Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Historie

Foredragsholdere om Historie

Ta med våre foredragsholdere om historie med på en reise. De har opplevd historie på egen kropp mens den har blitt skrevet og de har spesialisert seg i forskjellige begivenheter og områder, som har hatt en svær betydning for hvordan verden ser ut i dag og hvordan den kommer til å se ut i fremtiden. Foredraget kan ta deg med på en reise langt unna Norges landerenser og mange år tilbake i tid.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Våre foredragsholdere om historie er ikke bare eksperter innen deres emne. De er også dyktige formidlere, som fanger et hvert publikum – ungdommer som eldre.
  • Hva enn man velger et foredrag om nåtidig eller gammel historie, får man et tydelig innblikk i den spesifikke begivenheten eller det geografiske områder man ønsker.
  • Utdannelsesinstitusjoner kan bruke et foredrag om historie i forbindelse med et spesifikt tema i undervisningen.
  • Foredragsholdere om historie egner seg ikke bare for utdannelsesinstitusjoner. Bedrifter kan bruke innblikket i andre kulturer til internasjonal vekst og forståelse av en ny målgruppe.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.