Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Grafisk bransjeforening i Norsk Industri/NHO

På denne siden finner du referanser fra Grafisk bransjeforening i Norsk Industri/NHO. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Grafisk bransjeforening i Norsk Industri/NHO eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

"Tom Åge Myhren hadde et dårlig utgangspunkt. en time før lunsj og avslutning siste dagen av landsmøtet- men han tok deltagerne med storm på sin lune, underfundige og litt sprø måte. Det ble en god blanding av humor og alvor. Han fikk oss til å tenke om hvordan vi kommuniserer utad og innad i våre virksomheter. Latteren satt løst i salen. Det ble en suksess."

sitat: Komm.rådgiver Pål Stensaas