Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Klimaendringer

Foredragsholdere om Klimaendringer

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om klimaendringer. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Her finner du foredrag som handler om klimaendringer. Ved studier av klimaet undersøkes levende organismers habitat, og samtidig inngår også læren om miljø, planter, dyr og geologi. Det er – og har i mange år vært – en enorm debatt i offentligheten omkring naturens påvirkning og ikke minst menneskehetens påvirkning av klimaet.
  • Gjennom møter, konferanser og planer forsøker hele verdens ledere å imøtegå de utfordringene som menneskeskapte problemer i miljøet har skapt. Foredrag om klimaendringer kan handle om alt fra den globale oppvarmingen og hvordan den påvirker klimaet til hvordan fremtidens klima vil se ut.
  • Foredrag om klimaendringer er derfor typisk til debattskapende foredrag som har til formål å samle mange mennesker. Også i virksomheter der det er stadig stigende fokus på klimaendringer.