Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Datapolitikk

ATHENAS’ DATAPOLITIKK

Ditt personvern er svært viktig for oss. Vi samler bare inn minimum av informasjonen vi trenger når du benytter deg av våre tjenester, og vi bearbeider personopplysningene dine med omhu og ditt samtykke. Vi deler ikke opplysningene dine med noen tredjeparter og oppbevarer dem på en trygg og ansvarlig måte. Uansett hvor du er, hvor du bor, eller hva ditt statsborgerskap er, gir vi samme høye standard av personvern til alle våre brukere. Når du registrerer deg for å bruke våre tjenester, samtykker du til å motta personlige tilbud fra Athenas. 


HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

Vi samler inn ulike former for personlige opplysninger som navn, e-postadresser, betalingshistorikk, interesser, arbeidstitler, navn på bedrifter / organisasjoner, telefonnummer, lokasjonsdata og cookies generelt. Når du sender inn din personlige informasjon til A-Speakers, samtykker du også til at din personlige informasjon håndteres av Athenas.

 

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN DIN

Vi bruker informasjonen din for å gi deg skreddersydde tilbud fra Athenas. Vi ønsker at du skal være fornøyd med innholdet vi sender deg. Skulle du ikke lenger ønske å motta nyhetsbrev fra oss, kan du alltid melde deg av hvilket som helst nyhetsbrev ved å bruke linken nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss på [email protected]. Vår hensikt med å samle inn personopplysninger kan være en av de følgende: For å kontakte deg om inspirasjon og nyheter. For å forbedre og utvikle våre tjenester. For å administrere ditt forhold til Athenas. For å overholde lovkrav. For å analysere brukeratferd eller til bruk i remarketing.

 

HVORDAN VI LAGRER INFORMASJONEN DIN

Det er viktig for oss i Athenas at du skal føle deg trygg når du legger dine personopplysninger i våre hender. Derfor lagrer vi alle personlige data i sikre systemer som bare Athenas har tilgang til. Du kan kontakte oss når som helst for å spørre om hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller for å be oss om å slette den. 

 

MARKEDSFØRING

Vi har lov til å sende deg skreddersydde tilbud på forskjellige produkter fra Athenas. Ved å gi oss ditt telefonnummer, gir dette oss muligheten til å ringe deg dersom det er nødvendig. Hvis du ønsker å få færre e-poster fra Athenas, men fremdeles ønsker å motta nyhetsbrev med konkrete tilbud - kontakt oss gjerne på [email protected]. Hvis du ikke ønsker at vi skal kontakte deg på telefonen, må du gjerne også kontakte oss på [email protected]. Du kan alltids avslutte abonnementet på vårt nyhetsbrev ved å trykke på linken nederst i en e-post du har mottatt fra oss. Vær oppmerksom på at når du melder deg av vårt nyhetsbrev vil du ikke lenger motta uforpliktende tilbud og invitasjoner til arrangementer. Du kan alltids melde deg på nyhetsbrevet igjen dersom du skulle ombestemme deg.

 

DINE RETTIGHETER

Ifølge General Data Protection Regulation (GDPR) har du flere rettigheter. Disse rettighetene er som følgende:


  • Du har rett til innsikt i personopplysninger dine som vi bearbeider. 

  • Du har rett til å oppdatere og korrigere personopplysninger vi har registrert.

  • Du har rett til å slette registrerte personopplysninger. Hvis du ønsker å slette dine personopplysninger, vil vi slette all informasjon vi ikke er påkrevd å lage ved lovgivning. 


Ved å sende en skriftlig forespørsel til Athenas, kan du enten motta en utskrift av dine personopplysninger, få dine personopplysninger oppdatert, komme med innvendinger eller be om å få dine personopplysninger slettet. Forespørselen må være underskrevet av deg og inneholde ditt navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Du kan også kontakte Athenas hvis du mener at personopplysningene dine blir behandlet i strid med lover eller andre juridiske forpliktelser. Denne forespørselen skal bli sendt til Athenas AS, Storgaten 24, 3126 Tønsberg, ATT: Lone Sletten. Innen en måned etter at vi har mottatt din forespørsel om en utskrift, vil Athenas sende den til postadressen din. Dersom du ber om endringer og/eller at vi sletter dine personopplysninger, vil Athenas undersøke om vilkårene er oppfylt, og i så fall foreta endringer eller sletting så snart som mulig.

Athenas kan avvise forespørsler som enten er urimelig repeterende, krever uforholdsmessige tekniske inngrep (som å utvikle et nytt system eller vesentlig endre en eksisterende praksis), som påvirker beskyttelsen av andres personopplysninger eller i situasjoner der den forespurte handlingen kan anses å være ekstremt komplisert (for eksempel forespørsler om informasjon som bare eksisterer som sikkerhetskopi).

 

FØL DEG TRYGG

Målet vårt med å ha en god og transparent datapolitikk er at du skal føle deg trygg når du bruker våre tjenester. Vi er veldig opptatt av relasjonen vi har til våre kunder og våre samarbeidspartnere. Derfor oppfordrer vi deg til å kontakte oss dersom du skulle ha spørsmål om vår datapolitikk og hvordan vi beskytter dine personlige data. Du må gjerne kontakte oss på mail: [email protected].

 

Oppdatert 02/01-2023.