Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Historie

Foredragsholdere om historie

Bli med våre historie-foredragsholdere på en reise. Flere av dem har vært til stede mens historien har blitt skrevet og spesialisert seg i ulike begivenheter og områder. Foredragsholderne vet derfor mye om hva som har hatt betydning for hvordan verden ser ut i dag og hvordan den kommer til å se ut i fremtiden. Foredraget kan ta deg med på en reise langt unna Norges landegrenser og mange år tilbake i tid.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Våre foredragsholdere om historie er ikke bare eksperter innen deres emne. De er også dyktige formidlere, som fanger et hvert publikum – ungdommer som eldre.
  • Uansett om man velger et foredrag om ny eller gammel historie, får man et tydelig innblikk i den spesifikke begivenheten eller det geografiske områder man ønsker.
  • Utdannelsesinstitusjoner kan bruke et foredrag om historie i forbindelse med et spesifikt tema i undervisningen.
  • Foredragsholdere om historie egner seg ikke bare for utdannelsesinstitusjoner. Bedrifter kan bruke innblikket i andre kulturer til internasjonal vekst og forståelse av en ny målgruppe.

 

Syns du det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.