Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fedje kommune

På denne siden finner du referanser fra Fedje kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fedje kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Inspirerende og engasjerende. Jeg har lyst å kopiere det som ble skrevet på heimesidene våre: Eg trur ikkje mange av dei som gjekk til fleirbrukshallen var klar over at dei ville vere "ein heilt annan" etter at arrangementet var over. Marco Elsafadi sitt foredrag var ei vitamininnsprøyting og ein oppvekkar. I ein time kunne du høyra ei knappenål falle - han trollbandt 200 fedjingar med sitt bodskap. Eg trur ikkje mange var klar over "kva som traff dei". Han trollbandt forsamlinga, små og store, i ein time utan bruk av spektakulære verkemidlar. Han hadde ein bodskap med utgangspunkt i kva vi som enkeltpersonar ville bli hugsa for når vi ikkje var meir. Dette var eit oppgjer med jantelova, med frykten for "smilet" og ein bodskap om å ta vare på kvarandre.

sitat: Elisabeth Matre, leder psykisk helse/led.helsesøster