Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Prosjektledelse

Foredragsholdere om Prosjektledelse

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om prosjektledelse. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Prosjektledelse

  • Visse prosjekter kan fungere godt uten sterkt avgrenset ledelse, visse prosjekter kan også vinne på det. Men er det snakk om store prosjekter, eller prosjekter med en viss økonomi, kanskje prosjekter som innebærer en større økonomisk risiko, så må det typisk en form for prosjektledelse til.
  • Det finnes mange forskjellige former for ledelse, og det gjelder også når snakken faller på prosjekter. Til syvende og sist handler det dog om å sørge for at prosjektet når sikkert i mål, men det kan godt bety at man må gå noen andre veier enn man først hadde forestilt seg, og i noen tilfeller vil det kanskje være nødvendig å tenke gjennom store deler av prosjektet underveis for at det kan ende med å bli til noe.
  • Foredrag om prosjektledelse tar fatt om de mange forskjellige ledelsesformene og strategiene som byr på konkrete løsningsmodeller i forhold til hvordan man griper fatt i prosjektet.