Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Fylkeskommunen

På denne siden finner du referanser fra Fylkeskommunen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Fylkeskommunen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Saera Khan

Foredrag med: Saera Khan

På fylkeskommunen si årlege personalsamling i Balestrand fekk vi oppleve eit foredrag med Saera Khan. Saera engasjerte forsamlinga med si gode formidlingsevne og faglege innhald, blanda med ein fin porsjon humor og sjølvironi. Ho var innom viktige tema i samband med omstillingsprosessar og gav oss mange knaggar å henge ulike utfordringar på. Skilnaden mellom 'leadership' og 'management', evna til å lytte, også til dei ein er usamd med vart drøfta på ein fagleg innsiktsfull og underhaldande måte. Vi koste oss, og jammen vart vi litt klokare også. Dette foredraget vil vi hugse. Kom gjerne tilbake, Saera!

sitat: Øyvind Lyslo