Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

FrP – Stortinget

På denne siden finner du referanser fra FrP – Stortinget. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra FrP – Stortinget eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Atle Haglund

Foredrag med: Atle Haglund

Jeg har hatt gleden av å høre Atles foredrag. Det ga inspirasjon til nye tanker og positivitet til de endringer som skjer i livet, uansett årsak. Atle er alvorlig i sitt temavalg, men krydrer det meste med herlig humor og fortellinger fra sitt liv og opplevelser. Han er verdt å låne øret til, og vil gi enhver forsamling en time de aldri vil glemme. Anbefales på det varmeste.

sitat: Morten Wold, Stortingsrepresentant for FrP