Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Medier

Foredragsholdere om Medier

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om medier. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Medier

  • Her finner du foredrag om medier og presse. Det er en grunnleggende del av det moderne samfunnet. Her debatteres, formidles og argumenteres det. Mediene benyttes i en lang rekke sammenhenger, herunder innenfor politikk, markedsføring og kultur.
  • Mediene og pressen spiller en enorm rolle i promoteringen av forskjellige synspunkter og personer.
  • Foredrag om pressen vil typisk gi et innblikk i medienes hverdag og beslutninger og samtidig gi en rekke redskaper til å gjøre seg mer komfortabel i pressen og posisjonere seg selv eller en virksomhet i forhold til medier.
  • Foredrag om medier og presse er velegnede både til medier selv som enten vil være skarpere på et eller flere punkter, men de kan også være velegnede til virksomheter eller grupper som ønsker et innblikk i medienes arbeid.