Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

AMFI DRIFT AS, avd AMFI Alta

På denne siden finner du referanser fra AMFI DRIFT AS, avd AMFI Alta. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra AMFI DRIFT AS, avd AMFI Alta eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Heidi Klefstad

Foredrag med: Heidi Klefstad

"Velg å være en Daglig Gleder av Heidi Klefstad, leverte virkelig til alles forventninger på AMFI Alta. Det er sjelden at vi opplever at tilskuere står i kø etter endt foredrag, for å gi klem til foredragsholder! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra våre butikkledere, og svært mange ønsker at vi booker henne igjen, slik at ALLE ansatte kan få gleden av å oppleve henne. Vår opplevelse av Heidi er at hun har en fantastisk formidlingsevne, slik at det faglige innholdet treffer rett i hjertet! Blinkskudd og innertier kaller vi dette, og vi kan anbefale henne til alle som ønsker å få Daglig Glede og Daglige Gledere!"

sitat: Markedskoordinator Vera Irene Henriksen