Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Hjernen

Foredragsholdere om hjernen

Hjernen er komplisert men utrolig interessant. Hvis vi skjønner oss på hjernen vår, får vi også et innblikk i emner som adferd, stress, prestasjon og generell tankegang. Heldigvis har vi med ny teknologi og bedre forskere masse viten om hjernen vår og hvordan den fungerer. Her på siden finner du leger med spesialisering i hjernen, psykologer og mentale trenere som alle bidrar til å utgjøre det beste utvalget av foredragsholdere om hjernen.

Foredragsholdere om hjernen

  • Foredragsholdere om hjernen kan være mange ting. Vi har foredragsholdere som kan snakke vitenskapelig om hva hjernen er og hvordan den fungerer, men vi har også foredragsholdere som er eksperter på å trene hjernen – eksempelvis i forhold til stress.
  • Våre eksperter på hjernen – uansett om det er en anerkjent hjernelege, psykolog eller annet, er også eksperter på å gjøre emnet deres forståelig for alle. Om det er en skoleklasse eller en gruppe medarbeidere sørger våre foredragsholdere for at alle er med.
  • Et foredrag om hjernen kan altså være så forskjellig som natt og dag og er relevant for alle. Om dere er nysgjerrig på hjernens biologi eller vil bruke en biologisk og psykologisk viten til å forebygge stress og øke prestasjonsnivået, er vårt utvalg av foredragsholdere om hjernen relevant for dere.

 

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.