Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ås videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Ås videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ås videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

«Ås videregående skole hadde gleden av å ha besøk av Samuel Massie, forfatter av Hold Fast (Spartacus 2014), mandag 17. november 2014. I 90 minutter klarte han å trollbinde 100 elever fra idrettsfag, helse- og oppvekstfag og elektrofag gjennom sin historie, som for øvrig ble fortalt på en engasjerende måte, stående alene framfor elevene uten annen hjelp enn en liten filmsnutt innledningsvis. Jeg anbefaler Samuel Massie på det varmeste. Et møte med han vil kunne være motiverende og inspirerende for elever, så vel som for lærere.»

sitat: Beathe Lille, Avdelingsleder SSP og idrettsfag
Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

"Engasjerende, tankevekkende og morsomt!"

sitat: Sigrun Borgersen, Ass.rektor