Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Flora videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Flora videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Flora videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Foredraget traff elevane våre svært godt. Adil snakka for ei lydhør forsamling i 2,5 time. Elevane ga foredraget svært gode tilbakemeldingar. Temaet engasjerte dei, og med Adil sin entusiasme og formidlingsevne vart dette både sterkt, inspirerande og lærerikt. Vi vaksne i forsamlinga synest kanskje foredraget vart litt langt, og at det kunne ha hatt ein strammare regi. Sidan Adil er dansar og bruker kroppen som verktøy hadde det også vore moro om han kunne vist litt meir av dette undervegs i foredraget. Adil var ein utruleg sympatisk person som det var svært lett å kommunisere med. Han tok seg god tid etter foredraget og stilte opp for alle elevane som ønska å snakke med han."

sitat: Ingunn Selås, Rådgiver