddet både Viking og Kongsvinger fra nedrykk, gjennom å raskt skape positive resultater. Tom er også tildelt Kniksen-prisen som «Årets trener» for sitt arbeide.

I senere tid har Tom skapt seg et navn som en ettertraktet mentaltrener og foredragsholder. Evnen til å oppnå raske resultater han har også tatt med seg videre inn i ledelse og salg.

Tom har flere ganger erfart å komme på rett kjør etter mye motgang. Han vet hvordan man videreutvikler det man er god på, for ikke å nevne hva man må gjøre med det man sliter med.

Han snakker om hvordan takle medgang og motgang i arbeidslivet og livet ellers. Han er innom visjon, mål, konsekvenser og den daglige prosessen. I tillegg snakker han om forskjellen på ledelse over tid, involveringspedagogikk og situasjonsbestemt ledelse i krisetider.

Tom er kjent for å holde morsomme, engasjerende og skreddersydde foredrag. Han er nær og troverdig og tar alltid utgangspunkt i egen erfaring. Han tar publikum med seg inn i garderoben, hjem på sofaen og bak kulissene, hvor han deler av sin egen lederfilosofi.

Tom Nordlie foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Tom Nordlie foredrag

  I MEDGANG OG MOTGANG

  • I dette åpne og ærlige foredrag viser Tom hvordan bevissthet om egne ferdigheter og muligheter, kombinert med kollektiv styrke og potensiale, kan ta deg dit du vil uansett hva du driver med.
  • Tom snakker om visjoner, målsetting og prosesser. Hvordan du kan få fram de beste egenskapene hos medarbeiderne dine og skape et team hvor alle presterer på sitt beste? Hvordan vi kan løse konflikter ved å se på uenighet som noe som bringer oss videre, mens enighet bare bringer oss sammen?
  • Dette Tom Nordlie foredrag er ikke noe multimediashow, men et direkte møte med hvilke grep man må ta for å videreutvikle- og nå mål. Det hele er pakket inn med humor, involvering og engasjement.
  • Foredraget bygger på egne erfaringer fra livet og oppveksten. Om de voldsomme endringene han gikk igjennom som en ung, sky gutt som mistet faren sin. Og hvordan han har håndtert motgang i sitt voksne liv: som omstridt person i media, og på sidelinjen.
  • Dette Tom Nordlie foredrag er relevant for enhver bedrift som ønsker å ta skrittet videre, og gi ansatte inspirasjon og ny giv.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Tom Nordlie

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Tom Nordlie