Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bergen kommune

På denne siden finner du referanser fra Bergen kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bergen kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Både innhold og formidlingsevne fikk høy score fra våre ansatte.

sitat: Anita Fonnes - Kst. Barnevernsjef, Ytrebygda barneverntjeneste
Se foredragsholder
Stig Roar Wigestrand

Foredrag med: Stig R. Wigestrand

Da vi i planleggingsgruppen for konferansen "Gjenbruk & bærekraft - materialer for en ny tid" startet, hadde vi flere navn på blokken, bl.a Stig Roar Wigestrand. Til tross for at han var ukjent for meg på forhånd synes jeg hans bakgrunn virket så spennende at vi ble skikkelig motivert for å få han til Bergen.
Han kom og imponerte oss storlig. Ikke bare vekket han oss fra vår tilvante stueblindhet, han fikk bokstavelig talt noe så tradisjonelt som en fiolin til å låte på en for oss helt ny måte! Hans friske og spennende forestilling med ord og toner overbeviste oss om at vi i hverdagen ikke klarer å utnytte våre muligheter fordi vi er fanget i inngrodde vaner og væremåter - absolutt begrenset rasjonalitet. Større oppmerksomhet på dette gjør oss mer oppmerksom på hvordan tingene virkelig henger sammen - altså potensialet for å finne bedre og sikrere løsninger. Dette påvirker vår kreativitet - og øker nytteverdien - innovasjonen.
Da han avsluttet sin forestilling satt vi igjen med en inspirerende beundring - for denne mannen skulle vi gjerne ha fått hørt mer av!

sitat: Håvard Bjordal

"Foredraget var helt fantastisk, og kan anbefales på det varmeste. Hans formidlingsevne er unik, og det er veldig spesielt at han klarer fenge publikum absolutt hele tiden, i over 2 timer uten pause. Budskapet hans er noe som alle kan kjenne seg igjen i, uansett alder, og som man kan ta til seg om man ønsker, og bruke som et nyttig verktøy i eget liv."

sitat: Bjørg Duesund, Avd.leder
Se foredragsholder
Loveleen Rihel Brenna

Foredrag med: Loveleen Rihel Brenna

"Vi opplevde foredraget veldig relevant og at det traff godt ifht det vi ønkset, hun hadde god formidling og klarte å gi tydelige bilder og budskap som vi skal ta med videre i arbeidet vårt. Gode tilbakemeldinger fra deltakere.
Inspirerende for både FAU sitt arbeid og skolen sitt arbeid."

sitat: Irene Hansen, Helsesykepleier
Se foredragsholder
Marthe Valle

Foredrag med: Marthe Valle

Deltakerne kom med gode tilbakemeldinger, om at dette var et foredrag som hadde rørt de, det var viktig tema, noe som kan tas med tilbake til jobb, lærerikt, satte ord på våre følelser, psykisk helse og tidlig innsats - super viktig og aktuelt. Spesielt med tanke på forebyggende aspekt, når en jobber med barn og unge
ved å kombinere foredraget med musikk, forsterker det bare våre sanser og åpner opp for å kjenne på følelser og ikke bare innta verbal kunnskap.
Marthe er en som byr på seg selv, er åpen og ærlig - vi trenger sånne foregangspersoner med god kunnskap som også er "vanlige" sårbare mennesker og tør å vise det! En nydelig person med glimt i øyet, som kan snakke om vanskelige ting på en særdeles fin måte, vi tror på henne - og lettere da å ta med oss budskapet videre, inn i vår egen hverdag! Det eneste som var "negativt" var at tiden gikk for fort ;)

sitat: Rådgiver Lillian, Århus Ekerhovd