Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DNB Wealth Management

På denne siden finner du referanser fra DNB Wealth Management. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DNB Wealth Management eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
DSC_5668

Foredrag med: Odd-Bjørn Hjelmeset

"Vi inviterte Odd-Bjørn til vår årlige Kick-off etter å ha søkt litt etter eksterne foredragsholdere som leverte på en tematikk som matchet det vi ønsket å forsterke mht vår egen kulturutvikling. Fokuset hans på å gjøre hverandre gode,hjelpe hverandre til å lykkes, være ærlig med seg selv som sentrale elementer i å bygge prestasjonskultur var viktig for oss når vi valgte Odd-Bjørn. Vi var svært fornøyde med Odd-Bjørn: Gode og viktige budskap pakket inn med godt humør, god humor og en likandes og jordnær kar traff traff godt hos oss."

sitat: Ståle Frausing, Divisjonsdirektør