Lasting innhold ...

Politiske kommentatorer

Foredragsholdere om Politiske kommentatorer

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om politiske kommentatorer. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Politiske kommentatorer

  • Vi ser dem på tv, hører dem i radioen og leser deres analyser og betraktninger i avisen eller på nettet – de politiske kommentatorene som alltid virker å vite litt mer om hva som foregår enn de fleste.
  • Når politikere kommuniserer med innbyggerne foregår det ofte gjennom medier som f.eks. radio eller tv. Det betyr at det ofte kan være skjulte dagsordener på spill, emner man bevisst unngår eller kompliserte politiske problematikker som dømmes ute av den mer sensasjonssultne delen av pressen.
  • Foredrag om politiske kommentatorer er ofte også foredrag av politiske kommentatorer, som snur på den aktuelle politiske debatten, presenterer analyser og kommentarer.
  • I et samfunn hvor den politiske debatten over en årrekke har blitt mer populistisk og i høyere grad påvirket av mediemanipulasjon, kan de politiske kommentatorene fungere som guider gjennom jungelen av argumenter og dagsordener.