Lasting innhold ...

Vibeke Holtskog

Vibeke Holtskog

Pedagog, retoriker, daglig leder, forfatter og inspirerende formidler med bakgrunn som lærer og innen didaktikk.

Vibeke er en ettertraktet foredragsholder som inspirerer og motiverer. Hun blir beskrevet som profesjonell, tydelig, konkret og kunnskapsrik. Hun formidler fra hjertet – med glimt i øyet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vibeke Holtskog er daglig leder i Holtskog AS og holder engasjerende kurs og foredrag innen blant annet kommunikasjon, samarbeid, presentasjonsteknikk, retorikk, arbeidsglede, motivasjon og tidsbruk.

Hun er utdannet lærer med fordypning i didaktikk, og har videreutdanning innen retorikk, kommunikasjon og ledelse. Vibeke er også medforfatter av flere lærebøker, både for grunnskole og høgskole. Hun har har også gitt ut en bok om motivasjon.

Vibeke gir alltid 100% på scenen. Tilbakemeldingene på hennes foredrag er udelt positive. Hun er autentisk, har god energi – og beveger mennesker fra bevisstgjøring til handling og endring.

En kunde uttrykket det slik:

“Vibeke Holtskog er en svært inspirerende foredragsholder. Foredraget hennes gav et positivt og engasjerende bidrag inn i en travel hverdag. Hun gav nyttige tankevekkere, lærerike eksempler og praktiske verktøy for bruk i etterkant – alt formidlet med en god balanse av humor og alvor. Evalueringene viser at Vibeke får svært god score på formidlingsevne og faglig relevans for våre deltakere. I tillegg til å være faglig dyktig med god formidlingsevne er Vibeke behagelig å samarbeide med. Hun er imøtekommende og holder det hun lover. Oppsummert, vi var strålende fornøyd. Vi håper vi er heldig å få samarbeide med Vibeke igjen på våre arrangementer. Foredrag fra Vibeke anbefales på det varmeste!”

Vibeke holder foredrag på norsk, engelsk og spansk.

  Vibeke Holtskog foredrag

  Kunsten å kommunisere tydelig

  • Tydelig kommunikasjon fører til færre misforståelser og konflikter, mer effektive møter – og bedre relasjoner mellom mennesker. Med god og tydelig kommunikasjon oppnår du mer, både som fagperson og menneske. Men hvordan gjør vi det? Hvordan blir vi tydelige?
  • I dette foredraget får du gode tips til hvordan du kan nå fram med ditt budskap på en overbevisende og troverdig måte, og du får vite hvordan du kan kommunisere godt og effektivt med andre. Foredraget vil gi deg nyttig kunnskap og konkrete verktøy som kan tas i bruk umiddelbart.

   

  Vibeke Holtskog foredrag 

  Den magiske formelen for arbeidsglede

  • Arbeidsglede fører til økt motivasjon, engasjement og mindre sykefravær. Men hvordan får vi arbeidsglede? Og hva innebærer det egentlig?
  • Den magiske formelen for arbeidsglede er et foredrag i 5 punkter om hvordan hver enkelt medarbeider kan bidra til større arbeidsglede, både for seg selv og menneskene rundt seg.

   

  VIbeke Holtskog foredrag 

  Jakten på vi-følelsen

  • Trivsel er en ettertraktet vare på de fleste arbeidsplasser, fordi trivsel fører til økt motivasjon, engasjement og arbeidsglede! Flere av nøklene til å trives ligger i begrepet vi-følelse.
  • Men hva er egentlig en vi-følelse? Hvorfor skal vi bruke tid og ressurser på å finne den? Og hvordan i all verden finner vi den?

   

  Vibeke Holtskog foredrag

  Mysteriet motivasjon

  • Motiverte mennesker jobber mer målrettet, mer effektivt, mer helhjertet, og med mer initiativ. Dette vil vi ha! Ledere vil gi det til sine medarbeidere, lærere vil gi det til sine elever, og foreldre vil gi det til sine barn.
  • Men hvor kommer motivasjonen fra? Hvordan får vi motivasjon? Se, her begynner mysteriet.
  • I dette foredraget får du vite hva som ligger bak begrepet motivasjon, du får motiverende historier og tips til hvilke indre behov som må tilfredsstilles for å lure frem din egen motivasjon.

   

  Vibeke Holtskog foredrag

  Vanens makt

  • Alle er vi mer eller mindre vanemennesker. Det sies at vi mennesker er “slaver” av våre  vaner. Vi gjør, sier og tenker de samme tingene om og om igjen; det er nesten som om vi går på autopilot.
  • Hva skjer hvis du har et ønske om å forandre deg? Om du ønsker å lykkes bedre på et eller annet felt, eller i livet generelt? Ja, da må du endre noen vaner!
  • Men vet du hvilke vaner du har i din kommunikasjon, i måten du omgås andre og i måten du gjør jobben din på? Og vet du hva som kreves for å endre en vane?

  Vibeke Holtskog foredrag

  Effektivitet og tidsstyring – hvordan få bedre struktur og utnytte tiden bedre?

  • Tiden er som regel et problem for mange av oss; det er ikke nok av den! Å strukturere seg selv og egen bruk av dyrebar tid, kan være en utfordring for mange. Det er også noe mange ønsker å lære mer om.
  • Dette foredraget vil gi deg både tankevekkere og praktiske verktøy for å møte utfordringene i en hektisk hverdag.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Vibeke Holtskog

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Vibeke Holtskog