Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Antidoping Norge

På denne siden finner du referanser fra Antidoping Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Antidoping Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jan-Ole Hesselberg

Foredrag med: Jan-Ole Hesselberg

"Jeg har etterspurt tilbakemeldinger fra ansatte i Antidoping Norge, som var tilhørere under foredraget, og resultatet er følgende:
- Fin presentasjon (visuelt)
- Levende og personlig
- Underholdende
- Humoristisk
- Gode eksempler, og god visualisering
- God formidlingsevne
- Snakker klart og tydelig
- God til å fange oppmerksomhet"

sitat: Celine Gjønnes, Rådgiver
Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Hei, foredraget ble veldig bra og inspirerende. Pellegrino fikk frem mange grunnleggende og viktige poeng som man bør være bevisst på når man jobber internasjonalt og ha med forskjellige kulturer å gjøre. Viktige budskap til ettertanke. Ikke minst presenterer han ting med humor og latter, og klarer å skape en god atmosfære i salen."

sitat: Anne Engelstad, Rådgiver