Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Jobbintervju

Foredragsholdere om Jobbintervju

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om jobbintervju. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Jobbintervju

  • De fleste mennesker opplever nok at de skal på jobbintervju i ny og ne, og ikke alle er like trygge i situasjonen – på noen måter kan det sammenliknes med å gå til muntlig eksamen.
  • Det finnes et hav av gode og mindre gode råd for hvordan man bør oppføre seg i et jobbintervju, hva det legges vekt på, og hvordan man optimerer sine egne sjanser.
  • Jobbintervjuer vil selvfølgelig avhenge svært av hva slags jobb man søker. Det kan godt bli gitt råd og veiledning, men det enkelte intervju vil variere fra sted til sted, jobb til jobb.
  • Foredrag om jobbintervju kikker nærmere på emnet og forsøker å kaste litt lys over de mange spørsmålene som følger med.