Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Lean

Foredragsholdere om Lean

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Lean. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Lean

  • Her finner du foredrag om LEAN. LEAN og management dekker over den del av lederens rolle, som konsentrerer seg om det administrative. Det er altså her prosjektene gjennomføres, når de først er igangsatt. Det er snakk om noen gjennomgripende forrandringer og muligheter.
  • Foredrag om LEAN og management gir lederen en rekke redskaper, som kan brukes til å gjøre tingene riktig i forbindelse med prosjekter og prosesser.
  • Det er ofte management-delen, hvor den ellers innovative leder kan bruke rettningslinjer for den etterfølgende praktiske gjennomførslen.
  • Foredrag om LEAN er passende for virksomhetens ledelse, som vil styrke sine ledelseskompetanser og gi dem redskaper til, hvordan man blir en bedre leder.