Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bleiker videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Bleiker videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bleiker videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Det var et glinmrende heldags foredrag for Bleiker videregående skole i forbindelse med et personalseminar på Oscarsborg i november.
Fagerhaug engasjert og motiverte 100 personer med relevante, gode verktøy servert med humor.
Fagerhaug stilte opp på et par dagers varsel fordi en annen ble forhindret. Det var full klaff for oss, kollegiet siterer stadig vekk Fagerhaug i hverdagen på skolen. Foredraget ga oss noe å jobbe videre med, og det ga oss et løft."

sitat: Marianne Heir, Assisterende Rektor