Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Daniel Bohr

På denne siden finner du referanser fra Daniel Bohr. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Daniel Bohr eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jeg har hatt gleden av å kjenne Annette Sjursen i mange år, helt fra min tid som Direktør for Festspillene i Bergen i 80-årene, hvor hun søkte stillingen som Informasjonssjef…og naturligvis fikk den! Hun er en begavet personlighet, med enorm energi og innovative tanker. Hun finner alltid og lykkes i å sette tingene i system, i relief, og i et positiv perspektiv. Annette Sjursen har hele tiden en klar målsetting i arbeidet og i livet. Hun vet hvordan man kan gjøre utfordringer til suksess, og dermed beveger hun seg hele tiden fremad –og oppnår bemerkelsesverdige resultater. Jeg har fra avstand fulgt hennes utvikling, og har stor respekt for den måten hun alltid har kunnet vise sitt beste, både i medgang og i motgang. Hennes konsept er basert på egne opplevelser og erfaringer, og jeg er sikker på at hun er den riktige til å hjelpe enkelte personer, bedrifter og/eller organisasjoner på en målbevisst vei fremad."

sitat: Daniel Bohr