Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bærum Næringsråd

På denne siden finner du referanser fra Bærum Næringsråd. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bærum Næringsråd eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Per Henrik Stenstrøm holdt foredrag på Bærum næringsråds årsmøte i mars og dette var litt av en tankevekker for de nærmere 100 tilhørerne. Et forrykende foredrag om primadonnaer og vanskelige kolleger. En inspirerende og engasjert foredragsholder, med mye erfaring og kunnskap, som han deler på en svært humoristisk og profesjonell måte. Kan på det sterkeste anbefale Stenstrøm til alle som ønsker et litt annerledes foredrag, og hvor man ønsker å bevisstgjøre ansatte i forhold til hvordan ulike personligheter best skal samhandle."

sitat: Ane Maria H. Mjaaseth, direktør